בית פורומים תמיכה טכנית

מחיקת התקנות ווינדוס קודמות מהBOOT LIST

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/6/2012 18:06 לינק ישיר 
מחיקת התקנות ווינדוס קודמות מהBOOT LIST

שלום חברים

זה זמן רב שלא ביקרתי כאן ואני נזקק שוב לעצתכם

קיבלתי היום את המחשב של אשתי מKSP לאחר קריסת הSSD בפעם השניה, כעת החליפו לי לדגם של חברה אחרת לגמרי, ואני מקווה שזה יהיה בסדר.

במהלך ההתגלגלות עם התקלה בSSD הקודם בוצעו מספר התקנות ווינדוס על הHD השני שלי המשמש לאחסון.

כעת, לאחר שהתקנתי שוב את כל התוכנות על הSSD עדיין מופיעות כל התקנות הווינדוס הקודמות כאשר אני מעלה את המחשב ולכאו' אני יכול לבחור בכל אחת מהן, ורק אחרי 30 שניות המערכת ממשיכה עם האפשרות הראשונה שהיא ההתקנה האחרונה.

האם יש דרך להסיר את כל ההתקנות האחרות ולהותיר את ההתקנה האחרונה בלבד? כך שהמחשב יופעל אוטומטית ומיידית עם הווינדוס האחרון?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 00:06 לינק ישיר 

כנס להתחל> הפעלה (אפשר להגיע ע"י קיצור מקשים מקש עם סמל הוינדווס בצירוף R)

כתוב בשורה: msconfig ולחץ על אישור.

בחלון  שיפתח לך, בחר בלשונית 'אתחול'- כעת אתה אמור לראות את כל מערכות ההפעלה הפעילות.

תוכל לבחור במערכת מסוימת כברירת מחדל, או למחוק את שאר מערכות ההפעלה ולהשאיר רק את הנחוצה לך.
(אולי עדיף קודם כל לקבוע כברירת מחדל, כדי שלא תמחק בטעות את המערכת המועדפת עליך).

בהצלחה, המשך לעדכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 00:49 לינק ישיר 

שוב ראיתי שמייקרוסופט מדריכים בדרך אחרת (בלי אפשרות למחוק לגמרי). זה לא ממש משנה, אבל בכל זאת אני מעתיק את הדרך שלהם:

1. פתח את 'מערכת' על-ידי לחיצה על לחצן התחלתמונה של לחצן 'התחל', לחיצה על לוח הבקרה, לחיצה על מערכת ותחזוקה ולאחר מכן לחיצה על מערכת.

2. בחלונית הימנית, לחץ על הגדרות מערכת מתקדמותנדרשת הרשאת מנהל אם אתה מתבקש לתת סיסמה או אישור של מנהל מערכת, הקלד את הסיסמה או ספק אישור.

3. לחץ על הכרטיסיה מתקדם ולאחר מכן, תחת הפעלה ושחזור, לחץ על הגדרות.

4. תחת אתחול מערכת, בחר מערכת הפעלה המוגדרת כברירת מחדל ואת משך הזמן שיש להציג את רשימת מערכות ההפעלה, ולאחר מכן לחץ על אישור.
    (א"א [אמר אברהם] : שים לב שיש לך אפשרות לבטל לגמרי את משך הזמן, על ידי הסרת ה-V מהשורה "זמן להצגת רשימת מערכות הפעלה")

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 12:01 לינק ישיר 

ישר כחך עזרת לי מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > תמיכה טכנית > מחיקת התקנות ווינדוס קודמות מהBOOT LIST
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext