בית פורומים נזקי האינטרנט

הרצאה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/9/2023 00:47 לינק ישיר 
הרצאה

🔥📌 *הרצאה להורים ומחנכים בשווי אלפי שקלים מלוקחים אחריות* 📌🔥 הכל התחיל בגלל *הבנה מטלטלת* שעברה עליי *שכל הורה ומחנך* חייב לשמוע... *ממפגש כואב עם מאות בני נוער והורים פשוט הבנתי:* הבעיה האמיתית מאחורי המסכים והריבים עם הילדים, *נמצאת אצלי…* כהורה, כמחנך, כמאמן… משהו בגישה שלי, *ובקושי שלי* לקבל ולהבין *מה באמת* מתבגר צריך בחיים שלו בדור הזה כדי לעוף קדימה? ולמה הוא כל הזמן *שאוב לדבר הזה שמבזבז אותו* מול העיניים שלי ומטריף אותי כל יום כשאני רואה אותו *נכבה ונעלם לי?* אחרי ההבנה הכואבת הזו, והפתרון שאשתף איתך, נולדה ההרצאה שהעברנו כבר *למעל 50,000 איש ומאות מוסדות* (ביניהם הטכניון, מנהלי רשת אמי''ת,חב''ד ואפילו בניו יורק ובברזיל) *ביום רביעי ה30.11 בשעה 20:30* 📆 ניתן *בפעם הראשונה* (זום בחינם עם הקלטה) הזדמנות לכל *הורה או מחנך* להשתתף מהבית בהרצאה המובילה שלנו *שהפכה כבר לעשרות אלפי הורים* את התפיסה. 🤯 *בהרצאת ׳ממלאים את החלל׳ איתי שאוליאן חושף את מה שאתה חייב לדעת בגישה למתבגר שלך :* 🤯 ( מנהל ארגון לוקחים אחריות,מאמן NLP לנוער והורים בתחום המסכים) ❓מהם *הצרכים הקיומיים הבסיסיים* של המתבגר שלי ולמה *דווקא המסך* מספק לו את המילוי (השגוי?) שלהם? ❓מה גורם למתבגר שלי *להסתגר ולהיכנס למגננה ומריבות* כל פעם שאני מדברת איתו על הסמארטפון (ואיך משנים את זה?) ❓למה *כל הורה* שלא מבין *לעומק* איך באמת עולם המסכים עובד ומה הוא *נותן לילד פסיכולוגית,* יחווה *קושי בהבנת הילדים* שלו? ❓איך נכווין את הילדים שלנו *לשימוש מאוזן* במסך *והערכת החיים* שמחוץ לו בלי הביקורת הקשה שיושבת לנו על הלב? לקראת הערב החשוב הזה בו *השקענו לכבודכם אלפי שקלים,* אנחנו רוצים להגיע לכמה שיותר הורים ומחנכים *(לפחות 2,000)* אז אם חשוב לך כמונו, לעזור לעולם *לקבל הצצה* נדירה לתוך הראש של המתבגרים שלנו *ולהבין אחת ולתמיד* בצורה *שלא תשאיר אותך אותו הורה*, איך כל הדבר הזה עובד, *ומה התפקיד שלך* בחינוך הדור הזה, תעזור לנו *לשתף* את ההודעה הזו *ממש עכשיו* בכמה שיותר קבוצות הורים ומחנכים! *לאחר השיתוף תפוס מקום בהרצאה המהפכנית "ממלאים את החלל" בלחיצה כאן .* 👇 bit.ly/ממלאיםאתהחלל מחכה לפגוש אותך בהרצאה שמשנה את העולם יום יום, *איתי שאוליאן-* מנהל ארגון לוקחים אחריות מאמן ומרצה להתפתחות אישית מחבר ספר "הסטורי שלי" מייסד ומנהל קבוצות "חזקים ברשת" *נ.ב* ההרצאה *תוקלט* לכלל הנרשמים כך שגם אם הזמן לא מתאים תוכל להשלים אותה אז *כדאי להרשם כאן ולתפוס מקום.* 👇 bit.ly/ממלאיםאתהחלל

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > נזקי האינטרנט > הרצאה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext