בית פורומים בחדרי חרדים

עירית ירושלים מתעללת בתושבי וסוחרי גאולה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/1/2008 12:22 לינק ישיר 
עירית ירושלים מתעללת בתושבי וסוחרי גאולה

זה זמן רב, שהעיריה מבצעת שיפוצים ברחובות גאולה ומאה שערים, שיפוצים ושיפור תשתיות.
לכאורה יוזמה מבורכת, רק חבל שהעיריה, עושה את העבודה בצורה כושלת  תוך זילזול בכל מי שהחפירות נוגע אליו. והביצוע השלומיאלי נעשה תוך  פגיעה קשה בציבור הסוחרים ודיירי הרחובות: מלכי ישראל חגי מלאכי עמוס הישיבה הושע, ועוד.

העבודות נערכות מבלי להתחשב בציבור המקומי ובכלל הציבור המגיע ל"מרכז הסחר החרדי" היחידי בירושלים, ומבלי לשתף אי מי מהדיירים והסוחרים בתיכנון ותיאום זמנים, ולכל הפחות להאזין להצעות התייעלות, וכך כולם סובלים קשות.

גם הבאים ממרחקים לערוך קניות באיזור, נתקעים שעות בפקקים שנוצרים מחמת התכנון הלקוי לביצוע העבודות.

כל איזור גאולה נהפך לאחרונה לפקק אחד גדול, במשך כל שעות משעות היממה.

החכמים מככר ספרא, הפקיעו ללא שום הגיון עשרות מקומות חנייה ברחובות צדדיים ומרכזיים, מדינת חלם זו לא מילה.

העירייה מבצעת חפירות, וגורמת נזקים לבעלי חנויות ולסוחרי האיזור, כלים כבדים מערימים ערימות עפר ופסולת ממש לתוך פתח הכניסה של חנויות, ופשוט אין עם מי לדבר. האכזריות בשלבי הביצוע, מקוממת כל כך, והתשובה היחידה שניתן להנפיק מגאוני העיריה, היא שהכל חוקי.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2008 12:32 לינק ישיר 

הגולם

עד שאתה מתלונן על שיפוצים, צא ובדוק את הקונספירציה שאני מצאתי.

בכל יום חמישי אחר הצהרים, השעה הכי עמוסה בגאולה, יש משאית זבל שאוספת את הזבל מהפחים הגדולים בלבוש מרדכי וכדומה.

כמובן שהדבר גורר פקקים מחרידים, כשהמשאית מתקשה לעשות פרסה, לצאת ולהיכנס לכל הסימטאות הנ"ל. אך למרות כל זאת השעה אינה משתנה, תמיד יום חמישי אחר הצהרים!

לדעתי מישהו מתכנן זאת בכוונה, כדי לחזק את דרישת העיריה להפוך את הרחוב למדרחוב. בגלל הפקקים כביכול. אולי גם מה שאתה סיפרת קשור לענין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2008 13:05 לינק ישיר 

התנהלות העירייה לא מובנת בעליל. בשום איזור אחר לא היו מעיזים להתנהג כך עם התושבים.
מסכנים הסוחרים שכלב לא נכנס אליהם כי הכל פקוק ובלתי נגיש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2008 13:10 לינק ישיר 

ממש בילתי נסבל לעבור ברחובות גאולה.
אולי מישהו ירים את הכפפה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2008 13:14 לינק ישיר 

אולי באמת מישהו יכול להסביר את ההיגיון שעומד מאחורי ההחלטה "לגנוב" עשרות מקומות חנייה ברחובות הצדדיים של גאולה. שיעשו מדחנים שיגבו כסף אבל מדוע אין בכל האיזור חנייה אחת לרפואה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2008 10:05 לינק ישיר 

כל מי שמכיר קצת את הלך הרוח יודע שלופוליאנסקי אוהב צעצועים.
הוא פיתח מכונה צרה לגירוד מסטיקים ממדרכות בעלות של מליון ש"ח, הוא נסע בתחילת כהונתו עם גאידמק ברכב פתוח ועשה שלום לעוברים ושבים כאילו הוא אליזבט, הוא תלה בכל העיר חנוכיות מאירות בעלות של לא יודע כמה כאילו הוא מקנא בנוצרים שתולים בדרך חברון ומזרח העיר קישוטים מאירים ב"כריסמסט", הוא קבר את תוכנית "ספדיה" למרות התנגדות חבריו לסיעה (תבדקו) וגרם לביקוש עצום ו-0- הציע בתחום הדיור ועליית מחירים בתקופת כהונתו של 100% בקנייה והשכרה. הארנונה עלתה ב-5 השנים האחרונות בכ- 25%, והוא מתפאר שהוא כיסה את גרעונות אולמרט, איך לא?! אנחנו כיסינו.
רוצים עוד?  קלטרווה, סוכות הממתקים המים והחשמל, התאורה הענקית בכניסה לעיר ועוד הרבה צעצועים. צריך לסדר לבחור הזה 20% הנחה ב"כפר השעשועים" או "קיפצובה" ושיעזוב אותנו כבר לנפשינו.
העיר הזו הפכה למגרש המשחקים הפרטי שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2008 10:16 לינק ישיר 

מתי הסיוט הזה בגאולה הולך להיגמר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2008 10:28 לינק ישיר 

חיים מילר כבר כמה שנים נאבק למען סוחרי גאולה ומאה שערים, הרבה לפני שמישהו חלם שצריך לעשות שם משהו. אבל כפי שהיה לגבי הר הזיתים שם, חיים מילר התחיל לעורר את הגורמים שצריך שם שינוי רציני, זעק שנים. עד שהתחילו יום אחד לעבוד שם  ואיזה מישהו אחר מהעירייה הצטלם שם בין הקברים עם הפועלים, והודיע חגיגית שבזכותו מתחילים לשפץ את הר הזיתים. כך גם לגבי גאולה, וחבל שלא התייעצו איתו כשהתחילו לעבוד שם. 
מה שכתבו לעיל, נכון! כל השינויים שעשו בגאולה הם רק לרעה, הכל נראה שם צפוף  קטן לא יפה ולא יעיל. וזה נובע מכך,כפי שכתב שם מישהו, כי עשו את השינויים לא לטובת הסוחרים אלא מצועצע, כפי שהראש אוהב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2008 11:50 לינק ישיר 

הסוחרים מבקשים את פינוי האשפה דווקא באמצע היום?

המצאה יפה, וגם אילו היתה נכונה, הנני לפה עוברים והשבים, הן ברגל הן בתח"צ והן במכוניות פרטיות, אנא פנו את האשפה בשעות אחרות. אפשר בלילה, אפשר בערב, אפשר בשעות הבוקר המוקדמות (לא צריך 6-7, גאולה ריקה עד 10).

אבל בשעות הכי עמוסות, ביום הכי עמוס? זה נראה ממש להכעיס!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2008 11:52 לינק ישיר 

צושפילט היקר,
הזכרתי לי מעשה ידוע,

ילד קטן רצה לקנות מתנה לסבתא הזקנה שלו,
חשב חשב עד שהחליט לקנות
ק ו ר ק י נ ט

הסבתא קחבלה את זה בחיוך,
ושאלה את הנכד המתוק שלה, אתה חושב שאני הסבתא אסע בקורקינט

ענה הנכד החכם, אז אם את לא רוצה, תתני לי לנסוע בקורקינט ....

עם ראש העיר הנכבד רוצה להיטיב עם התושבים שישאל אותם מה הם צריכים ומה הם רוצים
ולא ש"יקנה קורקינט והוא יסע בזה" ויגיד לכולם הנה קניתי להם קורקינט...!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2008 13:29 לינק ישיר 

צושפילט במחילה, מבלבל בשכל.

הדבר היחיד שהיה צריך לעשות בגאולה, זה פיקוח מתמיד על כל הרכבים שחוסמים את הכבישים, ולא שום דבר מעבר לזה.

כל השאר קישקושים.

וחיים מילר בכלל לא קשור לחתונה הזאת בגרוש. אם הוא היה רוצה לעשות משהו באמת מועיל, היה דואג לפיקוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2008 13:34 לינק ישיר 

לכל חברי היקרים אשר דימו לעצמם שראש העיר נבחר להם באופן אישי
ובפרט לחבירינו נטע60, מאור עינים, לומדמכלאדם,

כפי שכתבתי לכם בריש התגובה שלי הקודמת שאני מסתובב המון בעיירית ירושלים, אני מוסיף עכשיו ואומר לכם שאני מסתובב המון המון המון בעייריה וגם בבנין העתיק שם רשות החניה,

אי לכך אני מעז לומר את מה שאני אומר:
שכונת גאולה והסביבה נמצאת בסדר יומה הרצוף של עיירית ירושלים בכל המחלקות ובכל האגפים כדי לשפר ולייעל את תושביה ומבליה, המון הבדלים יש בין שכונת גאולה לרחוב יפו והסביבה, נתחיל מרחוב יפו, שם יש חניות גדולות ומורווחות כדוגמת חניה ברחוב כי"ח, ברח' אליעש 2 חניות גדולות, בניין כלל, בנין מגדלי העיר הסמוכה למשביר, כמובן שהם מופעלים על ידי זכיין פרטי ועלות חניה היא בין 8 ל - 12 שקל לשעת חניה,
חניה מסוג זה לא שייך באופן טאורטי להקים בשכונת גאולה ולא בגלל המיקום אלא מהטעמים הבאים: חרדי לא ישלם על חניה 8 שקל כשהוא רק קפץ לקרוא עיתון במגדניית נוימן ברחוב אשתורי הפרחי ולאסוף עיתון מרצפת "גל פז" ואני מדבר רק על לקוחות כי לסוחרים יש להם חניה קבועה, ועוד סיבה שחוץ מהניקים פה אין כמעט לאף אחד כלי רכב בציבור שלנו, ומר נטע60 שואל מדוע לא עושים חניות ברחובות הסמוכות לשכונה? אז אני אומר לך שאתה לא גר בירושלים או שאתה לא מכיר מספיק את גאולה, כי יש המון חניות,

