| נשלח ב-29/10/2015 00:50 |
|
| |
'סיסמה שגויה' - windows 8.1
שלום רב
ברשותי טאבלט PC של חברת אסוס, עם מערכת הפעלה כמצוין בכותרת. הכניסה למערכת ההפעלה מבוצעת דרך חשבון מיקרוסופט, אך אם סיסמה יעודית למחשב הזה (סיסמה בת 4 תוים, לא הסיסמה הראשית של החשבון).
כשהפעלתי הערב את המחשב וניסיתי להכנס, הוא כותב לי להפתעתי הרבה שהסיסה שגויה (וזה כמובן לא capslk, או שינוי שפה).
הוא הציע לי להחליף סיסמה בחשבון הראשי, דבר שכמובן עשיתי, וכמובן לא עזר.
מישהו נתקל בבעיה כזו?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2015 01:14 |
|
| |
הסיסמה שהוא מבקש זה הסיסמה שלך במיקרוסופט (חשבון outlook) ולא סיסמת כניסה למחשב. עוד משהו לא ברור מבית מייקרוסופט... אפשר לבטל זאת. וכל הכניסה תהיה בעזרת הסיסמה הרגילה והמוכרת שהגדרת במחשב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2015 08:15 |
|
| |
לא. הסיסמה של מיקרוסופט היא ארוכה יותר, ומורכבת מתווים ומספרים וכו'. הסיסמה הזו היא סיסמה פשוטה בת 4 ספרות.
זאת ועוד, הסיסמה שלי בחשבון מיקרוסופט מורכבת מ10 תווים, ובכניסה למערכת אין אפשרות להקיש יותר מ8...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2015 01:10 |
|
| |
מסתבר שהילד ניסה להקיש הרבה פעמים את הסיסמה עד שהמחשב נחסם. זה כרגע ההסבר האפשרי היחיד.
טוב, הצלחתי לפתור. קצת עוילם גוילם.
אכן, צריך לשנות את סיסמת חשבון מיקרוסופט דרך האתר, ולהכנס דרכה לוינדווס (ואח"כ אפשר לשחזר בהגדרות את הסיסמה בת 4 התווים).
אלא מאי? את סיסמת הכניסה לחשבון אפשר להגדיר עד 16 תווים. אך בכניסה לוינדווס אפשר להקיש עד 8 תווים... ולכן צריך להגדיר את הסיסמה של החשבון ל8 תווים בלבד.
וכמובן, לדאוג שהמחשב יהיה מחובר לאינטרנט כדי שיתעדכן בשינוי סיסמת החשבון.
תוקן על ידי אברהםהעברי ב- 30/10/2015 01:27:31
|
|
|
|
|