| נשלח ב-2/7/2013 03:00 |
|
| |
בעיה / קביעת גודל האייקונים בסייר של Win7 - נדיפה !!
בסייר של Win7 אפשר לקבוע באיזו תצורה (ובאיזה גודל) יופיעו האייקונים המייצגים את הקבצים והתיקיות.
יפה מאד.
אבל לא במשחק עסקינן. "קביעת תצורה" מעצם הגדרתה אמורה להיות תצורה שנקבעת.
מה שקורה בפועל אינו כך. כמעט כל התיקיות אינן שומרות את התצורה שקבעתי להן בפעם הקודמת שפתחתי אותן.
מסתבר ששינוי כלשהו (כמו בהעברת התיקיה, כמו שהיא, ממקום למקום, או שינוי שמה, ועוד אינני יודע מה...) גורם לאיבוד המידע החשוב לי (מידע תצורת ההצגה בתיקיה).
חוץ מ"התחנות הראשיות" של גודל האייקונים המוצגים, הנקבעות באמצעות תפריט תצוגה, או באמצעות לחיצה על לחצן בסרגל המיועד לכך, ישנה גם אפשרות של "תחנות משנה", זאת אומרת גדלי ביניים, בין הגדלים של (גדול מאד, גדול, בינוני). את זה אפשר לקבוע ע"י המחוון הנפתח ליד הלחצן הנ"ל. זה מאד שימושי עבורי. אבל... כנ"ל. הקביעה אינה נשמרת.
אשמח למצוא פתרון לבעיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2013 19:13 |
|
| |
אי אפשר למצוא פתרון למה שאיננו בעיה. ככה זה ההגדרות של גודל החלון נשמרים במיקום ולא בתיקייה. אבל לא כל כך הבנית מה החשיבות הגדולה, זה אמור לקחת בערך 3 שניות להחזיר למה שאתה רוצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2013 03:00 |
|
| |
לא הבינותי מהו "נשמרים במיקום", אני מדבר על תופעה שההגדרות אינן נשמרות.
הבעיה היא שאני עובד עם עשרות תיקיות, כשאני עובר כל הזמן מתיקיה לתיקיה, ואני מעוניין בגודל אייקונים אופטימלי. גדול מדאי - לא מראה בבת אחת את כל הפרטים בתיקיה, שהם עצמם כוללים גם תיקיות משנה (ותת-משנה וכו'ׂ), ואני מעוניין למצוא המבוקש במהירות, ולא להתבלבל בין התיקיות הדומות. מצד שני - אני מעוניין בגודל גדול ככל האפשר, אני עובד עם קבצי PDF, כך שתצוגתם כאייקון גדול מראה לי ישירות את "תמונת" העמוד הראשון של הקובץ, מה שמאפשר זיהוי מהיר וקולע של הקובץ המבוקש.
מצפה לפתרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2013 19:42 |
|
| |
בגדול אמור להיות איזה משהו כשאתה נמצא בתקייה מחשב ששם משנים לכל המחשב, אני אישית לא מכיר אתה מוזמן לגגל את זה. אני לא חושב שיש נ"מ גדולה מה זה שמירה במיקום, אבל אסביר בכל זאת. כשאתה מגדיר מה הגודל של הסמלים בתקייה מסויימת, וינדוס שומר את ההגדרה שבמיקום פלוני יש להציג כך וכך, הוא לא מגדיר שאת התקייה הזו יש להציג כך. היוצא מזה הוא שאם תעביר את התקייה כולה למיקום אחר למשל משולחן העבודה לתיקייה C העדיפויות שלך יתנדפו, המלצה שלי היא פשוט לא להעביר את התיקיות, ואם אתה חייב אז תשאיר את התיקיות ותעביר קיצורי דרך. אם אתה מתקשה לשנות את גודל הסצלים בכלל, אזי יש בסרגל העליון של חלון התקייה בצד שמאל למעלה סימון של שינוי תצוגות אתה יכול להגדיר אותו עם לחיצה עליו עד שתקבל את הגודל הרצוי, או לחילופין ללחוץ על החץ על ידו ולבחור בגודל. מקווה שעזרתי.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|