| נשלח ב-6/11/2014 16:45 |
|
| |
אקסס
היי , בניתי תוכנה מסויימת והתוכנה מפיקה מסמכים (דוחות) ללקוח מסויים , כשאני רוצה להדפיס את הדוח מופיעים לי כל הדוחות של הלקוחות האחרים .. השאלה שלי איך אני משייך לכל לקוח דוח משלו בכרטיס לקוח שלו .
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 21:17 |
|
| |
אם אתה משתמש במקרו לפתוח את הדוח, אני לא יודע אם זה אפשרי (תכתוב לי באיזו גירסת אקסס אתה משתמש ואני אנסה לחפש).
הכי פשוט להשתמש בvba ושורת הקוד שפותחת את הדוח, באירוע לחיצה של הלחצן היא:
DoCmd.Report "שם הדוח]]", (acViewReport), , "[שדה הלקוח בדוח]=" & Me.[שדה הלקוח בטופס]
את מה שסוגריים מרובעות תחליף לשמות האמיתיים, את מה שבסוגריים עגולות תשאיר אם את רוצה לפתוח את הדוח בתצוגת הדפסה(ותוריד את הסוגריים העגולות), ותמחק אם אתה רוצה להדפיס את הדוח.
בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 21:23 |
|
| |
האנלית שיבשה את השורה, אני לא יודע לסדר את זהף אני אכתוב את זה בכמה שורות אבל זה צריך להיות בשורה אחת DoCmd.Report
"[שם הדוח]",
(acViewReport), ,
"[שדה הלקוח בדוח]=" &
Me.
[שדה הלקוח בטופס]
תוקן על ידי דרושמקור ב- 06/11/2014 21:25:39
תוקן על ידי דרושמקור ב- 06/11/2014 21:27:47
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 21:57 |
|
| |
זה אקסס 2007 , ודרך אגב בהודעה הקודמת שלי לפני כמה חודשים לא הצלחתי : בטופס מסויים הכנסתי את נתוני הלקוח בטופס "תיק לקוח" , ואז בניתי עוד טופס של חשבונית ורציתי שהיהו שדות ש אני מקיש את התעודת זהות של הלקוח ויופיעו לי הכתובת שלו ועוד כמה פרטים.. איך עושים את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 23:49 |
|
| |
לגבי השאלה הראשונה – במקרו, בשורה " Condition" תכתוב:
[שדה הלקוח בדוח]=forms![שם הטופס]![שדה הלקוח בטופס]
לגבי השאלה השניה, אתה חייב להשתמש בקוד vba, וזה לא בשביל להסביר ע"ג הפורום. אבל למה אתה צריך לכתוב את כל הנתונים עוד פעם בחשבונית?, בטבלה של החשבוניות יופיע רק ת"ז, ואח"כ תעשה שאילתה שתיקח את שאר הפרטים מטבלת הלקוחות.
תוקן על ידי דרושמקור ב- 06/11/2014 23:51:16
תוקן על ידי דרושמקור ב- 07/11/2014 00:02:55
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 23:55 |
|
| |
ואיך אני עושה את השאילתה הזאת ומצרף אותה לחשבונית
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2014 09:01 |
|
| |
אתה משתמש באשף השאילתות, יוצר שאילתה פשוטה, לוקח שדות מטבלת הלקוחות ומטבלת ההזמנות ויוצר את השאילתה. אח"כ את הדוח או הטופס של החשבונית אתה מבסס (במאפיין מקור רשומה) על השאילתה שיצרת.
אם אתה עדיין לא יודע איך ליצור שאילתה הייתי ממליץ לך לגשת לספרייה העירונית לעבור קצת על הספר אקסס למתחילים ולהתקדם משם (בפרט שזה נראה שאת הממשק של אקסס אתה מכיר).
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|