בית פורומים בחדרי חרדים

עורך חדש לכפר חב"ד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/11/2007 09:53 לינק ישיר 
עורך חדש לכפר חב"ד

השינויים שעוברים על העתונות החרדית לא פוסחים על "כפר חב"ד".

מפיץ המעיינות הראשי בעבר מר דוד רוטנברג (מי זה בכלל?) עזב את העריכה, בניגוד להכחשותיו בעבר.

מפיץ המעיינות החדש הוא זלמן רודרמן. (גם הוא יליד בקהילה).

עורך חדש למגזין 'כפר-חב"ד': ר' זלמן רודרמן

ר' זלמן רודרמן (ארכיון: COL)

ר' זלמן רודרמן, המוכר מהמדורים הפופולרים שכתב ב"שיחת השבוע", מונה השבוע לעורך החדש של מוסף המגזין של שבועון 'כפר-חב"ד, כך נודע ל-COL. רודרמן אישר את המינוי בשיחה עם COL והוסיף כי מטרתו היא "לעשות עיתון טוב, מעניין ומרתק שיתאים לקהל רחב ומגוון ככל האפשר". הוא מקווה להתחרות בעיתונים חרדיים, "שגם אנשים מחוץ לחב"ד יגלו בו עניין. אני רואה בכך 'הפצת המעיינות' לכל דבר. מהמכתבים והמענות הרבים שהעיתון קיבל במהלך השנים מהרבי ראינו שזו אכן השאיפה של הרבי". נמסר, כי לצוות הכתבים של המגזין יוכנסו כתבים חדשים וצעירים. העורך הראשי הוא הרב אהרן-דב הלפרין.

בגליון השבוע של כפר חב"ד, מופיע : יעוץ תוכן: דוד רוטנברג.

מה פשר התנודות בעתונות החרדית? האם יתכן איחוד בין המקור לכפר חב"ד? ימים יגידו.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%A4%D7%A8_%D7%97%D7%91%22%D7%93_(%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%9F)

http://www.col.org.il/show_news.rtx?artID=33506

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2007 09:59 לינק ישיר 

דוד רוטנברג, תמיד הופיע בעיתון כיועץ תוכן.
המינוי של זלמן רודרמן זה מינוי חדש כעורך של המגזין, ומכאן אני רוצה לאחל לזלמן ידידי הצלחה רבה ומופלגה, ואני בטוח שהוא יצעיד את המגזין קדימה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2007 10:10 לינק ישיר 

לא בטוח שקדימה זה כיוון טוב .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2007 10:42 לינק ישיר 

ואולי הוא יעזוב את בקהילה, ויפסיק לכתוב לנו שם סיפורים שפורסמו כבר שבועיים קודם בשיחת השבוע [גם אם זה ע"י זו לא סיבה ...]

ודוד
הייתי מציע לבקהילה לחטוף אותך חזרה, כי הרמה של קולות רדודה מאוד - אם לא הביקור המתוקשר בתימן, אז ממש לא היה מה לקרוא שם בשבועות האחרונים [אה, סליחה, על התוכי]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עורך חדש לכפר חב"ד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext