אין שום עדכונים מהשטח מה קורה מי המועמדים, מי מושך בחוים, מה המצב הכללי והפרטי? כלל חסידי מול ויניץ, כלל חסידי וצאנז, מאיר פורוש מול ליצמן.
הכל שקט?
רק אל תגידו לי שלחסידים אין אינטרנט. (אולי יש להם מקומות טובים יותר היכן לגלוש.....)
נשלח ב-11/7/2004 01:54
תן לחסידים לחיות.
לא הכל חייב לגלוש לאינטרנט, כששני מתפללים מתגוששים ביניהם, לא כל העולם חייב להיות מעורה בסוד הענינים, זה לא נקרא להיות פתוח, והא ראיה אחד מהפתוחים שכל הזמן מחובר און-ליין ומגיב על הכל בסגנונו הבוטה וה"פתוח", כשאחד (=גרשזי) העיז להוציא "כביסה מלוכלת" מסניפו, הלה לא ידע כיצד לכלות את זעמו על גרשזי.
במאמר מוסגר: כנראה היה שמח שמה בליל שבת לאחר שההוא ניגש לגרשזי כהבטחתו......
תוקן על ידי - שלומי2004 - 11/07/2004 1:56:14
נשלח ב-11/7/2004 02:16
אוח אוח
נשלח ב-11/7/2004 02:17
כנראה, זה מה שכותבים כשבאמת אין תגובה...
נשלח ב-11/7/2004 02:18
נשלח ב-11/7/2004 08:48
בדיוק כאן תוכל לראות את ההבדל בין חסידים למתנגדים. החסידים הם אנשים שזורמים ונותנים לאחרים לזרום. אנשים שנהנים מהחיים ונותנים גם לשני להינות החסידים בד"כ עם חיוך (שמייכל") על הפנים לעומת הליטאים שתמיד נראים מרירים ("פארביטרט")וכאילו עול התורה רובץ עליהם כל כך שהם חייבים לדאוג לפרומקייט של השני (כמובן שהוא מושלם)אפילו שבויזניץ ובסלונים וקרלין וגור ועוד חסידויות יש מחלוקות, ואפילו מחלוקות קשות ומשמיצות, אבל בשום מקום לא תמצאו רשעות כפי שמתבטאית אצל הליטאים. וסליחה אם פגעתי באחוז הקטן הנחמדים של הליטאים, ויש כאלה, (ואם תחפשו טוב תמצאו שבעצם מישהו מאבותם או אבות אבותם היה חסיד) ולכן כל הנושא הזה של הבחירות לא מעסיק אותם במיוחד. וכפי שכבר כתבתי בעבר, נראה לי שסך הכל את כל הראש עושים פחות ממניין אנשים שה"יושר" ממש בוער בעצמותיהם. (מקווה שהם כבר גמרו לדאוג לרווחת ילדיהם ולנשותיהם
תוקן על ידי - mshi - 11/07/2004 8:51:35
נשלח ב-11/7/2004 09:01
אוחחחחחחחחח,
איזה "שמייכל" הולך בגור, חב"ד, ויז'ניץ, ערלוי, קרעטשניף, נדבורנא וכו' וכו'
(אתם יודעים, אין זמן לכתוב את כולם, על הבוקר...)
כמובן, שאי אפשר להמנע מהזכרת ה"שמייכל" החסידי המקומי אותו חווים הנוסעים בחבורה הציבורית בעיר...
וסליחה אם פגעתי באחוז הקטן הנחמדים של החסידים, ויש כאלה?
נשלח ב-11/7/2004 13:14
אני מיצג את החסידים!
רוב החסדים עם לוק ...
נשלח ב-11/7/2004 14:00
רבותי, רציתם חסידים, אז הנה הם....
ראשית, מרנן אנא תשאר מחוץ לתמונה, די לך בפורומים של קהלך, איני רוצה פשוט שגם הנידונים אצל החסידים יגיעו לרמת ההשמצה שלך.יש גבול- - -
אצל כל החסידיויות ללא יוצא מן הכלל ישנם מגעים רצופים לגבי שלושה נקודות:
1. הגוף הכלל חסידי בראשות פורוש.לקראת פריימריס פתוח ואובייקטיבי, תוך כדי מתן זכות לכולם, לפי רשימות של הציבור החסידי בעיר , המופיעות בספר הבוחרים דייקא, כיום המספר אוחז ב1630 קולות.
2. קהילת ויזניץ אשר מתמודדת באופן עצמאי בתוך אגודת ישראל מול הפלג הכלל חסידי, תוך כדי הסכמות רחבות לגבי אופציות וויותורים תוך כדי מתן כבוד הדדי לשני הקבוצות, כשעמם יצטרפו כנראה עוד שניים לושה קהילות מהפלג הכלל חסידי.
