מיישע ניירא בצדיק חסיד אומות העולם חבר הפורום
כידוע צדיקים מלאכתם נעשית על ידי אחרים, אך יש ולעיתים שמתגלים צדיקים שעושים את מלאכתם בעצמם ממש.
בני אדם בשר ודם קשה עליהם פרידתם מכספם יותר מאשר הפרידה מים סוף הקרוע. שן תוציא מהם לפני שיתנו לך שקל אחד.
אך הצדיק שלנו מזן מיוחד הוא.
מקצועו: וטרינר. מקום עבודתו: צפון ת"א. מקום מגוריו: גבול בני ברק פרדס כץ.
הגעתי עליו עם חבר המשרת בפוליטקה החרדית בתפקיד 'יהדות התורה והשבת'.שהתנהג כמו חיה, הבאתי אותו לוטרינר כדי שיתן לו טיפול רפואי הולם את מעמדו ותרומתו לחברה.
תוך כדי עבודתו של הוטרינר, שוחחנו (הוא ואני) על אה ועל דא, על דברים שבשגרה, עד לדברים שברומו של עולם ואפילו לדברים שאין בהם כלום ממש עסקנו כל זאתו תוך כדי טיפול בחבר שהתאושש לו לאט לאט ממחלתו החייתית הקשה.
והנה מספר לי הוטרינר שלפני שנתיים בדיוק הגיעו אליו 2 אחים שהביאו לו כמה חתולים לטפל, להזריק חיסון להוציא קרציה, ולמצוא מזור לשפעת החתולים שתקפה כמה מחתולים של השכונה.
הוטרינר המסור החל את מלאכתו הזריק, חיסן, בדק, הנשים ועשה את כל מה שנדרש מוטרינר מסור ושקט שיפעל ויעשה למען חתולי הקליינט שסיכם מראש שישלם סך: 782 ש"ח + מע"מ כחוק.
בסיום הטיפול נטלו האחים את חתוליהם בידיהם ואמרו לוטרינר אבא שלך שכבר לא עובד כאן ואתה ממשיכו חייב לנו 2000 ש"ח עבור התקנת מנעולים וסורגים למבנה, עד היום הוא לא שילם, ולכן אנחנו גם לא משלמים.
הוטרינר היה המום לחלוטין, אמנם האב גם היה וטרינר, ונכונה העובדה שהוא עבר במרפאה הנ"ל, אך אני לא ממשיך את העסק של אבא שחלה ונפל למשכב ממנו לא קם יותר.
האחים סימנו לו באגרופיהם, והוא, איש חזק המתאמן כל יום ולעיתים פעמיים ביום באימוני קרטה קשים ומפרכים, רצה לחסלם ברגע, אך התאפק ומיד הוציא את סך היתרה ושילם לאחים.
רק בקשה קטנה לי אליכם, אנא סילחו לאבא.
למחרת האבא נפטר והלך לעולמו. איך שנודע לוטרינר שאביו נפטר, הרים שוב טלפון לאחים ובקש לוודא שהם מחלו לו מחילה גמורה, מחילה בלב ונפש.
האחים אישרו את דבר המחילה.
לוטרינר עוד 2 אחים ו 2 אחיות, שלא יודעות דבר עד היום הזה, שלא לדבר על כך שהוטרינר לא בקש ולא חשב לבקש השתתפותם בחובות האב.
הוטרינר חבר הפורום ויש לו ניק הכותב ומשפיע דברים חיוביים במיוחד על הציבור החרדי דרך פורום בחדרי חרדים'.
 |
|
|