| נשלח ב-7/5/2014 13:59 |
|
| |
מתלאותיו של הנתב החדש שלי
שידרגתי ב-0 ש"ח את מהירות הגלישה (תשתית+ספק) ל40 מגה. במסגרת השידרוג החלפתי נתב לנתב NETREAR.
דא עקא, עד היום עבדתי עם D-LINK במשך 5 שנים, שעשה את העבודה יפה ולא זכורה לי שום תקלה. לעומת זאת בנתב הנוכחי נתלגעו 2 תקלות שטרם הצלחתי להתגבר עליהם.
1- כשאני מתחבר לרשת דרך האייקון בסרגל הכלים (win7) , אין את המשבצת של 'התחבר אוטומטית', כך שבמקרים רבים אני פשוט צריך להתחבר ידנית וזה קצת מעצבן.
2- ההתחברות לרשת לוקחת המון זמן, למרות שהראוטר 1/2 מטר ממני.
אשמח לעזרה.
מה ההבדל ביניהם, והאם הוא משמעותי (האם שווה לשדרג כרטיס רשת רק כדי לזכות להתחבר לרשת של ה-5.
וכל העוזרים והמסייעים, יבורכו מפי עליון אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2014 14:40 |
|
| |
תעשה קליק ימני על הרשת שלך בסרגל הכלים, בחר במאפיינים, בכרטסייה חיבור תסמן את התיבה התחבר באופן אוטומטי וכו'. האופציה של התחבר אוטומטית ניתנת רק בחיבור הראשון. לא יודע מה זה המון זמן. אשמח אם תרחיב. בכל מקרה, אם האבטחה הקודמת הייתה WEP והנוכחית היא WPA, יתכן והיא הגורם לכך. בכל מקרה תאפס את הראוטר ותבדוק אם הסתדר, זה יכול להיות שיש בעיה קלה בהחלפת המפתחות. לגבי ה5GHZ, באדיבות צה"ל ומשרד התקשורת, תדרי ה5 גיגה ברובם אסורים לשימוש, ולכן זה די מסורס בישראל, כך שאין הבדל גדול. הרווח העיקרי זה אם יש לך הרבה רשתות אלחוטיות באזור, שרובם עובדות על תדרי 2.4 ג'יגה (אפי' בלוטות'). אזי הקליטה תהא טובה יותר בגלל שאין הפרעה כ"כ בתדרי 5 ג'יגה. אבל בגדול בישראל אין כל כך טעם להחליף כרטיס רשת. זוהי דעתי האישית.
תוקן על ידי itshak57 ב- 07/05/2014 21:14:30
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2014 21:06 |
|
| |
ר' יצחק-
תודה רבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2014 21:15 |
|
| |
לא הגזמת עם הר'? :)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2014 22:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2014 23:02 |
|
| |
לא יודע מה אני כן, אבל רב אני וודאי לא :)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2014 13:53 |
|
| |
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2014 23:23 |
|
| |
מתחרפן, לא זכיתי להבין את עומק כוונותיך.
|
|
|
|
|