ולגבי השאלה מדוע זמן הנסיעה מרחוב שמואל הנביא ועד לככר השבת הינה חצי שעה? אנחנו נכבד את מר נטע60  ליכנס לעיירית ירושלים ולהציע את הצעותיו לראש העיר ואם תרצה אני בא אליך או מייצג אותך,

נושא הסוחרים:
אנחנו מבקשים מכולם לגשת לשכונה ולהסתובב בין הסוחרים ולשאול אותם האם הם מזמינים את משאיות הזבל באמצע היום לרוקן את האשפה, ואני אתן דוגמה קטנה של סוחרים אשר מזמינים את המשאית,
מכולת אקספרס של שלום ברחוב הישיבה פינת מלכי ישראל, כנסו לשאול,
הצפרדע הירוקה בתחילת רחוב מאה שערים בצד שמאל הסמוכה לצמצם, כנסו שם לסוחרים מסביב ותשאלו,
הצפרדע הירוקה ברחוב נחום בין בנק המזרחי לרחוב מלאכי, תשאלו גם שם,
 רחוב הישיבה פינת רחוב חגי לכיוון רחוב יונה הסמוכה לחנות גרביים, כנסו שם לשאול,

יש עוד שאלות? אשמח לענות:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2008 13:35 לינק ישיר 

נטע60

לא יודע מתי עברת ברחוב מלאכי, אני עברתי אתמול במקום ועד רחוב חגי כבר הכביש סגור, אם כי לא מאוספלט.

ברחוב הלל עבדו גם בלילה כי זה לא איזור מגורים ואם זאת במשך היום היו בעיות בכניסה לחנויות, ואל תספר לי סיפורים כי אני הלכתי כמה פעמים לסוכן הנסיעות ואני זוכר טוב מאוד את המראות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2008 13:40 לינק ישיר 

צוש,

פינוי האשפה דווקא בשעות העומס, לא מוצדק למרות בקשת הסוחרים.

אם יש להם בעיה של עודף אשפה שיקבלו עוד מקום להניח את זה, הפינוי באמצע שעות העומס לא מוצדק בשום אופן.

לגבי השיפוצים, הכל צריך לעשות, עוד קצת התחשבות של עובדי העיריה לא תזיק, הייתי בהרבה מקומות שמחדשים, דבר ראשון דואגים לחיים תקינים ברחוב. אפשר לחפור חצי לרוחב ולגמור ולעבור לחצי השני, אין הכרח לחפור את כל הרחוב לחלוטין ולקרוע את הצורה להולכים.
לפעמים אפשר לחפור באמצע, שם בדרך כלל הצינורות, ולהשאיר מדרכות נורמליות בצדדדים. משום מה, בגאולה זה נראה כאילו כל מנהל פרוייקט שיפוץ הוא מלך שעושה מה שבא לו, ושכל האזרחים יקפצו לו.

אם רק היה מעניין קצת יותר את מישהו שם בבנינים שאתה מסתובב, איך לעשות במקסימום התחשבות בקונים ובסוחרים, הכל היה נראה לחלוטין אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2008 13:47 לינק ישיר 

אמתער
מקום נוסף לאיסוף האשפה??????????
חפש ומצא ותעביר לעייריה או אלי,
אי אפשר לחפור חצי רחוב כשצריך להניח צינור ארוך לאורך הרחוב, וזה שאלה ליוצרי הצינורות למה לא מייצרים צינורות באורך 1 ס"מ וכך אפשר לקבל את הצעותיו של אמתער,
בקירצוף כביש אפשר לשמוע את טענותיך אם כי לא בדיוק ברחובות הנ"ל

ולגבי מה שהזכירו פה פיקוח רצוף בגאולה לרבכים החונים בצדדים,
קודם כל תאמר לציבור אשר מסתובב שם לשלם ארנונה כמו שהם חייבים, ואז יהיה תקציב אפ' לגשר מעל הרחוב,

עוד שאלות בבקשה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2008 13:49 לינק ישיר 

צושי מתוקי.

אני לא בטוח שנטע60 ירצה שתייצג אותו גם לא באופן טאורטי .

ככה כל התגובה העילגת שלך. אני במקומו של נפוליונסקי, הייתי מתבייש שאחד כמוך מסתובב במסדרונות העירייה. פנטזיונר אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עירית ירושלים מתעללת בתושבי וסוחרי גאולה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext