ואז, בתוך כל ים הבלאגן, מתקשר אלי מישהו ומבקש ממני רק דבר אחד - תנשום בשבילי. לא נשאר לי זמן לנשום, תעשה טובה, ותנשום בשבילי.
- מה קרה? תהיתי.
- אז ככה - נשם נשימה עמוקה, התיישב על הספה, וסיפר - הכל התחיל ממך. אתה אתמול התקשרת לראובן וביקשת שינשום בשבילך כי אין לך זמן. הוא הסכים, אבל אחרי כמה דקות הוא ראה שקשה לו לנשום גם בשבילך וגם בשבילו, ולכן הוא התקשר לשמעון וביקש ממנו שינשום בשבילו. שמעון הסתבך עם הנשימות שלו ושל ראובן וביקש מלוי. וכן הלאה ליהודה וליוחנן ולדן ונפתלי וגד ואשר ויוסף ובנימין נתניהו.
ואז, לא נותרה ברירה - המשיך הפרזיט - ונאלצתי לבקש ממך לנשום בשבילי, כי כעת אתה האדם היחיד בין יבנה לבניאס שפנוי מנשימות.
נבהלתי מאד (כלומר, משה נבהל עבורי), נחרדתי קצת (אהרן), בכיתי מעט (ירוחם), ורצתי מיד לספר לכם (אני בעצמי, כי אני לא מתחמק מעבודה, גם לי מותר לעשות משהו).
נ.ב. נא לא לפנות אלי היום לתיבה האישית. דני יצא לחופש.
נשלח ב-22/12/2008 10:48
הגולם
מה זה?
נשלח ב-22/12/2008 10:50
טוב שהוא מכניס קצת שמחה בפורום הזה, הגולם הזה.
נשלח ב-22/12/2008 10:50
לא כל כך הבנתי את השאלה, אתה יכול לחזור שוב?
נשלח ב-22/12/2008 10:53
גולם, 'נשום עמוק'(מאיזו אישיות שתרצה) וקבל מחמאה,
אתה מעלה חיוך על שפתי כל פעם מחדש...
נשלח ב-22/12/2008 10:58
חיוך זה טוב מאוד
בפרט לאור כל האירועים שאנו חווים לאחרונה
טוב שיש פה גולם אחד או שניים..
נשלח ב-22/12/2008 11:00
הגולם מפראג גם היה כזה בדחן?
נשלח ב-22/12/2008 11:02
לא, זה ממש לא בסדר.
להוריד ככה אשכול, לגלגל אותנו ככה, בלי הודעה מ וקדמת.
לא רע חיוך בריא על הבוקר.
נשלח ב-22/12/2008 11:22
איך זה שאתה לא עושה שימוש בפורום נכבד זה??
אם תשלם טוב, אני בטוחה שנוכל לנתרום קצת נשימות.
נשלח ב-22/12/2008 11:57
כבר נאמר כל הנושם על חבירו הוא נענה תחילה ונשימה תחילה סימן טוב לבנים ועוד נאמר בפרק א' דמסכת סידור אלוקי, נשימה שנתת בי טהורה היא, לכן גם אם משה וששון ויצחק ונתניהו שלא ביבי נושמים עבורך, כאילו הם נשמו והם הלו שזכו במצוות כיבוד נשימות::::::)))))))
ובכלל מותר לכולם לנשום, רק מי שעושה אאוטינג מפסיק לנשום כאחת, ואפילו אידיאליזיה למערכת הנשימה לא תעזור לו::::))))))))
כי כך פסק רב פוסק שהוא פסוק מפורש בכי תשא את שמי לשווא, הכוונה היא לאאוטינג שהוא אסור מהתורה, ק"ו מדבר סופרים אמן:::::)))))>>>>>>>>>>>>>>>>ת
נשלח ב-22/12/2008 12:17
הגולם אתה אמן רב כשרון אתה כותב שטויות ברצף לא נתפס וכולם מבסוטים כאילו לא יודע מה, איך אתה עושה את זה ?
נשלח ב-22/12/2008 12:21
רגע אחד
מה עם קצת שבחים לעכברא ?
גם הוא כשרוני בלי עין הרע
תמשיכו לבדח אותנו