בית פורומים בחדרי חרדים

הזיות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/11/2007 21:57 לינק ישיר 
הזיות

נתגלה קברו של המקובל חכם אהרן בן שמעון זצ''ל רבה הראשון של צפת
*-- *

''כל מי שיפקוד את קברי מובטח לו כל מה שיבקש''. כך הבטיח לפני פטירתו המקובל החכם רבי אהרן בן שמעון זצ''ל מי ששימש כרבה הראשון של העיר צפת והגליל לפני מאה שנה.

*--
*
*--% if rs("reportdate")<> "" then %> %= rs("reportdate") %> % End If %* 
הגר''ש בן שמעון ליד הקבר שנתגלה

לאחר שנים של חפושים נתגלה בימים אלה מקום קבורתו בבית העלמין העתיק בצפת, סמוך לציון קבורתו של ר' לייב בעל היסורים זצ''ל.
ביום ראשון האחרון, יום היארצייט של ר' לייב בעל היסורים שחל השבוע יצאו לראשונה מאות בני תורה ספרדים ובראשם הגר''ש בן שמעון, חבר בית הדין הרבני הגדול לפקוד לראשונה את הקבר וקיימו תפילות ארוכות על קברו.
עירית צפת בשתוף הנהלת בית הכנסת העתיק על שם רבי יוסף קארו - ה'בית יוסף' מתכננים לערוך שפוץ נרחב במקום ולהכשירו למתפללים הרבים שיבקשו לפקוד את המקום ולממש את הבטחותיו של הצדיק למי שיתפלל על קברו.

כתבה מעין זו התפרסמה השבוע בכל העיתונים. התמונה הזו היתה שם.

ואני תמה ומשתומם. עד היום - כל הסגולות היו כמו "יהיה לו למליץ", "יעזור לו לעתיד לבוא", "יוציא אותו מהגהנום", "מסוגל לישועות", וכדומה.
 כאן יש עליית מדרגה - מובטח לו כל מה שיבקש.

האם הם לא מפחדים שיראו את השקר מיד? או שמא הציבור כה טיפש שאפילו אם ירמו אותו כך, הוא ימשיך להאמין?

לדוגמא: אם אעלה על הקבר, ואתפלל שהשולחן עץ שלי יצמיח דשא, האם הנפטר מבטיח לי שזה יקרה? תוך כמה זמן?

אין גבול להונאה.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הזיות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext