בית פורומים תמיכה טכנית

עזרה/ בעיה באינטרנט אקספלורר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/9/2012 23:33 לינק ישיר 
עזרה/ בעיה באינטרנט אקספלורר

יש לי בעיה לאחרונה באינטרנט אקספלורר שבאתרים מסויימים (עד היום זיהיתי רק את אתר כיכר השבת בוודאות) כאשר אני יוצא מהדפדפן שהיה פתוח על כיכר השבת (זה קורה בעוד אתרים אבל לא קבוע כמו בכיכר) הדפדפן פותח את עצמו שוב ובמקרה הטוב רק ב5 חלונות ובמקרים יותר גרועים הוא פותח עשרות ומאות ואין דרך מלבד כיבוי המחשב. לא עוזר ניתוק האינטרנט הוא פשוט פותח חלונות אם הודעת שגיאת התחברות. עשיתי סריקה לגילוי וירוס ורוגלה בכל האנטי וירוסים הטובים בקספרסקי בנורטון בAVG ובאנטי וירוס של מיקרוסופט והם לא מצאו שום בעיה. פניתי למיקרוסופט והם לא מוכהים לתת שרות כיוון שזה מחשב מותג שהגיע עם וינדוס. וחברת המחשבים (HP) סירבו לעזור בנושא מערכת ההפעלה בטענה שהם לא מוסמכים לכך. מדובר באקספלורר 9 אך מאנשים שפנו אלי באישי אחרי פרסום בפורום בחדרי עלה שזה קורה להם גם באקספלורר 8. ניסיתי להתקין מחדש את אקספלורר ולא עזר וכן התקנת הוינדוס מחדש לא עזר. אני מודה מראש למי שיוכל ליתן לי פתרון. גמר חתימה טובה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2012 15:22 לינק ישיר 

מירער

כבר נתקלתי שבוע שעבר באשכולך בפורום המרכזי, ולצערי אין לי פתרון להציע מלבד מה שכבר הוצע.

אני מוכרח לציין שבעיני זו תקלה משונה מאוד (אם היא חוזרת לאחר פירמוט המחשב, זו כבר ממש חידה) ואין לי איך לקדם אותך.

אני  מאחל לך שתמצא פתרון מהר, ואודה לך אם תכנס לכאן לעדכן מהו.

גמח"ט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2012 17:39 לינק ישיר 

אברהםהעברי כתב:
מירער

כבר נתקלתי שבוע שעבר באשכולך בפורום המרכזי, ולצערי אין לי פתרון להציע מלבד מה שכבר הוצע.

אני מוכרח לציין שבעיני זו תקלה משונה מאוד (אם היא חוזרת לאחר פירמוט המחשב, זו כבר ממש חידה) ואין לי איך לקדם אותך.

אני  מאחל לך שתמצא פתרון מהר, ואודה לך אם תכנס לכאן לעדכן מהו.

גמח"ט.

גם אנכי הקטן מצטרך לדעת גדולים ממני.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > תמיכה טכנית > עזרה/ בעיה באינטרנט אקספלורר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext