בית פורומים אחרדים-אלעד

יש בכלל חרדים באלעד????????

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/7/2004 02:20 לינק ישיר 

מקווה

מיהו חרדי???

האם חרדי זהו אדם המקפיד על קלה כחמורה אבל עובד לפרנסתו וחושב אחרת מכמה רבנים מטעם

או חרדי זה אדם החובש כובע וחליפה ורץ למקווה בשעה 11
וב12 מואיל בטובו להכנס לכולל אחרי שמלמל את התפילה במהירת שאסורה אפילו בכביש 6

ועשה לנו טובה גדולה

אל תבוא לאלעד
אולי פעם אחרת
עכשיו ממש לא כדאי לך
ממש לא אוהבים פה אברכים
במקום להשקיע בכוללים, משקיעים פה בפרחים, וכל מיני מופעי תרבות .
חסר פה מקוואות.
יש פה הרבה ד"ל שהנשים שלהם , השם יצילנו , לא חובשות כיסוי ראש .
והדבר הכי חשוב
שאלת אם יש עוד חברה כמו מרנן
אני חושב שהוא מהחברה שעוד אוהבים אתכם יש פה חברה הרבה יותר גרועים
שממש לא אוהבים אתכם
אז תמשיך לבקר במקווה של קרית ספר והסביבה
ואל תעבור אלינו

תוקן על ידי - yossi28 - 26/07/2004 2:30:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 07:17 לינק ישיר 

כמו שאמרתי
אלעד מקום בעייתי מאוד לחרדים היום אבל ב"ה אחרי הבחירות יהיו כאן הרבה שינויים לטובת החרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 10:31 לינק ישיר 

מקווה נייעס , ולשעבר - מה יראי שמיים שכמותכם עושים כאן בכלל?
הצביעות שלכם זועקת לשמיים , וה"תוכחות" שאתם מנסים להטיף כאן - נלעגות ופתטיות.
מה עוד , שלגבי הלשעבר , התגלה ברבים עולמו הפנימי הדל וגדוש השנאה והגזענות , כך שהוא האחרון שיטיף פה למישהו בנושא כלשהו.
לשעבר-לך לך לקריית ספר (למרות שרחמנות גם עליהם) ועזוב אותנו במנוחה.
ומקווה - לך תתקרר במקווה קרה ותפרוש לעיסוקים אחרים במקום לעסוק בהטפה צבועה באינטערנעט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 11:21 לינק ישיר 

לשעבר,

1. טוב לדעת שאתה מתפרנס מהרב גרוסמן- מה שהופך אותך ל'נוגע בדבר' בכל מה שקשור אליו ואתה פסול לעדות בנושא.

2. לא ידעתי שהרב גרוסמן הוא כזה מליונר ומחזיק כל כך הרבה אברכים מכיסו.

3. אחרי הבחירות לא ישתנה שום דבר כי זו טיבה של פוליטיקאים - מבטיחים הרים וגבעות לפני הבחירות ושוכחים הכל דקה אחרי הבחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 11:42 לינק ישיר 

אני מתפרנס מהקב"ה!!!

הרב גרוסמן בצדקותו דואג להרבה תלמדים, הכסף לא בא בכיסו אלא ממקורות שונים - הוא עושה את זה כלכך טוב שתלמיד מקבל באלעד פי 2 מזה שהוא יקבל בקריית ספר או במקום אחר.

אז אל תלעיזו את המרא דאתרא!! - חוצפנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 11:45 לינק ישיר 

אחרי הבחירות יהיו הרבה שינויים - כי הרב גרויסמן אינו פולטקאי כמו הפולטקאים שלכם - שכל מה שהם מחפשים זה כיסא כבוד וכסף. הרבגרוסמן מחפש תורה. או חי בצניעות, הוא עניו.

אם כמות הכספים שהוא מגלגל הוא היה יכול לחיות כמו מלך אך הוא מזרים את כל הכספים לישיבות. ללא שום טובת הנאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 11:51 לינק ישיר 

1. אכן אתה מתפרנס מהקב"ה, אך השליח לצורך זה הוא גרוסמן - ולכן אתה פסול לעדות לגביו.

2. ה'משכורת' הכפולה באלעד לעומת קרית ספר לא נובעת רק מכשרונו הרב של גרוסמן אלה מצירוף כמה עובדות :
א-בקרית ספר יש המוני אברכים - מה שמכריח את מחזיקי הכוללים לחלק את כספם ליותר אנשים.
ב-בקרית ספר יש בודדים שעובדים 'בעלי-בתים' - מה שאומר שיותר קשה לגייס כסף בתוך הקריה ויש הכרח לצאת ולהביא כסף מבחוץ-דבר הרבה יותר קשה.
ג-באלעד יש הרבה יותר 'בעלי-בתים' והרבה פחות כוללים ולכן יותר קל לגייס כסף.

