קם לו אדם אחד שמשעמם לו ומחליט לפתוח מפלגה אין סיכוי שאף אחד יצביע לו יאקי שמו
הולך ומגבב סביבו קבוצת רצענים בעלי בתים שחושבים לעצמם שהם בראו את העולם
הולכים להם בשבת מבית הכנסת קבוצת הליצנים הזאת ומדברים כאילו הם יצילו את העולם בעוד שהעולם נחרב בגלל כמותם
חושב לו היאקי הזה שאם יתן כמה פרוטות לקופת העיר זה ירומם את שמו זכותו לחשוב ככה
הולך ומשתמש בעבודה שלו ומפרסם עצמו על חשבונם איכס מגעיל לראות אותך כל שבוע בחברת חילונים כאלה ואחרים מה אתה חושב שבגלל זה יצביעו עבורך טעות בידך
היה כדאי אם כבר שבכל פרסום של אחוזת גינות שיר תשים גם את התמונה שלך כמו שעושה לוק
הולך לו היאקי הזה ומצרף אליואת הילד התמים צביקה שנקר שעדין לא גמר להתאבל על אבא שלו אבא שלך היה צדיק אתה לא תראה איך אישתך מתלבשת פוי
תסתכלו על כל חבר המרעים הזה הם לא יגיעו לשום מקום
יאקי תמשיך לסחוב בלוקים
שנקר תמשיך לעשות את עצמך מנהל
ותנו לרבנים האמיתים לנהל את העיר הזו
נשלח ב-12/7/2004 17:59
ראינו איך הרבנים המזויפים ניהלו את העיר!!!
המועצה מוציאה בחודש 100 אש"ח להחזקת הרבנים האלה שמסתובבים כמו גנסטרים וגובים דמי חסות (בעילה של השגחה) מכל חנות.
והכי חשוב!! תלמדי החכמים האלו במשך 4 שנות כהונתם הביאו הרבה שלום ואחווה לעיר ....
לוק אתה אדם אינפטיל שלא יודע מימינך לשמאלך
בעל תשובה מסכן קודם לך כמה שנים לנתיבות עולם ואחר כך אולי יתנו לך לגרוף את האשפה בעיר חרדית
בוש והיכלם לך מלדבר כך על דברי חכמים
יבא יום ורבני העיר ישרפו אותך במבט עין ויהפכו אותך לגל עצמות
נשלח ב-12/7/2004 19:29
על הסכין
אותם חברה שאתה קורה להם חבורת רצענים ,אלו בדיוק אותם חברה שאתם מניפים את היד בתחינה שיעצרו לכם טרמפים.
אותם חבורת חילונים , אלו החברה שאתם באים אליהם הביתה עם חיוך צבוע ומתחסד ומנסים להתרים אותם כספים לשגעונות שלכם
נשלח ב-12/7/2004 19:35
נכון והלא זה העיסקה של הקדוש ברוך הוא ישכר וזבולון
אתם תעבדו ואנו נתפרנס מאיתכם
הרי יש לך ציווי של מעשר לא
נשלח ב-12/7/2004 19:42
העיסקה הייתה שאתם תשבו בבתי המדרש ותלמדו ואנחנו נעבוד וננהל את העינינים
אבל מכוון שאתם לא לומדים אתם רק שותים קפה בכוללים
ואתם גם מנסים לנהל לנו את החיים העיסקה בטלה
נשלח ב-12/7/2004 19:46
קפה קפה זה הבעיה שלך
אתה לא שותה קפה
נשלח ב-12/7/2004 19:56
הבעיה שלי היא לא הקפה
הבעיה שלי שאתם סתם בטלנים
איך אמר לי אברך
אתם החברה שעובדים אף פעם לא תעשו הרבה כסף כי כשעובדים אין זמן לחשוב איך לעשות מכה
אנחנו בכוללים כל היום חושבים איך לעשות קומבינות ולכן אנחנו בסופו של דבר נעשה יותר כסף
מי שלומד 10 שעות ביום כל הכבוד לו
אבל מי שלומד שעה ביום ושאר הזמן מדבר על פוליטיקה ועומד בתור למועצה לבקש הנחות שילך לעבוד כי הוא סתם בטלן
נשלח ב-12/7/2004 20:00
אתה מדבר שטויות
אם צריך לעמוד בתור ולבקש הנחה נעמוד בתור בדיוק כפי שאתה תעמוד בתור לבקש אישור להרחיב את הדירה שלך ומה לעשות שאצלנו עדיין לא מעריכים את הבני תורה ולכן יש תור ארוך במועצה וזה גולש על חשבון הכולל
ומכה אתה מדבר בנתיים חטפתי מכה מחברת חשמל שכמעט ניתקו לי את הזרם כי קשה לי לשלם
אנחנו יושבים ולומדים כל היום ולא מתבזבזים כמוכם הרי זה עיקר החיים
נשלח ב-13/7/2004 00:00
עלהסכין לעל_הסכין
שלום לך על_הסכין
הבנתי שאתה יששכר לא? ראש הכולל שלך יודע שכל היום אתה באתר? מעלה אנשים על הסכין שלך הנוטפת רעל וארס.
על אנשים כמוך אמר ר' עקיבא "מי יתן לי תלמיד חכם ואנשכנו כחמור".
אם זה מה שיוצא מהיששכר שלך, אבוי לו לזבולון שמשקיע את כספו על קרן הצבי.
בוש לך והיכלם, ראיתי את זדונך ואת רוע לבבך ונדהמתי. מי שלך אותך להטיף הרס וגחלי אש.
עדיין לא יצאת לבין הזמנים לא ? עכשיו זה ימי בין המצרים. הזמן להרבות אהבת חינם. נראה שאין לך את המושג הזה.