3. עמידה מול דגל התורה במו"מ לקראת הליכה משותפת.
כל שלושת הערוצים פעילים כבר תקופה ארוכה, כולל ערוץ רביעי מול צביקה כהן.
כולם חיים וקיימים, ישנם דיונים מידי יום בהשתתפות כולם...
כל עוד ואין סיכומין מוחלטים חבל להעלות שמות סתמיים, נחיה ונראה.
וליעקב לוק, הכל פטפוטים גרידא, מאד נחמד להגיד לכל אחד כן כן בחיוך מאוזן לאוזן, גם אם תגיע אלי ותתן לי ברז חדש למטבח, אחייך לכיוונך לאות תודה, אבל מכאן ועד להפקיד בידך (סליחה להפקיר בידיך) את העיר הדרך רחוקה.
החסידים איתך בכל משלח ידך באבן בחצץ במלט ובבלות, אבל לא בתפקידים עירוניים, שכח זאת!!!!!
חבל שתהיה מדומיין סתם, חבל עליך אתה אדם טוב, ולא מתאים.
נשלח ב-11/7/2004 14:27
היו (ואולי עוד יהיו) מגעים עם רייסנר שכפי הנראה לא יבשילו לשום דבר מעשי.
נשלח ב-11/7/2004 14:31
כבר הבהרנו, אצל החסידים אין ב"ה התלהמות בחירות, לא מתהלכים מחתימי חתימות כאחוזי תזזית, הכל נעשה תחת שלום ושלווה, בהסכמה ובהדדיות.
את המגעים עם רייסנר וכו' וכו' וכו' השארנו לחברה האחרים שחייבים למלאות את זמנם מגיבובי דברים אלו ואחרים.
נשלח ב-11/7/2004 14:35
המעוייררים,
במטותא, פשפש בציציותיך טרם שהנך "מעיר" לי.
האמן לי, "הנידונים" (תרתי משמע...) בחצרות החסידים, לא מדגדגים לי את קצה החוטם...
בסך הכל, הגבתי, להנחת יסוד אינפנטילית העוסקת בי ובשכמותי.
"הסברתי", להוגה התזה הדבילית, כי את אותה "פסיכולוגיה בגרוש" בדיוק, ניתן "להלביש", עליו ועל חבר מרעיו...
מה לך כי תלין?
נשלח ב-11/7/2004 15:24
YT היקר שלום רב!
ברצוני להזכירך שגם דויד המלך וגם משה רבנו עסקו בברזים. הם התקינו ברזים והישקו את הצאן. מנהיג דגול הוא זה שצומח מלמטה זה שמחובר לעם.
לעינינו:
ישנו נתק בין הפולטקאים של הציבור החסדי לבין החסדים. מתי הסתכלת בסקרים הרבסט וצביקה ביחד שווים 4 מושבים. וזה כי הציבור החסידי לא מצביע להם. הם קצת יותר חכמים בסרט הזה הם כבר היו הם לא קונים את "אנחנו נעשה את העבודה בשבלכם ואתם תצביעו למי שנגיד לכם" הם ניסו את זה פעם שעברה וניכוו ולכם הפעם הם יזהרו בצוננים.
מתי לאחרונה הסתכלת בסקרים?
האם יש לכם סקרים אחרים השונים מהסקרים של כולם?
תתחיל להתעורר .. ותתצתרף למהפכה למען חיים טובים יותר באלעד. הצבע לוק ...
נשלח ב-11/7/2004 16:04
ליעקב,
שטויותך הנלוזות מזמן הפכו ללא רלבנטיות, מחלוקת שלל ברזים וכדומ לא קונים ראשות מועצה, מקסימום כמה משפחות ממצב קשה שיתמכו בך וירקדו אחריך קדוש קדוש קדוש....
החסידים מודים לך על תרומתך של הקמחא דפסחא, הכל טוב ויפה, תמורת לזה נעדיף אותך בעסקים וכדו', אבל סלח לי על המילה, מכמויות השטויות שאתה מנדב לעיר, נראה שאתה מתמודד לראשות בית משוגעים ענק ששמו אלעד, שמע ישנם אמנם משוגעים באלעד +ועוד כמה ניקים (סליחה, ניק אחד).
נשלח ב-11/7/2004 16:15
YT היקר!
מדוע אתה מתרגז ולא עונה לעינין?
כי אתה לא אוהב את הסקרים? כי הצביור באלעד לא מוכן להמשיך בדרך השחיתות שלך?
אני מציע לך לעבור ולהיות מורה לעברית ולא פוליטקאי - גרמת כבר מספיק נזק ..
רוצה לעזור ולתקן ? הצבע לוק ..
נשלח ב-11/7/2004 16:25
אדום]התערבות!!!!!!
אני מוכן להתערב על הכל שלוק לא יזכה ליותר משבעים וחמש קולות כולל מע"מ והשאר!