3. דבר אחד לא ברור לי, אם אתה אברך כמו שאתה טוען שאתה, מה אתה עושה כל היום באינטרנט ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 12:13 לינק ישיר 

לשעברניק אם הייתי רואה אותך ברחוב הייתי יורק לך ברצוף
אתה אדם הכי חוצפן שראיתי אתה כל יום בא לאלעד מקבל כסף מהעיר ועוד יורק לה בפרצוף? חוצפן! ולהוסיף חטא על פשע אתה עוד בוחש פה בכל הצ'ולענט ועוד יש לך טענות?
ואני לא יודע אם אתה מודע לזה אבל מחר זה תשעה באב וביום זה אנחנו אבלים על חורבן בית המקדש שנחרב בגלל (אנשים כמוך) שנאת חינם והייתי מצפה מאברך שלומד כל היום (איך יש לך זמן ללמוד אני לא יודע הרי אתה צריך לנייעס מה אמר הרב גרסמן לקריספל ולהפך) שלפחות בימים האלו תמתן את השנאה שלך כלפי השסניקים שאומנם הם בדעות לא כמו שלך אבל בגלל זה לא חייבים לשנוא אותם
ולשעברניק חוצפן קשוט עצמך ואחרי זה תחנך את החברה מהפורום

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 12:38 לינק ישיר 

לשעברניק,

תן לי להבין.

למרות היותך תושב מודיעין עילית/ק. ספר (סורי, איני מבדל בין השתיים), ועל אף שבעירך, עיר התורה והפנאטיזם, הנך מחובר "חזק-חזק" לאינטרנט ולקהילה...

בכל זאת, הנך טורח להגיע מידי בוקר לעיר החטאים המאוסה עליך, אלעד, על מנת לעסוק בתורה הקדושה משוש ליבך, בחשק רב ובהתמדה, באחד מהיכלי הכויללים בעיר...

אוקיי, בהנחה שכך הם פני הדברים, כל הכבוד.

רגע, מש'ו כאן לא מסתדר לי, תן לבדוק פרט קטנטן, מתי הנך כותב כאן ת'תגובות???
תכף, מה ת'אומר?
הא, אל דאגה, אינני חושד בך חלילה, אבל אתה יודע, ליתר בטחון, נבדוק...

בשעה 11:42 בבוקר

מה????????

בשעה אחת עשרה בבוקר????????

בשיאו של סדר א'????????

בעיצומו של השטייגען???????????

יא-חתיכת בטלן, צבוע ועצלן!!!

בחיאת, לשעברניק, רואים ש"עבר עליך מש'ו"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/7/2004 12:58 לינק ישיר 

האם הלשעבר סגר את המחשב והלך ללמוד בעקבות ההערות שלנו ?

אם כן, יצא הפסדו בשכרו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 13:10 לינק ישיר 

כולנו גוייסנו ע"י הרב,
"עת לעשות .. הפרו תורתך ..."

בתקופה רגילה אף אחד לא מתקרב למחשב, אך עתה כולנו מגוייסים למען מטרה אחת.

להבדיל מאצלכם כלנו מאמינים ברב שלנו ולכן מוכנים לעשות הכל למענו, ולמען התורה.

אצלכם, אף אחד לא מאמין בפוליקאים שלכם, לכן עמרוסי תולה בעצמו את השלטים. הוא עושה את זה בלילה הוא חושב שאף אחד לא רואה.

הבוחרים שלכם אפילו לא יתרחו להגיע לקלפי, אצלנו תהיה הצבעה של 100%.

אני לא מקבל אף שקל ממך הכל מהקב"ה, זה שאתה גר באלעד ומשלם מיסיים והמיסים מגעים אלינו זה כי הקב"ה רוצה ולא אתם אם זה היה תלוי בכם לא הייתם משלמים אף אגורה שחוקה אחת.

הקב"ה רצה וזיכה אותנו ברב גאון הרואה את הנולד, עניו ודואג לתלמדי חכמים. וב"ה אחרי הבחירות ישתנו הרבה דברים.
אנו נמשיך בדרך התורה - ולהיפך נגביר את פעילתנו - תירצו תישארו ותקבלו עליכם עול מלכות שמיים. לא תרצו אתם מוזמנים לצאת מכאן.

הקב"ה ידאג לנו לפרנסה כמו שהוא דואג לנו היום ודאג בעבר ..

ואל תתאגו. היום זה אלעד. מחר פ"ת וכך כל הארץ. ככה נביא את המשיח. ככה יבנה המקדש.

אין לנו אפילו טיפה אחת של שנאת חינם להיפך הרבה אהבת חינם. אנחנו רואים שאתם טועים ומנסים להראות לכם את הדרך הנכונה.

לגבי בית המקדש. הוא נחרב משנאת חינם שנבעה מעזיבת התורה.

כשאין תורה יש שנאת חינם. אנחנו רוצים תורה כדי שתהיה אהבת חינם. שלא יקום כל יום לוקים למינהם ויעקובים למינהם שחושבים שלנהל עיר של 25 אלף תושבים זה כמו לנהל 25 אלף בלוקים.

הרב גרויסמן הוכיח את עצמו, גם בראיה פולטית נכונה, גם במעשים, גם בתורה.

בקיצור או שתחזרו בתשובה או שתמשיכו לקשקש גם אחרי הבחירות ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 14:05 לינק ישיר 

בקיצור אתה אומר שגרוסמן נתן הוראה לכל האברכים לעזוב את הלימוד ולשבת ולגלוש באינטרנט.

או שאתה טיפש או שאתה רק עושה את עצמך, בכל מקרה אין טעם להמשיך ולהגיב לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 14:22 לינק ישיר 

תסלחו לי אבל בכלל לא הבנתי מה אתם מתקיפים?

ת'אמת אני ס"ה רציתי לעבור לעירכם נכנסתי לפורום שלכם לבדוק, דרך אגב מהעבודה לא מהכולל. ומה אני רואה אחד בשם מרנן שמתקיף אנשים במילות גנאי שהחמורים מבין שונאי היהודים לא היה אומר ליד גסטפו נאצי, לפחות להם היה מינימום של כבוד בדיבור אבל למרנן הזה יש רק מילים מלוכלכות וכו' להוציא ממקלדתו.

זה בכלל לא מעניין אותי העיר שלכם למדתי שהעיר מלאה בשונאי תורה אנשים ששונאים ושונאים ושונאים ולא מפסיקים לשנאות. חשבתי שאולי זה רק בודד יחיד או אולי אחד שחייב להוציא כאן את הג'ורה שלו במקום בבית, אבל לתדהמתי אני רואה שזה מגמה זוהי עובדה דרך חיים מעין סוג חדש של חרדים שונאים.

כן אני בהחלט מסכים ישנם דברים שאני בהחלט לא אוהב בלשון המעטה אצל אברכים מהשורה הרגילה, אבל מאיפה מגיע השנאה הזאת הליכלוך הזה. רוצה תהיה חילוני בביתך אבל למה להאיבק על כל דבר שהם עושים באותה מידה שאיכפת לך מה שהם מסתכלים לתוך הצלחת שלך אתה מחויב לעשות אצלך ולא לחפש בצלחת שלהם.

ת'אמת אין לי מה להטיף לכם מוסר זה בכלל לא איכפת לי איך שאתם חים מצידי לך תעשה מה שאתה רוצה תוריד ת'כיפה ותהיה מה שאתה רוצה. אבל בשם הדת לדבר כך זה כבר חוצפה.

תסלחו לי אבל ממש מגעיל להיות ליד אנשים כאלו, בטוחני שהילדים שלכם לא יהיו אף חרדים כמותכם בטוחני שעוד יבוא יום ותצטערו צער רב על השטויות שאתם עושים היום בצעירותכם, חבל כואב הלב.

רק תזכרו שהיה יום אחד מישהו דפוק מבית שמש שאמר לכם שאתם עברתם כל גבול תזכרו שהיה לכם סיכוי לשנות קצת את הטון לעשות לפעמים איזה דבר שאתם מאמינים שהבורא שברא אותכם שמח במה שאתם אומרים ועושים. ותזכרו היטב שצחקתם ואמרתם מי אתה ? מי בכלל אתה שתטיף. נכון אני כלום אפס מאופס. אבל האפס מאופס הזה יהיה התביעה שלכם ליום הדין אם תרצו אם לאו.

גם אני עובד גם אני עושה דברים מסויימים וגם אני לא אברך מהמנין, אבל אני לפחות מאמין שיהודי שיושב ולומד הוא חשוב לעין ערוך מאחד שעובד בלבד. הוא עושה דברים חשובים יותר!!!

צר לי שהשנאה שמעביר אותכם על דעתכם גם מעביר אותכם על דעת קונכם. הלואי ולפחות רק תחשבו על מה שאני אמרתי, ותזכרו היטב גם להיות "בעלבוס" כמו שאומרים עלינו האברכים גם בזה יש נסיונות גדולים וחוששני שאתם נפלתם בכך. חבל וחבל מאוד. עיר כמו שלכם זקוקה דחוף לאישפוז אני בודאי לא יבוא לבית חולים אני מנסה להיות בריא.

רק תחשבו על מה שאמרתי אולי יש כאן עוד אחד או שניים שרק הולך שבי אחרי הליכלוך הזעם השנאה והאנטיות של המרנן הזה עזבו אותו החרימו אותו לא תשמחו להיות לידו בגהינום אני בטוח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 14:25 לינק ישיר 

כל זמן שאתה ושכמותך מתרחקים מהעיר - סימן שהפורום הצליח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2004 14:40 לינק ישיר 

לשעברניק עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה חכם!
זה שאתה נמצא בכולל (אתה הרי לומד רק בין הכנת תה לקפה ואתה מכין הרבה )
זה לא אומר שאתה יכול לשנוא את כל מי שלא חושב כמותך אפילו שהם שסניקים

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > יש בכלל חרדים באלעד????????
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.