בית פורומים אחרדים-אלעד

אדוני מ"מ ראש המועצה מר צבי הרבסט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/7/2004 16:53 לינק ישיר 

יעקב,

עד שאתה קורא לגרשז ראש בקיר טול קורה מבין עינייך.
אתה הקיר בהתגלמותו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 16:53 לינק ישיר 

יעקב היקר אדרבה ואדרבה אני אשמח מאוד לדעת לא מה לוק אמר אלא מה הוא עשה ואם באמת הוא יהיה ראוי בעיני כתוצאה מעשייתו הפוליטית(דיבורים לבד לא משפיעים עלי)אני יהיה הראשון שיצביע לו! רק תן דוגמה אחת למה שהוא כבר עשה לאיזה שיחת טלפון שהוא ערך למען התושבים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 16:56 לינק ישיר 

אגב מר לוק היקר אני ממש מתנצל על כך שאני פונה אליך כל הזמן בגוף שלישי אין מה לעשות אתה בחרת לכתוב תחת ניק אנונימי של יעקב ואני מכבד את פרטיותך ואת רצונותיך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 17:33 לינק ישיר 

שיננא היקר - לא נראה לי הגרשז צריך את עזרתך!

אנא נסה לעזור לעצמך קודם!!! (הצבע לוק ..)

עיינתי ברוב כתבותך הקודמות ולא מצאתי משהו חכם שכתבת ...

הגרשז היקר

איך לוק יכול לפעול שעדיין הוא לא נבחר?
תן לו כח והוא יתחיל לפעול.

אתה רוצה לדעת איך הוא יפעל? אתה מוזמן לפגישה שם תיראה תוכניות פעולה מפורטות. לאחר מכן תחליט אם הוא ראוי או לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2004 20:17 לינק ישיר 

אלון לוק.......

יש משהו בחוץ שבא לקנות "בלה" טיט...

חבל שיחכה כשאתה כל היום מול המחשב...........

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2004 01:12 לינק ישיר 

יעקב אתה כל הזמן מתחמק וזה אומר דרשני מה הפרוש לבחור בבןאדם שעוד לא הוכיח כלום אני שאלתי האם לוק הרים פעם טלפון לרשויות בשביל לעזור למישהו אתה לא עונה אז כנראה שהתשובה היא לא ואתה יודע מה לא שאלתי אפילו אם הוא כתב מכתב עבור מישהו כי לפי איך שראיי בעיתון אני יודע שהוא לא מסוגל לכך... בקיצור ענה לעניין איזו עשיה חוץ ממכירת טיט יש מאחורי לוק ואם אין מי ערב לי שהוא מסוגל לכך ומדוע שאתן לו את קולי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2004 09:05 לינק ישיר 

עכשיו זה סופי לוק מבטיח: תכף לאחר שאבחר אני אפתור את בעיית יעקב-פורום אז שוב פעם קחו שלוק וביחד איתי: לוק שלוק לוק שלוק לוק שלוק לוק שלוק לוק שלוק רק לוק יביא שלום רק לוק יביא ביטחון לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק ישראל רוצה ליקלוק ישראל בוחרת לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2004 11:08 לינק ישיר 

הגרש שלח? ודאי שלח - רוצא לראות בא למשרדנו!
הרים טלפונים ? ודאי הרים רוצא לדעת למה ומתי - בא למשרדנו!

בקיצור תפסיק להיות פחדן תצטרף לחבריך כאן שהיו בחוגי הבית. תביט לאמת בעיניים ללא פחד.

והצטרף למהפכה למען התורה העם והארץ.

ואולי תקבל ליקוק מלוק ...

נ.ב

אצלנו בניגוד לחסדים שאוכלים את השאריות של הרייבה אנו מלקקים את הצלחת שלוק בסיים לאכול - סתםםםם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2004 11:11 לינק ישיר 

אני באמת מתכוון לכך התחלתי לברר ברצינות ואני אומר לך לוק הוא המתאים מכולם הוא המועמד הבא שלי לראשות הממשלה אחרי הרב בגד כמובן לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק לוק ראש הממשלה הבא הבא אחרי רב בגד שליט"א אולי הם יקימו רשימה ביחד שתקרא בא-לוק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2004 11:22 לינק ישיר 

מהעולם היהודי
07/07/2004

בג''ץ ידון בהשוואת תנאי סטודנטים לאברכים

סטודנטים וחד הוריות מבקשים לבטל הבטחת ההכנסה לאברכים, או להחילה על כל הסטודנטים.

שופטי בג''ץ ידונו היום בעתירה שהוגשה לפני ארבע שנים, לבטל את החוק שמעניק לאברכים הבטחת הכנסה, או לקבוע קריטריונים שוויוניים, כדי שכל סטודנט נזקק יקבל הבטחת הכנסה מהמדינה.

העתירה, שהגישו עורך הדין גלעד ברנע וארנן יקותיאלי, חבר מועצת עיריית ירושלים שמת בינתיים, מייצגת כמה קבוצות סטודנטים ואת ג'ני ברוכי, אם חד-הורית לשניים, שנאלצה לבחור בין הבטחת הכנסה ללימודים באוניברסיטה העברית.

העתירה מעוררת אי נוחות בבית המשפט העליון. בדיון שהתקיים לפניו לפני שנתיים הציע בג''ץ לעותרים למחוק את עתירתם, אבל ברנע והעותרים התעקשו שהם רוצים פסק דין.

ברוכי אמרה אתמול שהעתירה כבר לא רלוונטית לה, היא ויתרה על השלמת הכנסה, כדי לרכוש השכלה. אבל להחלטה היה מחיר - ברוכי צברה חובות של עשרות אלפי שקלים.
הידיעה המלאה מתפרסמת בעיתון ''הארץ'' - רות סיני.

רוצים שלא ההבטחת ההכנסה לאברכים לא תתבטל? הצביעו לוק .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2004 14:00 לינק ישיר 

לוק רגע אני חשבתי שאמרת שתבטל את ההנחות לאברכים עכשיו אני מבין שלהפך אתה תדאג לאברכים גדול האיש הזה ענק לוק לוק לוק ראש המועצה שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2004 16:11 לינק ישיר 

האגרש
אתה תמחד קורא מה שאתה רוצה!
נפעל להקטין את ההנחות מטעם המועצה, אך ברצוננו להשאיר את אבטחת ההכנסה למי שבאמת לומד.

לענינו:

ביום א' הקרוב בע"ה תוסר האנטנה של סלקום!!!!

לוק פועל למענך ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2004 16:25 לינק ישיר 

ידעתי שלוק יסביר גם את זה ועשית את זה עוד לפני הבחירות פששש גדול ענק תותח. לוק כמובן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2004 01:38 לינק ישיר 

יאלה...

איכססס כבר עם הלקלוק הזה.

תפסיקו עם זה.

נמעסתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2004 01:49 לינק ישיר 

לגופו של אשכול.

מקורבים משני צידי המתרס, מדווחים על "מערכת יחסים חמה", בין מורנו המרא דאתרא לבין מר הרבסט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > אדוני מ"מ ראש המועצה מר צבי הרבסט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.