פקשויעל שהיה היום במרכז היהלום
מישהו יודע מה קרה ?
אולי זה במברגר. יכול להיות שהוא רוצה להתקדם למקום ריאלי
שמשון, את האמת אבל רק האמת, איך הפשקויל הגיע למחשבך כזה יפה ומסודר. נראה לי שהדת"לים האלעד הם הראשונים שהלכו בעקבות החרדים ואימצו אתתרבות הפשקוילים המכוערים.
בולשיט אחד גדול. ממתי הד"ל משתמשים במשפטים כאלה ?? איפה ראיתם ד"ל שכותב : 'אוי לציבור שאלו שלוחיו' 'עד מתי יהיה זה לנו למוקש' 'החותמים בכאב ובצער' מה גם שלא זכור לי שד"ל פותחים מכתב ב : בעהשי"ת בקיצור - זה מישהו חרדי או חרדי בעברו. תוקן עקב טעות כתיב תוקן על ידי - chiko10 - 20/07/2004 15:26:17
נסיון נחמד לנסות ולהרים את צביקה כהן מהקרשים! אבל זה לא יעזור אף אחד לא קונה את זה!
מה הקשר לצביקה כהן האם גם הוא כבר קיבל מבן חורין מכות
זה אכן נראה כאילו משהו רוצה לסגור חשבון עם בן חורין... אני הייתי שם דף כזה לא ראיתי... יכול להיות שזה הופיע כאן לפני שזה הופיע שם??? בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
בן תיירה, ראה מה שכתבתי ותבין שזה הופיע רק כאן.
השייך, לפני כחצי שעה הייתי באיזור הכיכר-שמאי, איזור דת"ל. יש שם על הריצפה. חתוכים ככה על העוקם, כאילו מישהו צילם וחתך עם מספריים. לא של ביד דפוס.
השאלה היא - למי יש אינטרס ?
אכן השייח. כיוונת לדברי גדולים! בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
אנא מיכם אחי!! אין מקום לדברים כאלה באלעד הרי ברור שמישהו סתם מנסה לסכסך! ועוד בערב ט באב. אני קורא לכם לא להמשיך ולכתוב באשכול זה. וממנהלי הפורום להוריד אשכול זה. תודה
שמעתי שדעוס ובמברגר רצים ברשימה עצמאית נפרדת,הטקסט שלך כאן האמת נמצאת אי שם!
שמעתי שיעקב 12 ופוקס מאלדר רצים ביחד כל לילה בפארק תזכרו איפה קראתם את זה בפעם הראשונה --------------------- האמת נמצאת מתחת לשטיח בכניסה למחסן שלי תוקן על ידי - yossi28 - 25/07/2004 20:45:05
יוסי28 זכית ביושר -