לכן אברך אותך "יהי רצון שה' יטע בלבך שכל , אהבה אחוה שלום ורעות" והיה זה אהבת חינם שאני מוכן לתת לך בימים אלו.
לך לבית המדרש ושנתיים אל תצא משם, אני מוכן להיות הזבולון שלך אם אדע שתוריד קצת משנאת הבריות, וכי להחריב עולמו של ה' יצאת משם.
ואני מקוה שתיהפך מעל הסכין, לדבש הנמרך ע"י הסכין ויהי ה' עימך.
ואני המרקד לא אפסיק לרקוד
לא נפסיק לשיר ולרקוד
נשלח ב-13/7/2004 00:49
ברסלב , הנח לנערים לשחק לפנינו.
קרב הטיטנים - יקוב 12 נגד על הסכין - ההצגה הטובה בעיר.
רק רצוי לתת אזהרה לצופים הפוטנציאלים:" משרד הבריאות קבע שטמטום מדבק"
נשלח ב-13/7/2004 10:26
הבא ושמעו את אשר יקרכם באחרית הימים אם צביקה כהן יבחר לרשות העיר:
למחרת יום הבחירות הרב גרוסמן יבוא לצביקה ויאמר לו הב, הב והב ....
בהתחלה צביקה יתן. אך כשהוא יראה שרק גרוסמן מקבל הוא ינסה בדרכי נועם לתת פחות לגרוסמן
וקצת יותר לאחרים אבל אז יקום הרב גרוסמן ויאמר לצביקה "ראה מה קרה לקודמך בתפקיד כאשר הוא לא שמע בקולי הוא נזרק לכלבים ... סופך יהיה כסופו אם לא תציית לי". צביקל'ה יחזור לביתו וישתף את אשתו בהתלבטות אך אשתו תאמר "נמאס לי להתגלגל ממקום למקום ולהעביר את הילדים מבית ספר אחד לשני .. והכן הרב גרוסמן צודק אתה כאן בזכותו שלם את החוב ..." ואז הרב גרוסמן ימשיך עם ההב הב ביתר קצב .. וצביקה כהן ימשיך לתת ולתת רק לו.
בינתיים כדי לממן את דרישותיו של הרב גרוסמן יעלו את הארנונה, ולא יספקו אף שרות לתושבים. האוכלוסיה האיכותית תברח מאלעד מחירי הדירות יצנחו (יגעו לרמה של מחרי דירות בדימונה
דירת 3 חדרים 20 אלף דולר) ואז את החסר תמלא אוכלוסיה בעייתית שתקנה את הדירות בזול. מחלקת הרווחה תיקרוס.
הרב גרויסמן יקים משמרת צניעות, שיטפל במי שלא יציית לו. חנות שלו תשלם בזמן דמי השגחה תשרף.
כלה שלא תסכים להתחתן אם בנו. משפחתה תטופל בחומרה ....
ובקיצור דיקטטורה של אדם אחד המטיל את אימתו על תושבי אלעד.
לקראת הבחירות הבאות (לא הקרובות) הרב גרויסמן יציב מועמד אחר לא את צביקה, ואת צביקה יזרוק לכלבים. כדי שלרב תהיה שליטה מלאה והסיפור יחזור שוב אך כל פעם אם גזרות חדשות.
תשאלו אתה נביא? איך אתה יודע מה יקרה?
תשובתי היא: בסרט הזה כבר הייתי. נולדתי וגדלתי באירן בתקופת המהפכה של חומני. הרב גרויסמן לא המציא את השיטה הוא פשוט מחקה אחרים גם סדאם ואחרים פעלו באותה השיטה. השיטה היא שיטה ידוע ונקראת שיטת הבצל או שיטת הנקניק. כל פעם מקלפים את הקליפה הרחוקה ביותר ומקריבים אותו עבור השכבות הפנמיות עד שלא נשאר את מי להקריב. כלומר השיטה היא פשוטה כל פעם מתפטרים מקובצה שהכי רחוקה ומתנגדת לרב גרוסמן, קודם החסידים, אחר כך ד"ל אחר כך חוזרים בתושבה וש"ס אחר כך ליטאים שמתנגדים לדרך ובסוף מבני משפחתו של הרב.
אל תדמו בנפשכם שאם אתם מקורבים או קרובים לרב גרוסמן ולא יעונה לכם כל רע. היסטוריה מוכיחה כי בסוף דיקטטורים אלו חושדים גם בבני משפחתם וממררים את חייהם.
אחי היקרים, אני ברחתי מאירן לארה"ב ברגל מאות ק"מ ללא נעלים (וללא ציפורנים ברגלים, כן אחד משיטות הענשה שם זה הוצאת ציפורניים מהרגליים ) אל תיצרו מצב שבו אתם וילדכם תצטרכו לברוח יחפים לאירן.
ישנה רק דרך אחת טובה והיא: "מה ששנואי עליך אל תעשה לחבריך " , כדברי הילל או כפי שרבי עקיבה אמר " ואהבת לרעך כמוך". בעניינים כלכלים "על פי רוב להטות".
אינני מכיר את צביקה כהן, אך אם אדם מוכשר הוא והגון אדרבה שיגור באלעד שנים אחדות יוכיח עשייה ואם הוא יהיה ראוי הוא יבחר בצורה דמוקרטית לראשות העיר.
אחי ורעי עצרו את המהפכה החומנית הצביעו לוק ....
נשלח ב-13/7/2004 10:31
אחי ורעי!
כדי לעצור את המהפכה החומנית כל מה שעליכם לעשות (בנוסף לזה שתצביעו לוק כמובן) הוא להדפיס את הודעתי הקודמת מספר עותקים ולשים אותה בתאי דואר של השכנים ( כן אפשר גם בלילה שאף אחד לא רואה)