למרות הבטחות חוזרות ונשנות של נציגי חב' אורנג' במשך השנים האחרונות לשפר את קליטת הרשת באלעד, מסתבר כי ביומיים האחרונים חלה הרעה משמעותית באיכות קליטת הרשת בעיר, זאת לאור הצבתה של אנטנה סלולרית של חב' סלקום, ברח' ר"ע (מול המרכז המיסחרי ז"ל).
כמנוי "פראייר" שמשלם מידי חודש בחודשו כ-500 ש"ח, אני חש עצמי מרומה.
התקשרתי לאורנג', "הוצאתי עליהם את הקריזה", אך תוצאות בשטח, כרגע, אין, ולדעתי לאור לקחי והבטחות העבר, גם לא יהיו...
זה הזמן לארגן דיל-מעבר, המוני, מאורנג' לסלקום.
בעידן כרטיסי ה-"סים", זה עניין של מה בכך.
מי מרים את הכפפה???
נשלח ב-5/7/2004 11:48
אני דוקא מרוצה מאורנג' יותר משהייתי מרוצה מסלקום כשהייתי מנוי שלהם.
נשלח ב-5/7/2004 11:51
המדובר באזור העליון של העיר.
ואגב, הקליטה של רשת סלקום (ג'י-אס-אם, הרשת החדשה שעבורה הוצבה האנטנה), השתפרה פלאים ביומיים האחרונים...
נשלח ב-5/7/2004 12:01
כל פעם שאני בא לראות את ההתקדמות בבנית הדירה שלי ב'אחוזת שיר' יש לי קליטה באורנג' בלי שום בעיה.
נשלח ב-5/7/2004 12:05
ביומיים האחרונים היית?
תרשה לי לענות במקומך?
לא!
וזה לא הימור גדול מידי...
נשלח ב-7/7/2004 22:33
חברה מה עושים, האורנג' שלי לא מפסיק לעשות בעיות מאז האנטנה.
לא מספיק הקרינה הנוראית - עכשיו הקליטה הדפוקה !
נשלח ב-8/7/2004 13:06
הפגנה!
אנא הצטרפו למען עתיד ילדנו. כמו כן גם אורנג הגישה בקשה להציב אנטנה.
אנא הפיצו הזמנה זו למי שרק ניתן - בע"ה תהיה הפגנת ענק !!!
בס"ד
מטה המאבק בקרינה הסלולארית
בעיר אלעד
במרכז העיר אלעד (ליד המרכז המסחרי ברח' רבי עקיבא) קמה מפלצת קרינתית העלולה בפשטות לגרום למחלות קשות ואפילו למוות ח"ו לתושבים הגרים בסביבה.
אנו פועלים על מנת לבדוק את המצב החוקי של הקמת האנטנה אך נראה לנו כי ראש המועצה, הבטוח כי הוא כבר לא יהיה יותר ראש מועצה לאחר הבחירות, רוצה להטביע אותנו בקרינה, בבחינת "תמות נפשי עם פלשתים".
בנוסף אנו קוראים לכל מי שבריאות ילדיו חשובה לו, לצאת ולהפגין ולקחת חלק במאבק על חיינו.
ההפגנה תתקיים אי"ה ביום ראשון, כ"ב בתמוז (11 ביולי 2004) בשעה 21:30 במרכז המסחרי ברח' רבי עקיבא (על הכביש הראשי)
נשלח ב-8/7/2004 16:14
חדשות טובות!!!
לאחר דין ודברים עם סלקום (כל מי שפנה לאורנג פנה לכתובת הלא נכונה) בע"ה ביום א' הקרוב תוסר האנטנה של סלקום!
במידה ולא ההפגנה בהינה עומדת
לוק פועל למענך ....
נשלח ב-8/7/2004 16:18
אתם קולטים? רק לוק לא קלטתם את זה? תפנו לסלקום... לוק הבחירה הנכונה למען עתיד ילדינו ורווחת נשותינו לוק יביא שלום לוק יביא בטחון לוק יחסל את טרור הברסלבים לוק יעשה בית ספר לנצלנים ומקורבים ולמלחכי פינחה של כל הרבנים לוק האיש הנכון במקום הנכון אלעד למען לוק ולוק למען אלעד לוק לוק לוק לוק לוק אני השתכנעתי עכשיו תורכם לוק לוק לוק לוק לוק ראש המועצה שלי
תוקן ע"י למען לוק...
תוקן על ידי - הגרשז - 08/07/2004 16:21:29
נשלח ב-8/7/2004 17:47
א. חברת אורנג' מודעת היטב לקריסת הרשת באלעד לאחר שלמעלה ממאתיים מתושבי העיר, לקוחות החברה, התלוננו על התקלה במוקדי השירות הסלולריים, בימים האחרונים.
ב. לאור זאת, הובטח לנו, ע"י נציגים בכירים בחב' אורנג', כי הנושא יידון בדחיפות בועדת המומחים מטעם אורנג', אשר מתכנסת אחת לשבוע במשרדי החברה ודנה בבעיות קליטה חמורות, העומדות על סדר יום החברה, ברחבי הארץ.
ג. הובהר על ידינו, לנציגי חב' אורנג', כי במידה ולא יחול שיפור ממשי באיכות קליטת הרשת בעיר, נחל במבצע המוני של העברת כרטיסי ה"סם" מאורנג' לסלקום.
ד. לחב' סלקום, אין כל כוונה להסיר את האנטנה שהוצבה על ידה במרכז בעיר.
נשלח ב-9/7/2004 01:33
מרנן,
דבר ראשון, שלום.
הרבה זמן לא נפגשנו...
ולעצם הענין,
מדברים שנאמרו בחדרי חדרים במקומות ה.....
ברור.....
שסלקום, כן מורידה את האנטנה.....
נחיה ונראה מה יופיע מחר בקוראים אלעד.....
לילה טוב
נשלח ב-9/7/2004 01:44
חברת סלקום אינה מתכוונת להסיר את האנטנה, נקודה.
תוקן על ידי - למען ה"שלום"...
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 09/07/2004 1:57:53
נשלח ב-9/7/2004 02:00
מרנן,
1. נכון להיום, האנטנה של סלקום עוד לא הופעלה, מכיון שעדיין לא עברה את הבדיקות הסופיות. (הגנרטור פעל כל השבוע, אבל המשדרים לא.)
הקליטה של סלקום לא השתפרה - מלבד אצל אלו שחשבו שהאנטנה כבר פועלת (אפקט פסיכולוגי צפוי). כבעל סלקום אני יכול להעיד שבעיות הקליטה והניתוקים נמשכו עד עצם היום הזה, גם ב"מרחק אפס" מהאנטנה.
מאותן סיבות, גם הקליטה באורנג' לא היתה אמורה להשתנות בשבוע האחרון. אלא מאי, אותו אפקט פסיכולוגי שגרם לכמה מלקוחות סלקום להרגיש "שיפור", גרם ללקוחות אורנג' להיתקל ב"הרעה משמעותית" ולהציף את מוקד הקליטה בתלונות שווא.
2. עוד לפני שהגיעו התלונות, וכבר ביום שני השבוע, סוכם בין סלקום לאורנג' על הצבת אנטנה של אורנג' על המגדלור של סלקום. כך, בכל אופן, לדברי אנשי סלקום והמועצה.
זה גם נשמע הגיוני, מכיון שלפלאפון ולמירס כבר יש אנטנה במזרח העיר, ומכיון שסלקום לא תרצה לשאת בעלויות ההקמה של האנטנה לבדה ומאידך אורנג' לא תרצה להישאר הכי חלשה בעיר.
ולכן, הייתי מציע לך להמתין מעט ולחכות עד שיתבהרו הדברים במקום "להוציא את הקריזה" על מוקדנית אומללה שלא אשמה בכך שסלקום הקימה אנטנה...
3. מאז היום בבוקר, קריספל מבטיח לכל מי שמוכן לשמוע שהאנטנה של סלקום תסולק בתחילת השבוע הבא. (מה שהוא לא מספר זה שהאנטנה תעבור למקום אחר בעיר.)
סלקום יהיו חייבים להעביר את האנטנה, מכיון שקריספל גם הודיע רשמית שהיתר הבניה הזמני שניתן להם מבוטל ושאם לא יפנו מיידית את האנטנה יוצא נגדה צו הריסה.
תכל'ס: אל תמהר לעבור לסלקום. אנחנו בסירה אחת, ובשלב זה גם אצלנו הקליטה עדיין "על הפנים"...
תוקן על ידי - חצי_טון - 09/07/2004 2:10:15
נשלח ב-9/7/2004 02:10
חצי טון,
א. את ההרעה בקליטה חשתי, טרם שידעתי על הצבת האנטנה.
ב. אכן, ביום האחרון השתפרה איכות קליטת הרשת, אך הואיל ונודע לי שהשיפור הוא זמני, עקב ניתוק האנטנה למספר ימים בלבד (להבנתי, האנטנה הופעלה למשך יום אחד בלבד, תקן אותי אם אני טועה...) המשכתי לפעול בעניין מול אנשי המחלקה הטכנית של אורנג'.
ג. תכל'ס, אם אתה אומר שגם "אצלכם" המצב "על הפנים" לא אעבור.
עכ"פ, תודה, חסכת לי...
נשלח ב-9/7/2004 02:25
א. אסביר לך מדוע היתה הרעה בקליטה, ובכל הרשתות:
מאות תושבים חרדים וזועמים התקשרו השבוע אחד לשני וסיפרו זה לזה על האנטנה החדשה ועל המחלות והמומים שהיא תגרום להם ("ואפילו למוות", כלשון הפמפלט שהופץ בשכונותינו וצוטט כאן על ידי העוזר המסור של לוק). 800 האזרחים המודאגים שחתמו על העצומה נגד האנטנה סברו ש"מוטב לספוג קרינה אחת כדי למנוע קרינות הרבה" ולכן כל אחד מהם "טחן" השבוע לפחות שעת-אויר אחת נוספת בעניין האנטנה.
עומס על הרשתות הסלולריות, חביבי, זה שם הסיפור.
ב. מאז הצבת האנטנה עברו ארבעה ימים תמימים. אם אתה חושב שהאנטנה פעלה למשך יום אחד, איך אתה מסביר את זה שרק היום חל שיפור?
לטענת סלקום, בכל אופן, האנטנה עוד לא הופעלה כלל.
ג. הדשא של *השכן* תמיד ירוק יותר...
תוקן על ידי - חצי_טון - 09/07/2004 2:30:38
נשלח ב-9/7/2004 02:38
ומה באשר לכאבי הראש ונידודי השינה, מהם אני סובל מרגע הצבת האנטנה?