בית פורומים אחרדים-אלעד

אדוני מ"מ ראש המועצה מר צבי הרבסט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/7/2004 09:43 לינק ישיר 

יעקב,

הפעם, לשם שינוי, אני מזדהה עם דבריך לחלוטין.

אכן, זו שערוריה שאין דוגמתה.

הרי רוב תושבי העיר העובדים, הם מקסימום, אנשי המעמד הבינוני, הושטת "יד הארנונה" לכיסם, במטרה לתקצב מארנקם, את חור ההנחות האדיר, של בעלי ההכנסות הנמוכות (שחלקם הגדול, כפי שידוע לכולנו, פיקטיביים), פשוט מקוממת!

אלא שכ"קורא כפייתי", של הגיגיו של לוק מידי שבוע, לא זכיתי לשמוע זאת מפיו, כך שאני מתקשה להאמין שהנושא עומד בראש מעיניו...
גם אם כן, עושה רושם, לצערי, שבסדר העדיפויות "החדש" של לוק מסתרך נושא הארנונה הרחק מאחורי פרשיית ה-"מה אמר לי ומה השבתי לאלי ישי"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/7/2004 12:13 לינק ישיר 

יעקב12 ,

שאלה אחת לי אליך.

למה אתה כותב אותו דבר שלוש פעמים בשלושה אשכולות שונים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 13:20 לינק ישיר 

שיפוצניק ניק
לא כולם קוראים את כל האשכולות. וחשוב לי להגיע לכמה שיותר אנשים! אז אני מזרים את העודעות למספר אשכולות.

למה זה מפריע לך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 13:28 לינק ישיר 

רק הגלות מפריעה לי, כל השאר זה רק זוטות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 13:39 לינק ישיר 

לוק המוזר האנלפבית וידידו יעקב הדיסלקט המוזר הם בדיחה מהלכת... כל טענה שמישהו מעלה כאן בפורום ישר התגובה שי יעקב: לוק כבר מטפל בזה. יש לך בעיות תחבורה-לוק מטפל. הארנונה מעצבנת אותך-לוק יבטל אשתך כעסה עליך הבוקר-לוק ירגיע זרקו את הבן שלך מהבית ספר-לוק יתן לו עבודה בחנות. אני יגיד לך את האמת יעקב בהתחלה די סימפטתי את לוק אבל עכשיו מהתגובות שלך אני רואה שאתם לא רציניים. בשירבוט של תגובות בפורום חרדים אלעד לא פותרים בעיות אדרבה תביא מקרה אחד שלוק טיפל בו פנה לרשויות המוסמכות הרים טלפונים הוזיז משהו תביא מקרה אחד כזה ואז נראה מה הוא שווה אם בכלל הוא שווה משהו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 13:46 לינק ישיר 

עכשיו קראתי שכתבת שגם את הבעיות של הטרמפ שאכל סנדביץ לוק יפתור תגיד לי אתה דפוק מה הקטע שלך אתה לא חושב יעקב שאתה מחיל כבר לעשות מעצמך צחוק מה הקשר בין זה ללוק מה לוק הוא זה שאכל את הסנדביץ מה אתה מבלבל לנו במוח כל הזמן לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לקוק לוק לוק לוק לוק לוק די כבר עם זה!

תוקן על ידי - הגרשז - 07/07/2004 13:47:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 13:49 לינק ישיר 

הגרשז,

נראה לך שזה באמת לוק ???

הרי ברור שזה מישהו שרוצה לגרום נזק ללוק ע"י הצגתו כעילג שחושב שהוא הכי חכם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 13:58 לינק ישיר 

מישהו היום אמר לי שלוק אמר שיש מישהו שמיצג אותו בפורום הזה אז אם הוא באמת אמר את זה זה כנראה יקירינו יעקב ואולי יעקב זה לוק בעצמו שכותב על עצמו חוץ מזה שאני לא חושב שהכתבות של לוק בשבוע טוב אלעד היו יותר על רמה מאלו של יעקב בפורום ולא שאני בא להטיף למישהו לכולם יש במה להשתפר בסגנון אני יודע שגם לי אבל אני לפחות לא מדומיין שאני יכול להיות מועמד לראשות המועצה וגם אם הייתי מומיין לפחות הייתי משלם למישהו שידאג לעשות לי יחצנות נורמלית ולא בדיחה כמו המאמרים בעיתון והתגובות של יעקב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 14:00 לינק ישיר 

חוץ מזה שיפוצניק אל דאגה גם אם זה לא לוק אלא מישהו אחר שמתחזה אליו אין מה לדאוג כי הרי יעקב יסדר ש"לוק יטפל בו" כרגיל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 14:01 לינק ישיר 

אתה רציני ??

אם זה אכן לוק ... זה עוד יותר חמור ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 14:04 לינק ישיר 

אני לא בטוח במאה אחוז אני שמעתי ממישהו ששמע ממנו בכל מקרה אם זה לא לוק איך זה שלוק שיש לו הרי אינטרנט לא מגיב בעצמו או לפחות שולח מישהו מטעמו שיגיד שיעקב זה לא הוא ואני גם מאמין שאם הוא היה פונה להנהלה של הפורום ומבקש שיחסמו את יעקב כי הוא מתחזה ומוציא את דיבתו היו חוסמים אחרת אפשר גם להגיש דיבה נגד הייד פארק ולכן המסקנה שלי הכי הגיוני שיעקב זה לוק בעצמו או לפחות מישהו מהמטה שלו שרוצה לעשות לו קמפיין ולא מבין שבדיוק כמו במאמרים המוזרים שהיו בעיתון הוא רק עושה מעצמו צחוק!!!

תוקן על ידי - הגרשז - 07/07/2004 14:06:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 15:21 לינק ישיר 

איזה השג אדיר ללוק שעתיים בלי שהוא או יעקב ידידו כתבו על עצמם שום דבר באשכול כאן לא להאמין הפתעת הבחירות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 16:31 לינק ישיר 

ש"ס תעשה הכל לזכות בבחירות!!

ברצוני להביא לידיעתכם מאמר בנושא קרינה אלקטרו-מגנתית:

http://www.bsh.co.il/ShowArticle2.asp?ArticleId=1216

מישהו יכול להסביר לי מדוע ראש המועצה ומפעיליו (שהרי הוא מופעל ע"י אותם רבנים של ש"ס שיפעילו את צביקה כהן)
החליט להציב אנטנה סוללרית בלב ליבה של אלעד עיר צפופה מלאה בילדים???

מה הם לא יעשו כדי לקבל עוד כסף למימון מסע הבחירות שלהם?
אפילו לסכן חיי ילדים.

אם לא תעשו משהוא עכשיו אתם או ילדכם יכול להיפגע.

רוצים שינוי? הצביעו לוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 16:33 לינק ישיר 

יעקב12,

לידיעתך,

זה קצת מרגיז הקטע שלך עם ה'שיכפול הודעות'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 16:36 לינק ישיר 

הגרשז היקר!
אני לשם שינוי פועל (תרתי משמע)!

אבל אתה (ראש בקיר) לא תפתח את הענים תצביע ש"ס או אגודת ישראל ...

ובגלל אנשים כמוך שבמקום לפעול משמצים אנו מקבלים אנטנות סוללריות בבית.

אם גם אתה רוצה שינוי הצבע לוק ...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > אדוני מ"מ ראש המועצה מר צבי הרבסט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.