בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

עיניהם הקדושות של אנשי החצר לא טועות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/12/2008 12:18 לינק ישיר 
עיניהם הקדושות של אנשי החצר לא טועות

בוקר טוב לכם תושבי אלעד,

אחרי ש"ככל אשר יורוכם" הדחתם ראש עיר אהוב על הציבור, הצבעתם למועמד התורן של חלפני החצר, והאמנתם שמן השמיים דואגים ומוודאים שאנשי חזון איש 5 לא טועים, אני מבין שכעת הגיעה שעת פירעון השטר, והמצב, כפי שאני שומע הוא, איך לומר בעדינות, לא מרנין.

אז אלעדים יקרים, אל נא תרפה אמונתם ב(ח)צרותיהם של גדולי ישראל, כל שעובר עליכם ועל נציגיכם הוא לטובה.

לפניכם חמש שנים חשובות, כל יום בהם יהיה שלב חדש של התחזקות באמונת צדיקים.

תהנו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 12:43 לינק ישיר 

אני מוחה נמרצות על הפגיעה בכבודם של מרן הגאון הגדול ר' איציק לוינשטיין תובב"א ומרן הגאון הגדול ר' דוד שפירא תובב"א.

עיניהם הצופיות למרחוק (של מנהלי הבנק שלהם) לא טועות.

זושא רעב? זייליג שבע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 13:53 לינק ישיר 

גולם,

אתה צודק רק למחצה.

השלפנים-חלפנים אומנם פישלו בגדול בהימור על עידן, אבל שיחקו אותה עם צ'חצ'ח גואטה.

עידן הוא אומנם עב"מ משכמו ומעלה, אך גווטה הוא איש אשכולות מפופיקו ומטה. סתכל רק על היממה האחרונה בפורום.

תוקן על ידי גליציאנער ב- 04/12/2008 13:52:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 14:02 לינק ישיר 

חייב לתקן שראש העיר הקודם לא היה אהוב כלל וכלל, אולי הוא היה אהוב על האשכנזים אבל לא על הספרדים בעיר.

אני חושש שגם עידן יילך בדרכו ויהיה אהוב על האשכנזים ולא על הספרדים.

הגזענות בפורום חוגגת, והכל על פי ההשקופה ודעת התורה האשכנזית הטהורה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 14:04 לינק ישיר 

לא מגזענים פה, רק מקטלגים.

יש לנו די והותר צ'חצ'חים בעיר, בשביל שנאמץ לחיקנו עוד אחד מבני ברק, ועוד בלשכת ראש העירייה.

תוקן על ידי גליציאנער ב- 04/12/2008 14:03:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 14:09 לינק ישיר 

פטרוס,

אם בני מלכה היו יודעים לכתוב, הייתי חושד בך שאתה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 14:19 לינק ישיר 

זושא ה"רעב" אני מוחה על הפגיעה בגדולי ישראל הסדר היה צריך להיות הפוך קודם מרן הגאון ר' שפירא ואח"כ המרא דאתרא השני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 14:47 לינק ישיר 

מתבונן, הם עושים שם 'תורנות חצר'...

כשאני כתבתי זה היה בשעה של 'הצדיק' הראשון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 14:51 לינק ישיר 

שמעתי שגם לעידן יש "דוד שפירא" משלו.

המדובר בבנו יאיר. רו"ח שעושה הרבה רוח.

אומרים שהוא איש נהדר.  'מקבל' אמיתי, כמבואר בספרי הסוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 14:54 לינק ישיר 

החוצפה בפורום גודלת עם הזמן, פותח האשכול גם פגע בכבודו של הגאון אוהב ישראל הרב שטינמן ואתם מחרים אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 14:55 לינק ישיר 

לא ידידי.

מי שפוגע בגדולי ישראל הם חלפני החצר. הם, ולא אחרים זולתם.

אנחנו, בסך הכל הנפגעים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 15:53 לינק ישיר 

לנו יש הערכה גדולה לגדולי ישראל אבל לצערינו הרב גדולי התורה מוקפים באנשי חצר שעל פיהם ישק דבר ולכן אנו יודעים שכל הוראה שיוצאת מביתו של הרב מחזו"א 5 היא הוראה מפיהם של הצדיקים הנ"ל . וזה ממש לא דעת תורה צרופה.

ואל תספרו לנו שאפשר לבוא לגר"יל שטיינמן מתי רוצים ומי שרוצה וכו' עם כל זאת הצדיקים הנ"ל (והמעטפות) הם אלו שקובעים

וחבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2008 18:17 לינק ישיר 

א. אני יודע שניתן לבוא לרב שטינמן די בחופשיות, כך אמר לי חבר שהלך להתייעץ בנושא אישי.
ב. יושבי החצר יכולים להמציא דברים מפה ועד הודעה חדשה, ניתן לודא אם הרב אמר משהוא בצורה מאוד בסיסית, מכתב בכתב ידו (ולא מודפס) או לראות אותו (בוידאו) או בשמע (בהקלטות).

אני לא בא לספר לך סיפורים, אין לי קשר לשום חצר חרדית, אני לא תומך נלהב (בלשון המעטה) בדרך המופקרת של כותבי יתד, אבל אין לקשר את כל ה"טוסים והבלוסים" הללו לרבנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2008 00:43 לינק ישיר 

גולם , באת לבקר והשחלת לנו בגדול.
קרא רגע לטמבל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2008 21:34 לינק ישיר 

כואב כמה שכל גולם צודק.

לפי מה ששמעתי, שלוחת אלעד של משפחת פנחסי, טרם אמרה את המילה האחרונה בתחום המינויים הפוליטיים.

כשהם יסיימו את איוש מועצת אלעד בברנז'ה שלהם, חוששני שנזדקק לאמונת חכמים בכמויות שקשה להשיג.

ומי שיושב כעת בצד, מחכך ידיו בסיפוק ובהנאה גלויה, ואומר "נו, תאכלו מה שבישלתם", הוא לא אחר מאשר המרא האשכנזי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2008 21:59 לינק ישיר 

גולם, אני לא מבין על מה המהומה. זה שלא קמה עדיין קואליציה זה בגלל הבעיה על המקום של ששון עמרם. (המקום ה13 אם אתה עדיין לא יודע) מי שעשה את הבעיה זה שייקה קרליץ שהבטיח על דעת עצמו שהמקום ה12 יפנה את מקומו. לא לפני שהוא דאג אישית שזעליג יהיה המקום ה12. הוא הבטיח את זה בלי ליידע את מי שהיה צריך כמו למשל את זעליג עצמו...

חוץ מזה לא ראיתי שמישהו סבל מעידן. הוא עוד לא עשה כלום ואתם מקטרים. קצת מצחיק, לא?

ואם אתם מדברים על המינויים שהוא עשה, גם אני לא מבין על מה המהומה. מותר לבן אדם למנות כמה מקורבים למשרות אמון כמו מנהל לשכה ועוזר. זו זכותו הלגיטימית. אז מה, זה לא מסתדר לכם עם תדמית ה'סבא עידן'? מה לעשות, כנראה הוא לא כזה פראייר.

ועל הקטע של ה'מרא', לא הבנתי חזו"א 5, על מה בדיוק הוא מחכך ידיים? על זה שבובת המריונטה שלו עפה מהמועצה? או על זה שמעכשיו הוא יקבל כמו כולם בדיוק?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > עיניהם הקדושות של אנשי החצר לא טועות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext