בית פורומים אחרדים-אלעד

טילים שוגרו באלעד-הייתי וצילמתי.........

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/7/2004 14:35 לינק ישיר 

ראיתי עכשיו שההנהלה הורידה את התמונות של אותו נבזה.

מאחר וזה בא מההנהלה אני לא אחזיר את התמונה למרות שיש לי אותה שמורה.

אין לי שום כוונה לחזור בי ממה שכתבתי !

כל מה שאמרתי היה בגדר הבעת דעה על מעשה נבלה שנעשה לילדים.

מאחר והסיפור נכון - אין לי שום בעיה עם כל מי שרוצה לתבוע אותי.

וקצת הבהרות לאותם 'חכמים' שחושבים שאפשר לתבוע על כל דבר :

1. התמונה צולמה במקום ציבורי - אין שום איסור על זה.
2. התמונה פורסמה ללא שום עריכה שמשנה את מהותה וגם על זה אין איסור.
3. כל מה שבן_תיירה סיפר - אמת ויש על כך עדים, אין שום איסור לספר משהו שקרה באמת.
4. כל מה שאני כתבתי בנושא נמצא בגדר הבעת דעה - אין איסור על זה.

תרגישו חופשי לתבוע - ניפגש בבית משפט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2004 20:41 לינק ישיר 

שמעת פעם את המשפט " ככלב שב על קיאו כסיל שב על אוולתו " ?

כלב אוכל ולא משנה מה ומקיא את האוכל כי הוא מזיק לו ואח"כ הוא עוד פעם אוכל אבל בפעם השניה זה כבר את ההקאה שלו ככה הכסיל אומר את אמרותיו הטיפשיות שוב ושוב והוא לא מבין למה כולם מתרחקים ממנו ונגעלים מדבריו {בגלל הריח...}

ככה אתה וכל המעורבים בדבר במקום להתנצל ולהמשיך להתעסק בשאר החדשות שיש בעיר שלכם אתם מקיאים ואוכלים כל הזמן את אותה הפסולת.

טוב יש אנשים שאף פעם כנראה לא אמרו סליחה טעינו לא בתור ילד בבי"ס ולא בתיכון או בישיבה ובטח לא עם האשה אחרי החתונה
ה' יעזור לכם אני את שלי אמרתי.

תוקן על ידי - פרמדיק - 22/07/2004 20:45:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2004 21:49 לינק ישיר 

סלחו לי, אתם ממש מייצגים את ה"דוס המכוער"..
כמו ילדים בני שתיםעשרה יורדים על אנשים בגלל צבעם והשתייכותם העדתית,
בעעע.

ולהוא שהסתיר לילד אנאערף..
תרגיש בנוח, גם אתה מייצג בכבוד את הקטגוריה שלמעלה>

טפי.

<למען הסר ספק, אני ווזווזית שכנטוזית שכולה חטפה ג'ננה רצינית מהקטעים העדתיים שרצים אצליכם שם, תרגיעו.>

אה ותודה על הארוח, היה חם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2004 16:38 לינק ישיר 

רבותי אני עוקב אחריכם כל השבוע ומה שהיה כאן זה שפיכות דמים. לא משנה אם האיש הזה מהתמונה הסתיר לילד או לא אבל לבזות אותו ככה לפני כולם? מה בן תיירה אתה מושלם שמישהו התיר לך להוכיח אותו בפומבי. אני ביררתי ומדובר ביהודי יקר איש שכל מי שמכיר אותו אומר שהוא נחמד וסימפטי אז אולי אולי אולי הוא התעצבן קצת מהחום הכבד ועשה מה שעשה הוא כמובן מכחיש אבל גם על הצד שכן. מה? זה כל כך חמור בשביל להשפיל אותו עד כדי כך? אתם השתגעתם?
אני חיכיתי עד עכשיו כי ביררתי על הבן אדם והוא באמת אדם טוב לא שמעתי עליו מילה רעה. תתביישו לכם על המעשה שעשיתם. זה ממש "מכה רעהו בסתר" כי הרי הוא לא יודע מי אתם שהוא יוכל להגיב וההפך מהוכח תוכיח את עמיתך ולא תישא עליו חטא.
והוא רחום יכפר עוון אמן!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > טילים שוגרו באלעד-הייתי וצילמתי.........
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.