כפי שהכל יודעים, הישיבה נמצאת בקשיים כלכליים כבדים.
היום עלה ראש הישיבה לדבר בבית מדרש והודיע קבל עם ועולם כי "הערב יהיה אוכל!". (זאת לאחר כמה ימים ללא אוכל).
אחרי תפילת ערבית כשעלו הבחורים לחדר-האוכל, התברר כי במקום יש לא יותר מ50 פיתות. בעוד שכמות הבחורים בחדר האוכל עמדה על 200. (וכמובן שרבע פיתה לנפש זה לא ממש משביע).
לאחר כמה דקות נזרקו כל הספסלים מחלון חדר האוכל (קומה חמישית) לרחוב, בפראות רבה, ותוך סיכון חיי אדם. והחלה מהומה רבתי.
עם או בלי קשר לכל זה, פוזרו הבוקר ברחבת הישיבה וברחובות המובילים אליה מודעות (פשקווילים) נגד אחד מרבני הישיבה, שלדעתם מחפה על "אנסים" שנמצאים בישיבה, לטענתם.
בברכת: שלא ישעמם לעולם.
נשלח ב-20/11/2007 23:19
אפשר לשאול שאלה? ............... תודה
אני הייתי שם במוצאי שמחת תורה שזה הקפות שניות, ואני לא מבין: הלא ההוצאות שהיו שם יכלו להאכיל את הבחורים לפחות ארבע ארוחות ערב, א. וידאו במעגל סגור ב. תזמורתו אלי לאופר
אלא מה? היה תורם, וכי הרה"י לא יכול לומר לתורם אני מוותר על כל אלו ובפרט שיהיה לי להאכיל את הבחורי חמד ב - "פת במלח תאכל" ומים....
ומה עם הוצאות מחנה בני תורה, זה היה חינם?
נשלח ב-20/11/2007 23:36
רואים שזה פשקווילים של עטרת, בפוניבז' היו מנסחים את זה אחרת...
נשלח ב-20/11/2007 23:47
אולי חד משמעי יבוא ויספר לנו איך היו מנסחים את זה בפונביז'?
נשלח ב-20/11/2007 23:51
זה היה מתחיל ב"רק אין יראת אלוקים במקום הזה והרגוני"
ווי לנו!!!
לבנו דוי וראשנו לחולי בנפול צדיקים חללים חלליםבהיוודע כי אף בלחם ומים לא כיבדונו ועתה מה יהא עלינו ואיך נעמוד ביום הדין וכו' וכו' משהו כזה, מגוון יותר....
מתגלה כעת שזו ישיבה של ד"לים - שהרי רק רואי שחורות ומחפשי נגעים יגידו ביקורת על הציבור הק' של עולם התיירה שלנו.
נשלח ב-21/11/2007 00:58
מישהו יכול להסביר ולומר ני זה אותו איש שהולך בבגרי מלוכה ומגן על אנסים שאליו התכוונו בפשקיויל ולמה יצא קצפם עליהם.
נשלח ב-21/11/2007 01:09
בירור קצר שערכתי מעלה כי הפשקוויל בשקר יסודו אך בעינין האוכל הכל אמת ויציב מכיון שנתנו לבנו של בנציון אזרחי מר יצחק שיש לו קיטרינג לספק אוכל לישיבה ומכאן הבעיה כך עולה מבירור שעשו בשבילי כמה חברים תושבי בית וגן