בית פורומים בחדרי חרדים

מעיישע ניירא בבריכה משותפת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2009 23:38 לינק ישיר 
מעיישע ניירא בבריכה משותפת

שמועה נפוצה בבית הכנסת הגדול שבו זושא מיודענו מתחזן ראשי שקולו הולך הלוך ובכה טנור וזימרור, שבנין רב קומות כמגדל בבל עומד להיבנות בשכונה במהרה בימנו. בנין מפואר, מאובזר בפלאי הטכנולוגיה וכמעט שהתפתיתי להמשיך לתארו אך איני רוצה להגיע לכדי מנקר עיני שכנו ואבד לו כסאו בגן עדן...

זושא, שבנים ובנות מעטרים את קירות ביתו המט לנפול, גמר אומר להוציא ביושר את המגיע לו – דירה נחשקת בקומת הפנטהאוז של מגרד השחקים – כמובן מקופת העיר והקהילה בה הוא משרת מידי שנה בחגים הבאים עלינו לטובה. וטענה מוצדקת בפיו מפיק המרגליות של החזן : רוצים אתם זושאל'ע רוזנבלט שסוחט מכם דמעות בעיצומה של תפילת כל נדרי? אנא תדאגו שמיתריו של הזושאל'ע לא יתבוססו בדירה מעופשת ומלאת רפש כדיר מקסיקו {צונזרה מילה גסה} ושנוות ביתו ציפור נפשו מרת זושקא, תנווט את הגויטע המושכרת בדמים מרובים של קה"ק להכין לזמיר מטעמים ושאר גוגל מוגל להשחזת המיתרים....

וכל ההקדמה, למה היא נכתבה?

זושא קיבל את שרצה ועבר אחרי תלאות והחרמות לקומה השמינית המרווחת עם נוף למגדל המים שנראה כאין וכאפס לעומת השפיץ שחיו בו משפחתו המורחבת של החזן הראשי.

המעיישע יכל להסתיים כאן כשכולם חיים באושר ועושר. הכיצד? עושר – בעזרת משיכת חוטי חשמל מים ונפט מהשכנים האדיבים ואושר – על שום שכל נסיון מצידם של השכנים להבעיר את השלווה הפסטורלית בבנין עלה להם בתביעה וזכיה של זושא המאושר...

ונגיע לניירא ניירא שאינכם שמעתם מימיכם! גולדל'ע הבת המיוחדת של המשפחה העוד יותר מיוחדת חזרה הביתה באחד מימי החופשה {בשאר ימות השנה היא מחפשת את עצמה בין בתי חברותיה} וסחה לאמא המסורה זושקא שהבת של רובינשטיין {שם המשפחה אמיתי למען יראו השכנים כי זושא רציני באיומיו} הזמינה אותה לביתה "לעשות בריכה". כדי להשתתף בתענוג עליה להצטייד בחלוק וגרביונים עבות בהכשר הרבנים שמשמשו בידיהם את העובי המתאים. בהתלהבותה פלטה הזהבה שרובינשטיין מזמינים כל יום שכנים מקומה אחרת ואת הבני דודים והבני בני דודים וכל קרוביהם הרחוקים עד אום אל רשרש להתברך במי ה – קוטר: שנים וחצי מטר – גובה שמונים ס"מ – לא כולל רדודים ומדרגות נשלפות. ניתן לחבר מגליצ'ה מפותלת....בהגיעה למשפט הבא: את המים למילוי הגיגית סוחבים יום יום מהצינור של מכבי האש!!!! כמעט ואבד לקהילה החשובה חזנה המוכשר....

וכל דיירי הבנין, מכהנוביץ' הומינר גולדנקראנץ שכטר אייזנברג פרידמן ברגר גרינוולד הירש פולק וויס וינבך שטרן כץ לוי הירשפלד בלום כהן מילר הרשקוביץ לנדאו שטיינברגר שיק גרוסברג גובנר מנדרוביץ וקליין {הוועדה לשמות משפחה התערבה בהקמת הרשימה האידיאלית לקניית הדירות}

27 שוכני הבנין משלמים מידי חודש בחודשו את חשבון המים המשותף והמפוצץ בגלל רובינשטיין הדייר ה – 28

וזושא יאיר נרו מתרוצץ במבצרו ואינו יודע את נפשו מהבזבוז הנפשע שמתרחש במעוז היוקרה

הבו עצות איך לסגור לו את השיבר בחוכמה...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 00:30 לינק ישיר 

אני רוצה להתעלם מכל הסיפור המשפחתי והרומן הבין קומתי הזה ולהתייחס באמת לבעיה, שיש כאלו שמשתמשים בצינור כיבוי אש לצרכיהם האישיים כגו' מילוי בריכה ושטיפת תריסים....

למה כל השכנים צריכים להשתתף בהוצאות של שכן אחד שנהנה מהמים? שלא לדבר על הצורך לחסוך במים...

נראה לי שזו גם בעיה הלכתית, זה גזל גמור!!! [טוב, לא ביררתי אצל רב, פסקתי לעצמי]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:08 לינק ישיר 

ימותו הקנאים או שיחיו וימשיכו לסבול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:13 לינק ישיר 

קוויאר,תחכים אותי לגבי מי ומה כתבת את המשפט העמוק הזה...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:14 לינק ישיר 

והכל בגלל גניבת פס רחב של אינטרנט:)) אה?

הייתי מתייחס למה שכתבת מחוברת בסוגריים, שלא שאלה רב. אוקיי, גם אם נניח שזה לא גזל הלכתי. זה גזל מוסרי, שמי שחשוד בזה חשוד על גזל גמור....וזה כל התורה כולה על רגל אחת וד"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:16 לינק ישיר 

כתבתי את זה על כל מי שמקנא ומוציא את זה בריש גלי

פירסט, אתה לצידי או נגדי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:17 לינק ישיר 

תחשוב לבד. נראה לך נגדך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:19 לינק ישיר 

אז תמחוק את מה שכתבת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:19 לינק ישיר 

למה? לא הבנת משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:21 לינק ישיר 

שוב פעם עם הבנה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:23 לינק ישיר 

פירסט, אל תמחק!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:24 לינק ישיר 

נראה אם ימחק או לא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:26 לינק ישיר 

למה שאמחקקקקקקקקקק תסביר לי....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:27 לינק ישיר 

פירסט כתב:
למה שאמחקקקקקקקקקק תסביר לי....

כי בקשתי, זה לא מספיק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:29 לינק ישיר 

חבר'ה, לכו תטבלו בבריכה משותפת ותעזבו אותנו עם המריבות השכונתיות שלכם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:29 לינק ישיר 

נראה לי מישו השתלט לך על הניק....אין לי הסבר אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מעיישע ניירא בבריכה משותפת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext