יש תוכנית חדשה ברשת ב כל מוצא"ש במשך שלוש שעות על הציבור החרדי בהשתתפות דודי זלברשלג ועוד אורחים במגזר החרדי כל מוצא"ש על נושא אחר אתמול היה הנושא הערים החרדיות החדשות בישראל ובמסגרת זו נתנו לקריספי לדבר על העיר וככשאלו מי הקים את אלעד ללא בושה הוא אמר אני ונתנו לו לדבר במשך 10 דקות פשוט היה בא להקיא הוא היה נשמע כמו סדאם חוסין הכל אני אני אני ואני עשיתי
ובתוכנית זו הביאו גם את ראש מועצת עמנואל כדי שיציג את עירו ובמשך חצי שעה הוא מנסה להסביר לציבור למה כדאי לבוא לגור בעמנואל אפילו שהעיר הייתה בעבר עם 5000 משפחות ובגלל הפיגועים ירד ל3000 ופתאום קריספי נכנס לדבריו ואומר שאלעד קלטה את כל האלו שהגיעו מעמנואל ומזמין את שאר התושבים להגיע
ועוד אחד מפניניו שהעיר אלעד היא בכלל עיר דתית ולא חרדית
ועל כזה בנ אדם אומרים ברוך שפטרנוהטקסט
בן תיירה מכוון לדעת תיירה...
נשלח ב-18/7/2004 12:08
כמובן שאלעד היא עיר דתית ולא חרדית
קרית ספר היא עיר חרדית
אלעד היא עיר מעורבת
נשלח ב-18/7/2004 12:30
יוסי צודק .
נשלח ב-18/7/2004 12:51
לפי מה שקורה שם בעיר
אני חושב שאין זו עיר לא דתית ולא חרדית
זו עיר סדומית
נשלח ב-18/7/2004 13:28
קריספל עשה הרבה למען העיר אלעד! והרבה אנשים זוכרים לו זאת.
נשלח ב-18/7/2004 16:12
אתמול שמעתי את השידור של קריספל..ואני לא מבין על מה הקצף..
הוא דיבר שוטף וייצג כראש עיר את העיר אלעד.. יש לו זכות לומר שהוא הקים את העיר ואף אחד לא יכול לקחת ממנו את זה. נכון עכשיו בחירות וכל אחד מנסה להטיל בוץ על קריספל ועל כל מעומד כל שהוא אבל דבר אחד תזכרו: קריספל הביא את העיר להשגים מה שהרבה לא הביאו,, כולם קשקשנים וברברנים, מי יכול להבטיח שצביקה כהן יהיה יותר טוב לעיר??
אהה.. הבנתי ...רק לא קריספל.. רק לא השחור הזה..דווקא הציבור החרדי אמור להיות ציבור שמוקיר ולא מוקיע..
קריספל צדק אתמול שאמר שהוא קולט אנשים מעימנואל כי זוהי מציאות ברורה אנשים עוזבים את העיר מכל מיני סיבות.. העיר לא בתנופה >במיוחד אחרי השינויים<...
אני תושב בית שמש ונהנתי מאוד מקריספל, הלוואי שלנו היה ראש עיר שכ"כ איכפת לו מהציבור שלו, ומטפח את העיר כמו אלעד.
רק שמאבדים מבינים את גודל האבידה.. תפנימו..
נשלח ב-19/7/2004 00:28
חברים יקרים,
אכן צודקים אתם לא ניתן לקחת ממר קריספל את מה שהוא עשה לעיר הזו. זה פשוט עובדה !!!
אי אפשר לקחת ממנו את מלחמות היהודים הקשות בעיר בנושא בתי כנסת שהגיעו לרמות שפל חסרות תקדים מכל הבחינות כאשר עד לרגע זה עדיין קיימים מבנים המיועדים לבתי כנסת מעל גני ילדים ועומדים שוממים כבר למעלה משנתיים.
אי אפשר לקחת ממנו את חלוקת מבני החינוך בעיר שנעשתה עפ"י "קריטריונים" ברורים מאוד לפחות של מר קריספל בעצמו.
אי אפשר לקחת ממנו את הפיכת "העיר היפה" ביותר בישראל לעיר בעלת הקראוונים הגדולה בישראל תופעה שאין לה אח וריע במדינה מתוקנת.
אי אפשר לקחת ממנו את מלחמותיו העקובות ומול כל הסקטורים ספרדים אשכנזים ליטאים וחסידים כאחד. כולם טועים ורק הוא, כמובן, צודק !!!.
שלא לדבר שבודאי לא נשכח את "היחס החם" ו"השירות האדיב" של מחלקת הגביה המפורסמת ששירתה אותנו נאמנה.
ועוד הרשימה ארוכה, יכלה הזמן והמה לא יכלו.
אז בודאי שמי שבנה את העיר הזו זה רק ורק מר קריספל !!!!
נשלח ב-19/7/2004 04:00
הקריספי היה לבדיחת השידור
טוב זה לא פלא
איך אומרים... אם הנער הזה לא היה שלי גם אני הייתי צוחק
הדיוט שחצן ורברבן
נמאססססססססס כבר לך עוף מכאן
כמה עוד אפשר לסבול ממנו?
נשלח ב-19/7/2004 10:26
מי נראה לכם יעשה לעיר הזו טוב יותר, איזה חסיד גור שידאג להיתרי בניה לשטיבלך או אולי איזה קנאי ליטאי שידאג לחשמל חינם לישיבת טובה תורה מכל סחורה.
נשלח ב-19/7/2004 10:55
קוראקופי!
אתה כפוי טובה!
אתה גר בעיר דתית הכי יפה בארץ. קיבלת את הדירה בחינם! ואתה לא מפסיק להשליך אבנים על האדם שהישקה אותך מים!!!
לך ולמד מחז"ל ....
נשלח ב-19/7/2004 12:14
סתם בלי קשר,
שאלו אותו ברעין, על קשריו עם פקידותיו, ועל עסקיו בבית משפט... ??????????????
סתם נזכרתי בזה, ללא כל קשר...
ואח"כ אנו מתפלאים על כל ה**** וה**** שמסתובבים כל ליל שבת ב.....
מה אנחנו רוצים מהם, ס"ה, הם למדו את זה ממי שהקים ובנה לנו את העיר...
שלכם נ.
תוקן על ידי - נוברדוק00 - 19/07/2004 12:16:47
נשלח ב-19/7/2004 15:55
יעקובה'לה חמודי.
לא קיבלתי מאף אחד כלוווווווווום ואיני חייב לאף אחד כלום
אני כותב את מה שאני ועוד אלפים מבני העיר חשים ואם יש לך תשובה עניינית ועיניינית בלבד אתה מוזמן להעלותה על הכתב
האיש הזה, קריספי אחראי למחדלים הרבים בעיר בכל תחומי החיים והגיע הזמן שיילך הבייתה או לכולל שכה חפצים בו שם
ושיעזוב אותנו במנוחה
דייייייייי
נשלח ב-19/7/2004 16:12
האם אתה יכול להסביר איזה מחדלים?
האם אתה מתכוון לזה שהוא לא נתן מספיק לרב גרויסמן?
ולרב מלכה?
נשלח ב-19/7/2004 20:55
שבעים פנים לתורה - ולהבדיל כל אחד רואה את הדברים בפרספקטיוה שונה ומנקודת המבט שלו.
מי שרוצה לראות רע - רואה רק רע כל הזמן
ומי שרוצה לראות טוב - יראה רק טוב כל הזמן - גם זו לטובה.
נשלח ב-20/7/2004 22:39
יעקב יקר הסכת ושמע
אני לא אמנה את כל מחדליו של האיש הרע הזה, קריספי אבל בגלל שאתה כל כך נחמד ולפחות בעיניי, פשוט מונע מחוסר ידע ולא מזדון, ע"כ אסביר לך כמה דברים
בא ברשותך ניקח את תחום מבני החינוך. בסוף השבוע פורסם כי בכוונת המועצה לרכוש/להזמין 20 מבנים יבילים לצורך כיתות לשנה"ל הבאה.
ואני שואל אותך, אתה אדם שמבין. ב 20 כיתות משכנים כשש מאות ילדים. אתה קולט: 600 ילדים !
האם הם נולדו אתמול? שלשום? השבוע?
הרי זה מחדל אדיר שברגע האחרון, ערב פתיחת שנה"ל "נזכרים" שחסר לכמות ילדים/ילדות שכזה כיתות לימוד. מישהו עובד שם במחלקת החינוך? (חוץ מלחרחר ריב ומדון ופתאום לחלק קרוואנים לבתי כנסת ע"מ לעורר מהומות)
זהו מחדל. ואם יתברר שזה מכוון ע"מ לרכוש ב"מהירות" מבנים ללא מכרז וכו' הרי זה בכלל ...
וקח עניין נוסף. מחדל בתי הכנסת . החלוקה התבצעה רק לקראת הבחירות (לא חלוקה רק אפשרות להניח מבנה יביל) רק כדי לעורר ריב ומדון בין האוכלוסיות. הרי שנתיים שהם מתחננים ונרדמים ליד חדרו של הוד מעלתו קריספי הראשון. מה קרה עכשיו?
ותן לי ברשותך לשאול שאלת תם
מה קרה עכשיו שהקריספי העביר 400 א"שח (בצ'קים דחויים) לאויבו בנפש. מה קרה? הרי תקציב זה אושר לפני כשנתיים? האם מצבה של המועצה מבחינה כספית שופר? וכי הכתובת לא כתובה על הקיר?
וטיפת חלב. ותחבורה. כמה ביקשו/התחננו/תבעו/דרשו להחליף את החברה. ומי עמד בפרץ? ומי לא היה מעוניין שהתחבורה לבני ברק וממנה יהי' קלוקל? למה? וד"ל
והרחבת גבולות? ותעסוקה? ונמאס לי לכתוב עוד
וכמה ימים בכלל האיש היה במועצה? ומה עשה?
הרי מדובר בבריון, אחוז טירוף, מגלומן ומאזוכיסט שזקוק יותר מכל לפסיכיטאר.
אבל הגיע הזמן וכולנו נחליף אותו באדם משכמו ומעלה. עם ניסיון. כשרון, שכל ישר, הגון, חבר ובעיקר ירא שמיים, בן תורה, בן עלייה שיחזיר את הכבוד האבוד ונוכל להכריז על עירנו היפה בתבל כעל עיר ששוחררה מעול זרים שתיבנה ותיכונן לעד "עיר חרדית לשם ולתפארת" עיר תורה, יראה וחסידות" ויהי' שם שמיים מתאהב על ידינו
אמן ואמן
(הולך לשתות...נהייתי צמא בגללך) כמה דיברתי...
נשלח ב-21/7/2004 10:52
קורא כפיתי יקר!
אדם משכמו ומעלה. עם ניסיון. כשרון, שכל ישר, הגון, חבר ובעיקר ירא שמיים, בן תורה, בן עלייה שיחזיר את הכבוד האבוד ונוכל להכריז על עירנו היפה בתבל כעל עיר ששוחררה מעול זרים שתיבנה ותיכונן לעד "עיר חרדית לשם ולתפארת" עיר תורה, יראה וחסידות" ויהי' שם שמיים מתאהב על ידינו
אני הייתי באלעד לפני 4 שנים בבחירות הקודמות וזה בדיוק מה שכתבו על קריספל. ונו מה יצא לנו מזה?
תן לי להסביר לך מספר דברים (אנא הרשה לעצמך לשמוע היצע מאדם העל נסיון חיים רב)
א. כל עוד בעלי אינטרסיים כלכליים למיניהם יכתיבו לנו מי יהיה ראש העיר - ראש העיר שהם יבחרו ידאגו להם ולא לנו.
ולכן אסור לנו לוותר על הזכות וחובה לבחור ראש עיר שמתאים לנו. רק ראש עיר שלא מונע ע"י רבנים מושחתים (כמו לדוגמא לוק) יוכל להצעיד את אלעד למקום שראוי לה ולקדש שם שמיים.
ב. לכל מטבע שני צדדים. שקריספל ניסה לתת לרב גרוימן ולרב מלכה את כל העוגה בצורה שווה שניהם צלבו אותו כל אחד מהם רצה את כל העוגה. וזאת אפילו מבלי לתת כלום לשאר הציבורים באלעד כגון חסידים וליטאים.
ג. אל תשכח שאין יש מאיין כלומר צריך לזכור שכל התקציבים הגיעו לאלעד מהממשלה! וה -4 השנים האחרונות היו שנות צנע, בכל משרד רק קיצצו יחד עם זאת קריספל הצליח יחסית להשיג הרבה.באלעד היה גידול אוכלוסין אדיר! שלא היה כמותו בכל העולם! "כאפיקים בנגב" אנשים זרמו לאלעד! למרות כל זאת השרותים באלעד סבירים (נכון שיש מה לשפר!)
ד. חוק פרטו בארנונה: באלעד 20% מהתושבים (ד"ל בעיקר) משלמים 80% מהמיסים (לכן אסור לנו לוותר על ציבור זה) -- כלומר חסרים 80% מיסים!!!! שאיתם היה ניתן לבנות עוד בתי כנסץ עוד טיפות חלב ועוד ....