כמדי שנה עירינו משתתפת בתחרות שנערכת על יפי וחזות העיר! לקראת התחרות במועצה נענו לבקשתי וסיפרו את אלעד... התחרות העוד יומיים. שיהיה בהצלחה!
מזל שהקריספי לא "בתמונה" אחרת מי היה מזכה אותנו בפרס הידד רמי ארזי הידד
בין תירה אני מקווה שלא שכחת את התחיבותך! http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1004639
שים לב טוב! כתבתי שם שאם זה יקרה עד שבת קול נוסף מובטח! א:זה קרה ביום ראשון! בדוק! ביום שיש החברה שנותנת שרותי גננות לעי אינה פעילה. ב:כתוב שמה קול נוסף! וזה בטוח לא יהיה הקול שלי! בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
בן_תיירה היקר אם אתה באמת תלמיד חכם (כזה שמגיע לו הנחה בארנונה) היית יודע שעלפי היהדות 8/7 בשעה 8:12 זה יום שישי ולכן היום העבודה העוקב הינו יום א' אז צא גבר (לא תרנגול), (או תלמיד חכם) ואל תחל דבריך. קל מאוד לנסות ולסובב את כל העולם (כמו שהלטאים מנסים כל הזמן לעשות). אך התורה מדריכה אותנו איך להתנהג ...
אדון "לשעבר" היקר! עכשיו באמת עיצבנת אותי! יש לך בעיות בהבנת הנקרא? גש לאשכול שם ותקרא! וכעת תזכור! אם מחר העצים יגזמו, יש לך קול נוסף למפלגה!!!!!!!!!! מחר זה יום שישי.... אז קדימה לעבודה!!! זה מה שכתבתי שם! ואני יודע בדיוק מה כתבתי ואני יודע בדיוק שביום שישי לא עובדים! ולכן בדיוק כתבתי מה שכתבתי! אז אל תכניס לי מילים לפה! ולא, למרות שאני אברך ובן תיירה! אין לי הנחה! אני משלם את מלוא הסכום בארנונה! אז אל תעצבן אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
בון_תיירה קרא שוב מה שכתבת,ומה שאני כתבתי - חשוב קצת ואז תבין ש: יצאת ד'פוקק ...
איזה כיף שאתה כבר לשעבר ... ככה עד שאני אגיע לעיר כבר לא יהיה זכר לטיפשות שלך.
chiko אל תדאג. אם אתה בן תורה אמיתי אתה כבר תגיע למודעין עילית - כי לא ישארו חרדים באלעד - ואז אנחנו נטפל בך טיפול יסודי. כך שכל העברות שלך ימחקו. בך וביעקוב וכל הליצנים האלה שכל שני וחמישי מנסים לפתוח מפלגה חדשה - ממש עדת קורח!
אני ??? בן תורה ??? רחמנא ליצלן. אין שום סיכוי שאני אהיה בן תורה וק"ו אין שום סיכוי שאני אעבור למקום המגעיל הזה שנקרא קרית ספר. אגב, אני ממש מקווה שאתה צודק ושלא ישארו חרדים באלעד, זה ישמח אותי מאוד.
chiko10 אתה בן תורה רחמנא ליצלן איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
האם אפשר לתבוע מישהו תביעת דיבה על זה שהוא מכנה אותי 'בן תורה' ? אם כן, אני אתבע את כל מי שקורא לי בתואר הזה.
התורה תתבע את דיבתה אם שמלץ כמוך ישתמש בשמה
אדון "צ'יקו" היקר, תרגע! אני בן תיירה וזה ממש לא נורא! אל תיתן לשנאה שלך לפרוץ גבולות לעדה שלמה. ולאדון לשעבר אני בן תיירה ולא מבין התחכמויות, אולי תואיל בטובך להסביר לי... כדי שלא תצא דפןק! בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!