בית פורומים תמיכה טכנית

ביטול אפליקציות בוינדוס 8

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/3/2014 21:36 לינק ישיר 
ביטול אפליקציות בוינדוס 8

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2014 21:44 לינק ישיר 

למה כוונתך? לבטל אפליקציה מסוימת? 
פרט הסבר ונמק בבקשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2014 21:52 לינק ישיר 

לחץ על סמל האפליקציה 2 שניות, יופיע לך תפריטון בתחתית המסך  עם האופציה 'הסר התקנה'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2014 09:56 לינק ישיר 

יש בוינדוס 8 שני חלקים

א. שולחן עבודה תיקיות לוח בקרה וכו
ב. אפליקציות וכו

אני רוצה להוריד את כל הנושא של האפליקציות וכו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2014 13:48 לינק ישיר 

אין אפשרות להוריד,
יש אפשרות להתקין תוכנה שמגדירה שהמחשב ידלג על המטרו ויכנס ישר לשולחן עבודה וגם מוסיפה את ההתחל שהיה , התוכנה נקראת  start menu והיא חינמית ובעברית ,
הנה הקישור   http://www.iobit.com/iobitstartmenu8.php

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2014 14:16 לינק ישיר 

מלכתדיגער כתב:
יש בוינדוס 8 שני חלקים

א. שולחן עבודה תיקיות לוח בקרה וכו
ב. אפליקציות וכו

אני רוצה להוריד את כל הנושא של האפליקציות וכו

בשביל להוריד את כל הנושא של האפליקציות אתה צריך למחוק את מערכת ההפעלה.... 

כל בשורתה ומהותה של המערכת הזאת, היא מערכת של אפליקציות דמוית הטאבלטים והסמארטפונים (ואגב, גם השולחן עבודה של וינדווס 8 הוא בס"ה אחד מהאפליקציות...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2014 14:23 לינק ישיר 

כמו שנאמר, אין אפשרות לבטל את המטרו, יש אפשרות שכשאתה מדליק את המחשב זה יכנס ישר לשולחן העבודה, ושולחן העבודה יהיה המסך המרכזי.
לא צריך לזה תוכנה תעשה קליק ימני על סרגל הכלים התחתון בשולחן העבודה ובחר מאפיינים, עבור אל הכרטסייה ניווט, שם יש קטגורי מסך התחל תסמן את האופציה הראשונה.
אם תרצה שכפתור ההתחל יהיה כמו בוינדוס הישנים ישנם כמה תוכנות. המרכזית והטובה ביותר הנתמכת ע"י מיקרוסופט היא זו http://startisback.com/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2014 14:28 לינק ישיר 

אברהם, שולחן העבודה אינו עוד אחד מהאפליקציות, שולחן העבודה הוא ממשק העבודה המרכזי, בפרט ב8.1. לשוחן העבודה יש הרשאות ברמה של ring1 (רמה הכי גבוהה ששייך במה שאינו חלק מהליבה) בניגוד לאפליקציות שיש להם רמה של ring 3 (כמו תוכנה רגילה).
התחושה כאילו זה עוד אפליקציה, היא תוצאה למהלך מכוון היטב (ומוטעה) של מיקרוסופט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2014 14:53 לינק ישיר 

itshak57 כתב:
כמו שנאמר, אין אפשרות לבטל את המטרו, יש אפשרות שכשאתה מדליק את המחשב זה יכנס ישר לשולחן העבודה, ושולחן העבודה יהיה המסך המרכזי.
לא צריך לזה תוכנה תעשה קליק ימני על סרגל הכלים התחתון בשולחן העבודה ובחר מאפיינים, עבור אל הכרטסייה ניווט, שם יש קטגורי מסך התחל תסמן את האופציה הראשונה.
אם תרצה שכפתור ההתחל יהיה כמו בוינדוס הישנים ישנם כמה תוכנות. המרכזית והטובה ביותר הנתמכת ע"י מיקרוסופט היא זו http://startisback.com/

החכמתני תודה אני יבדוק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2014 21:32 לינק ישיר 

אברהם, אני מקווה שההסבר הבא לא יהיה חפירה :) 
בוינדוס ויסטה הציעה וינדוס ממשק שכלל 'גאדג'טים' בשולחן העבודה, זה היה באזור מיוחד, ב7 כבר הרחיבו את זה לכל שולחן העבודה, והנה בוינדוס 8 זה נמחק, התנחש מדוע?
באבטחת מידע הבסיסית של המחשב, משאבי התוכנה מחולקים לכמה חלקים המכונים RING, כשבבסיס יש את מה שנקרא RING0 שם נמצאת הליבה של מערכת ההפעלה (ובמערכות ישנות עוד חלקים שמייקרוסופט רצו שיהיה שם מכל מיני סיבות). ומעליו יש בד"כ עוד 2 או 3 רינגים, RING 1  מיועד לדרייברים קריטיים וכדו' וכן הלאה, עד הרינג העליון שמיועד לתוכנות פשוטות.
רק לRING0 מותר לגשת ישירות לחומרה (זה לא חייב להיות כך, אבל ככה זה בפועל), שאר הרינגים מבקשים מהליבה ברינג 0 לבצע את מה שהם צריכים. 
לRING1 יש פריבלגיות מיוחדות הכוללות אישורי גישה חלקיים לחומרה. בRING 1 שוכנת גם מה שמכונה שולחן העבודה. 
ישנה פרצת אבטחה כנראה מהחמורות שידעה מייקרוסופט בויסטה וב7, והיא אם ניחשת הגאדג'טים. תאר לעצמך שיש תוכנה שיש לה גישה כמעט פתוחה לרוב החומרה, ויותר מכך, הרבה אנטי וירוסים לא נוגעים בשכבה הזו בכלל. בקיצור היא יכולה לעשות מה שבא לה, וכל זה באדיבות מייקרוסופט שפתחה את RING1 לציבור.
ואשר על כן הופסק הגאדג'טים בוינדוס 8. שמוכיח למי שרוצה, שזה לא עוד אפליקצייה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2014 17:31 לינק ישיר 

ב"ה הצלחתי להתקין וינדוס 7 והכל בסדר

תודה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > תמיכה טכנית > ביטול אפליקציות בוינדוס 8
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext