בית פורומים בחדרי חרדים

הרהורים נוגים עם הקפה של הבוקר (ניירא כמובן)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/11/2008 08:59 לינק ישיר 
הרהורים נוגים עם הקפה של הבוקר (ניירא כמובן)

יושב אני, ושותה לי את הקפה של הבוקר. קפה נמס (טסטר צ'ויס, למי שרוצה להפתיע אותי) מים סוכר חלב. יושב שותה וחושב.

מסכנים העניים.

לא לכל אחד יש חלב לשים בקפה, יש כאלו שכספם מועט וחובותיהם רבים, ונאלצים לשתות קפה בלי חלב. אפילו את החמשה שקלים לשקית חלב אין בידם. והם חולמים כאילו יש להם חלב בקפה.

חושב ובוכה.

ויש כאלו יותר עניים, אפילו סוכר אין להם לשים בקפה. נאלצים להסתפק בכפית קפה ומים חמים. לא סוכר ולא סוכרזית ולא ממתיקים למיניהם - פשוט אין. הקפה רק מקפה ומים.והם חולמים כאילו יש להם סוכר בקפה, שכאילו יש בו חלב.

ויש כאלו עוד יותר עניים, אפילו קפה אין לאל ידם לקנות, נאלצים לשתות מים חמים, ולברך עליהם כאילו היו קפה. לגימה אחר לגימה והכל רק מים חמים. והם חולמים כאילו יש להם קפה בקפה, שכאילו יש בו סוכר שכאילו יש בו חלב.

ויש עוד יותר דלפונים, אפילו את החשמל והגז ניתקו להם. נאלצים לשתות מים קרים, ולחלום כאילו זה מים חמים שכאילו יש בהם קפה שכאילו יש בו סוכר שכאילו יש בו חלב.

ויש מסכנים עוד יותר גדולים, שאפילו את המים ניתקו להם, והם מחזיקים ביד כוס ריקה, וגומאים את תוכנה את תוך ביטנם, והם חלמים כאילו יש שם מים קרים, וכאילו הם חמים, וכאילו יש בהם קפה וכאילו יש בהם סוכר וכאילו יש בהם חלב.

ויש כאלו מסכנים, שאפילו את הכוסות לקחו להם, והם נאלצים להחזיק ביד כוס חד פעמית ולחלום, שכאילו זה כוס ראויה לקפה, שכאילו יש בה מים קרים, שכאילו הם חמים, שכאילו יש בהם קפה, שכאילו יש בו סוכר, שכאילו יש בו חלב.

עוד אני מהרהר בזה, והנה אני רואה את בני הקט זורק לפח כוס חד פעמית. וואו וואו וואו איזה שאגות הוא חטף המסכן.

מסכנים. אילוסטרציה. צילום: מהיר חימה. (עם כזו מהירות לא נגיע רחוק)

תוקן על ידי הגולם ב- 23/11/2008 9:01:04

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2008 09:07 לינק ישיר 

הגולם כתב:

עוד אני מהרהר בזה, והנה אני רואה את בני הקט זורק לפח כוס חד פעמית. וואו וואו וואו איזה שאגות הוא חטף המסכן.

ישר לרווחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2008 09:09 לינק ישיר 

האם העניים לא יכולים "להבטיח ח"י פעמים ח"י" ויקחו שקית חלב מהמכולת, והמוכר לא ירגיש ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2008 09:13 לינק ישיר 

ולזה אתה קורא "הרהורים נוגים עם הקפה של הבוקר"?!
הכותרת צריכה להיות "שאגות והתעללות בילד, עם הקפה של הבוקר"
גולם כשרוני, אבל לא מבית ספרנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2008 10:26 לינק ישיר 

יום אחד שוחחתי עם מאן דהוא חסר אמצעים, שסיפר לי שכאשר בא לו לשתות כוס קפה חם לפנות בוקר,
הרי הוא פונה לבית המדרש של בעלז בתל אביב, שם עוד הרבה בטרם האיר השחר ממתין כבר מטבחון חם נקי ומסודר לכל המחפשים חום פיזי ורוחני גם יחד

אשרי העם שככה לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2008 10:48 לינק ישיר 

גולם חביב
ההרהורים הנוגים שלך
מתוקים לנו כנופת צופים
וערבים יותר מהקפה שעל הבוקר.
ועל זה נאמר, טוב לי חתיכת גולם עם הרהורון נוגה מאלפי זהב ודולר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרהורים נוגים עם הקפה של הבוקר (ניירא כמובן)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext