| נשלח ב-10/9/2008 09:22 |
|
| |
עורך שבועון חרדי מבקש את עזרתכם
פנה אלי הבוקר עורך של אחד השבועונים החרדים וסיפר שהוא שרוי במצוקה גדולה.
כנהוג במקומותינו מוציאים השבועונים מוספים מיוחדים לקראת חגי תשרי.
בישיבת המערכת מלפני כחודש הוחלט להוציא מוסף בשם "חשבון נפש" שיעסוק בהישגים של הציבור החרדי בשנת תשס'ח.
דא עקא, שהוא עדין לא מוצא את ההישגים (אלא א"כ המריבות בין בעלז למחנובקה מהוות בעיניכם הישג ראוי לציון).
הצעתי לו לכתוב על תופעת השבניקים שנבלמה בעקבות החלפת הסלולארי לכשר, ועל חילולי השבת שהתמעטו בעקבות החרם על שפע שוק.
האם תוכלו לעזור לעורך השבועון?
הוא מחפש עובדות, לא משאלות לב.
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2008 09:26 |
|
| |
היה פעם פירסומת "דער עולם איז נישט גולם" שמעת מזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2008 09:44 |
|
| |
חוצפה לפנות אל הצבור בבקשת תרומות. אם הוא רציני, שיציע מחיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2008 10:17 |
|
| |
הנה לו הישג; חרדי שמתנגד לתרומות.....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2008 10:17 |
|
| |
עדיף לו לרדת מהר מהנושא, לפני שהוא כבר לא יספיק להכין עיתון בנושא חילופי - ברגע האחרון...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2008 10:56 |
|
| |
שילך למכללה בקריית אונו, למשל,או מכון לב, יש שם כמה חרדים תותחים שסימנו אותם תוך כדי הלימודים בשביל לעבוד בתעשייה הביטחונית או אפילו של נאסא.. יש תותחים....
עוד רעיון? אני חושבתשאנשים כמו אורי לופוליאנסקי (יד שרה) או אריה דרעי (אל המעין) או ההוא מזיכרון מנחם או הרב פירר או ההיא שייסדה יום שמירת הלשון פעם בשנה (שכחתי את שמה, אני חושבת שהיא נפטרה, אבל אפשר מישהו ממשפחה שלה)
עוד רעיון? אפשר לקחת כאלה שעוסקים בצרכי ציבור באמונה (אפשר למצוא כאלה, למרות שאין לי רעיונות מי:)
אפשר לראיין נשים שהן "סופר וומן" (בלי תמונות חלילה, ועם שם בדוי..) שיש על מה להעריך אותן. כמו למשל מישהי שגם עובדת, גם מארחת הרבה וגם מתנדבת וגם פעילה באיזה ארגון וגם...
או כאלה שעובדות ומשקיעות בילדים בצורה יוצאת דופן.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2008 11:02 |
|
| |
אגב - חשבון נפש - נראה אותו תוקף את הצדדים המלוכלכים בצבור שלנו כמו שידוכים / סמינרים / הכסף יענה את הכל / שמור לי ואשמור לך / השפעת המשב"קים על גדולי הדור
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2008 11:03 |
|
| |
ההישג של ש"ס "בהפשרת הדירות" בביתר עילית היא הצלחת השנה.
כמו גם ההישג של פרוש "להכריח" את דגה"ת לקיים את ההסכם הטוב ביותר שנכתב אי פעם ביהדות החרדית...
ולא לשכוח ההישג של "יום חדש" לכופף את המודיע ויתד ...
וכמובן ההישג הבלעדי של בקהילה "מלחמה על הבית" שכתוצאה מכך אלפי זוגות עברו לגור בחיפה ובחריש בעזה וברמללה.
תמשיכו...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2008 11:29 |
|
| |
הצעתי לו לכתוב על תופעת השבניקים שנבלמה בעקבות החלפת הסלולארי לכשר, ועל חילולי השבת שהתמעטו בעקבות החרם על שפע שוק.
יש עוד הרבה מאד הישגים. קווי המהדרין הפכו את מחנינו לקדוש, אין הטרדות, אין מע"מ, אין גירושין. שריפת חנויות הגבירו את הצניעות בעם ושמוליק אליישיב מקבל את כל הקרדיט על שימוש תלמידי חכמים וטוהר המידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2008 11:41 |
|
| |
בשם_העם, אל תאלץ אותי לפעול נגדך בכוח, גם לא בצחוק.
זה מעלה לי את הפיוזים. :)))
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2008 12:11 |
|
| |
אני דווקא חושב שלא יספיקו לך הדפים כדי לכתוב ואפילו על נושא אחד.
"העולם החרדי וגמילות חסד".
אם לא יספיק לך הזמן,או לחילופין הנייר, כדי להקיף את הנושא,תוציא את ה"מוסף" המיוחד בשנה הבאה.
אני יכול להציע לך את המרואיינים הראשונים.
דוד 10 כתובת: אתר בח"ח
הרה"ג "שידור" כתובת: אתר בח"ח.
לאחר מכן תטיל דופי כאוות נפשך בציבור שלם
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2008 17:23 |
|
| |
אפשר לכתוב על שיאים של הגולם בבחדרי.
|