|
|
| נשלח ב-9/7/2004 08:15 |
|
| |
חצי,
בשיחה לאחר תפילת שחרית, שערכתי הבוקר עם ידידי, בעל מכשיר סלקום ברשת החדשה, אשר סבל עד עתה מבעיות קליטה בעיר, מתעקש חברי על כך שמאז הצבת האנטנה השתפרה הקליטה משמעותית.
לדבריו, הוא אף שוחח עם נציגי שירות הלקוחות של "סלקום" שהסבירו לו שהשינוי החיובי באיכות הקליטה הוא פועל יוצא של הצבת האנטנה.
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2004 08:10 |
|
| |
שבוע חדש בפתח, זה עתה שבתי מתפילת שחרית, עברתי במקום, ו...האנטנה במקומה עומדת!!!
איייי, הרי צוריק הבטיח "להוריד" אותה, במיידי???
חחחחחחחחחחח, צוריק?.?.? הבטיח?.?.? חחחחחחחחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2004 08:21 |
|
| |
הגזמת, מרנן... מה צורי אשם שאתה נוהג להשכים באשמורת הבוקר?!
הבוקר שלו יתחיל כשאתה תאכל צהרים....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2004 08:26 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2004 08:28 |
|
| |
אגב, לגבי הודעתך מיום שישי על החבר בעל הסלקום -
קודם כל, אני מניח שהוא לא התקשר לסלקום כדי להתלונן על "השינוי החיובי באיכות הקליטה" ולדעת איך זה קרה להם... לכן סביר להניח אחת משתיים: או שהוא התקשר כדי להתלונן על בעיות בקליטה, או שהוא רצה לדעת האם האנטנה שלהם או של אורנג'. בכל אופן - פלאי פלאים - לאחר שנאמר לו שהאנטנה של סלקום והיא תשפר את הקליטה שלו, פתאום הקליטה באמת השתפרה... זה רק מחזק את התיאוריה שלי על האפקט הפסיכולוגי...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2004 08:42 |
|
| |
פסיכולוגי שמיכולוגי,
אני והחבר, "השווינו", בין רמת הקליטה שלי (אורנג'), לשלו (סלקום):
בעוד "מד עוצמת הקליטה" במכשיר האורנג' שלי, העיד על קליטה מינימלית (פס אחד), הרי שבמכשיר הסלקום של ידידי העיד המד על קליטה מקסימלית (מלוא ששת הפסים)...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2004 08:51 |
|
| |
אתה יודע לבד כמה שווה ההשוואה הזו. אם הייתם באים שעה אחר כך ומוצאים שאצלך הקליטה גבוהה ואצלו היא נמוכה, הייתם מייחסים זאת למקרה, כי זה הרי צריך להיות הפוך. איתרע מזלכם ויצאה לכם התוצאה ה"נכונה"...
בדיקה זו היא בדיוק מסוגן של אלו שאינני מייחס להן כל חשיבות. (ואגב, הסלקום שלי נתפס השבוע יותר מפעם אחת עם אפס פסים וללא לוגו, כאילו אין בכלל קליטה.)
המקורות שמהם שמעתי שהאנטנה לא מופעלת, נאמנים קצת יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2004 11:09 |
|
| |
חצי טון ידידי,
נו, מה קורה?
סופ"ש בפתח והאנטנה, בדיוק כפי שחזיתי, במקומה עומדת!
האם צוריק עדיין לא הקיץ מתרדמתו, מראשית השבוע?.?.?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2004 04:01 |
|
| |
א. סחטיין על המסמך האותנטי.
ב. אני עדיין איתן בדעתי, כי קריספל אינו מתכוון להוריד את האנטנה, וחב' "סלקום", על אחת כמה וכמה.
צו ההריסה הינו תרגיל יחצ"ני נוסף מבית מדרשו של צוריק, בבחינת: "אני את שלי עשיתי"...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2004 13:08 |
|
| |
לא אמורה להיות כתובת על האנטנה? ישנם מספר אנטנות של סלקום בתחן השיפוט של אלעד.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2004 21:49 |
|
| |
מרנן,
לפי מה שאני הבנתי, צו ההריסה מהוה בראש ובראשונה אישור לכך שהמועצה לא נתנה את ההיתרים שנדרשו להקמת האנטנה.
במצב זה יכול *כל תושב* לעתור לבית משפט ולבקש שיצוה על סלקום או על המועצה לפרק את האנטנה.
לשעבר,
זו האנטנה היחידה של סלקום באזור.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2004 22:44 |
|
| |
חצי טון,
אני הראשון שישמח להווכח בהסרת האנטנה.
מאחר שחשפת כאן, בלעדית, את צו ההריסה האותנטי, לא נותר לי אלא להסיר בפניך את הכובע ולצפות בכליון עיניים, גם אם בספקנות מרובה, למימושו של הצו המנהלי.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 25/07/2004 22:47:39
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2004 12:44 |
|
| |
איכן יקי ועמרוסי - שבטיחו להוריד את האנטנה אחרי חודש?
אנטנה הם לא מצלחים להוריד- איך הם רוצים לנהל עיר?
|
|
|
|
|