בית פורומים בחדרי חרדים

מיישע ניירא בצדיקים שלא לקחו שוחד בחירות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/2/2009 12:12 לינק ישיר 
מיישע ניירא בצדיקים שלא לקחו שוחד בחירות

המיישע שהיה תועד במצלמת וידאו בשקיפות מלאה לקהל ושודרה בשידור עקיף ולא ישיר מביתו של מרן פוסק הדור שליט"א.

המיישע ניירא ופרשת השוחד שלא נלקח ולא נתקבל תועד גם הוא ונמצא לראיה באתר דק"ק דכאן המכונה 'בחדרי חרדים'.

המיישע מהווה אות, מופת ודוגמא מה זה צדיקים גמורים ואמיתיים,  שלמרות שהיו יכולים לנגב קופה יפה של מזומנים, הם לא נגבו ולא לקחו. ולמרות שיכלו לקבל טובות הנאה עד בלי די, הם לא לקחו ולא קבלו, וכל זאת למה? כי הם פועלים לשם שמים בלבד.

והנה לכם פרשיית השוחד במלואה:

כידוע וכמפורסם בכל יתד והמודיע  בכל יום ויום, כי מרן פוסק הדור קבע ופסק שיש להצביע לסייעת יהדות התורה שסימנה ג'. הרב חותם כל יום על בקשות, תחינות, פסיקות והנחיות כי יש להצביע ג' ולא אחר, בטח שלא ל'דבר אחר'.

והנה זה מכבר יצאו כרוזים בתצורות שונות כי ישנם רבנים מאוכזבים שבסתר ליבם ובגרון ניחר כדי שלא ישמעו מה שלא צריך לשמוע רק שיבינו את מה שהיו רוצים שיובן, אומרים הם להצביע ש"ס ולא ג'.

אך פוסק הדור מרן שליט"א ביחד עם ראש הישיבה הגאון הגדול שליט"א יצאו בקריאת קודש שלא משתמעת ליותר משני פנים, שיש להצביע ליהדות התורה שסימנה האת ג' בלבד. והנה אף שאנ"ש עובדים לילות כימים למען הצלחת רשימת יהדות התורה שסימנה האות ג', הרי שלפתע פתאום רגע לפני הבחירות מגיע באורח לא ברור השר אלי ישי, שהוא כידוע מהמפלגה הכי הכי מתחרה ליהדות התורה שסימנה האות ג', ומתקבל כאורח כבור ורצוי ומתברך על ידי מרן פוסק הדור שליט"א שמכריז בקול גדול שמה שעשה כבוד השר אלי ישי מהמפלגה המתחרה ליהדות התורה שסימנה האות ג', הוא נס גלוי. השר חולל נס. (ומי לא רוצה להצביע למפלגה שהעומד בראשה מחולל ניסים?)

ודעו לכם כי הכל לשם שמים, למען ידעו כולם שהכרת הטוב היא אחת מהמידות היותר חשובות ביהדות.

אלי ישי הוא זה שדאג לתקציב הישיבות, אז מגיע לו יישר כוח מפוסק הדור מרן שליט"א, גם אם ולמרות שהמעמד המיוחד של הפגישה של השר עם פוסק הדור תועדה במצלמות וידאו ועלתה לאתר בחדרי חרדים, ויגרום לכך שמצביעים פוטנציאלים ליהדות התורה שסימנה האות ג', יערקו לגוש הספרדי שסימנם האותיות ש"ס.

ואל תחשדו שמישהו קיבל/ לקח שוחד או כל טובת הנאה אחרת. חלילה לכם מלחשוד בכך, היה כאן מעשה של הכרת טוב וקידוש שם שמים ברבים.

בכלל איך אפשר לחשוד שמישהו יקח שוחד וטובת הנאה אישית וימכור את כל מפלגתו עבורה??!

לכן מצביעי יהדות התורה שסימנה ג', קחו את הסיפור הזה כמות שהוא ותמשיכו להצביע ג' ולא ש"ס.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 12:22 לינק ישיר 

לבקשת הרבים והיחיד, הנה לינק לוידאו:

http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=8323&cat_id=2

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 12:25 לינק ישיר 

הגולם דבר ברור ,האם אתה רומז לכך שאפרתי  לקח שוחד????????????????????????????????????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 12:28 לינק ישיר 

קאמפ,

לא הבנת, בדיוק הפוך, התכוונתי לומר ולספר איזה צדיקים הם, אני במקומם לא הייתי עומד בניסיון ולוקח שוחד שמן.

וידאו שכזה בערב הבחירות שווה לפחות 100,000 ש"ח. אז למה שלא ישלשלו לכיסי כמה מהם?
אבל הם זה לא אני, הם צדיקים ולא לוקחים שוחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 12:33 לינק ישיר 

טוב, הבנתי מה שהבנת וגם מה שלא הבנת ולמבינים ינעם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 12:39 לינק ישיר 

גם אני הבנתי מה שההוא לא הבין ויונעם לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 12:53 לינק ישיר 

אני נעם לי מהאשכול בלי שהבנתי את מה שהבנתי שלא צריך להבין

ולכן נעם לי מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 13:30 לינק ישיר 

לכן מי שיש לו קצת הכרת הטוב, ומי שרוצה לשמר הישגים אלו ל4 שנים הבאות שיצביע רק ש"ס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 13:43 לינק ישיר 

מעשה נויירע שאירע היום בקלפי

בשעת בוקר מוקדמת פסע  אברך עבדקן להציע עבור הרשימה שגדולי הדור הורו לו לבחור אמנם זקנו הוא ג'ינג'י אבל חלילה איננו חשוד כ"כתום" והנה בהושיטו את תעודת הזהות אמר לו המזכיר שלראשו כיפה סרוגה מכיון שהתמונה צולמה לפני כמה שנים לא ניכר בתמונה שאתה זה אתה ולכן אינך רשאי להצביע . אמר לו האברך אני זזמכאן מיד ויזעק הסרוג את השוטרת וא"ל הרב אינו זז א"ל השוטרת איני רואה כל בעיה בכך הוא יכו ללהצביע ידידינו הסרוג לא נכנע והביא כתריסר אחראיים וכד' כדי שיורו לו מה לעשות בנידון דידן. כשראה שכלתה איליו הרעה וכולם נגדו נכנע הסרוג לכתום ונתן לו להצביע. ויהי לפלא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 13:48 לינק ישיר 

מתי יבינו הטרולים דפה שגולם יש רק אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2009 17:21 לינק ישיר 

יפה יפה

אשכול של נעימות.......

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מיישע ניירא בצדיקים שלא לקחו שוחד בחירות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext