ביבילון צורם וכל הקנאים והמקנאים,שוב אותו סיפור על הסופר הרב חיים ולדר....
ואני חשבתי שכבר מזמן יצאו עיניכם מתוך קנאה.
בכל אופן אפילו שהרב שולזינגער "ירד" על הרב חיים ולדר
הרי כולנו יודעים שגם נגד גדולים מהרב ולדר היו מטרה לחרצובות לשונו הזכה והטהורה.
חבל שרבנים שעוד יכולים מעט להשפיע מרוחם השובבה על כלל הציבור, נכנסים לעניינים של שנאה וקנאה.
ואתה הרב חיים ולדר איחולינו(כל הבחורים בישיבה)שתמשיך לעשות חיל עלה והצלח ואל יפול לבך מכל המלעיזים עליך.
אפילו שהם מתיימרים להיות מגידי בשער.
בכל מקרה אני במקומך הייתי ממנה את הרב שולזיענגער לרכז המחנות שלך (משכורת טובה והכל מסתדר).
בזבוזמן----תודה מיוחדת לך על האשכול המבורך בו זכינו שוב כולנו להתקבץ יחדיו ולהאדיר את שמו של הסופר הרב חיים ולדר שיחי'
חיים ולדר חזק ואמץ--והמשך לנהוג בם
בברכה קבוצות חיל,אדרת והרוממות.
נשלח ב-2/8/2004 15:17
קל כנשר, עז כנמר וכו'...
אני הייתי האדם הראשון שהגן על חיים ולדר באשכולות שתקפו אותו כאן לפני שנתיים ויותר, לדוגמה אשכול הקאדילק שהובא ע"י "מיה" שבו הובא מכתב שכתבת בקשר לקאדילק שרצית לקנות, אני הראשון שקפצתי ואמרתי שיתנו לבן אדם לחיות, וכן גם לאחר מכן ידעתי להתנצל ולארגן שהודעות שכתבתי בעניינך ימחקו לאחר שהבהרת לי שזה פוגע בך.
א-ב-ל, לאחר שראיתי את התנהגותו של חיים ולדר בבית הדין שבו הוא "עשה לי אאוטינג" (אבל זה לא מה שמפריע לי) והשמיץ אותי בצורה אישית! החלטתי גם אני ושוכנעתי שאתה טיפוס מפוקפק. ולמרות זאת מי שהביא את סיפור הרב שולזינגר נגדך הוא אדם אחר (ולא שלא ידעתי על הסיפור הזה).
ואם יש לך מידע על איש ציבור "שסרח" אתה מוזמן לפרסם אותו עם מלא האחריות על נכונות הדברים.
תוקן על ידי - צורםדוידוב - 02/08/2004 15:36:02
נשלח ב-2/8/2004 15:25
לא תשא את שמי או חלק ממנו לשווא!
אה צורם.
נשלח ב-2/8/2004 15:31
מתחיל להיות מעניין
מה יצא עם בוימרינג , הוא יצא זכאי ???
נשלח ב-2/8/2004 15:37
ארבע שתים שש שמונה
יש בשוק הכרמל גפרורים בלירה חבל לבזבז אינטערנעט משוקץ כדי להדליק שריפות.
בכל מקרה אני אישית לא מאמין שהוא יצא או ייצא זכאי.
אגב יש איזה דיון קרוב בבי"ד?או שהוא עדיין בארץ?
(שאלתי כי לא ראיתי בבני ברק המון זמן מודעות בגנות מישהו.
גם לא נשרפה אף חנות בעיר, אחרת היו גם בזה מאשימים אותו.
נשלח ב-2/8/2004 16:38
צורם:
אני חייב להתוודות שבגללי שמך הועלה בבי"ד משום שהעברתי לחיים ולדר מידע מסויים שאם תרצה אספר לך בתיבה האישית.
לא עשיתי את זה נגדך אלא לטובתו.
נשלח ב-2/8/2004 16:43
מה עוד חדש ?
תראו את אותם משמיצים בדרך כלל משמיצים את כולם.
זה כנראה אצליהם בגנים.
נשלח ב-2/8/2004 18:17
חבר'ה דנים כאן כאילו הרב שולזינגר תקף את וולדר
הלו הלו להרגיע....
זה אל הוולדר שאתם מכירים
לא!!!!
תאמינו לי לא עליו הוא דיבר והתכוון
נו ברצינות אני מתכוון...
תשבו ותבינו...
הרב שולזינגר מכיר את חיים וולדר?
הוא ראה אותו בכלל איי פעם במהלך שנות חייו?
לא....
אז מה העניין?
הוא שמע אמרו לו... סיפרו לו בלהט
להט שהתיז הרבה רוק מהפה של אותם מספרים על כמה חיים וולדר משחית את הנוער החרדי....
תשאלו את הרב שולזינגר הוא יגיד לכם בפה מלא " בשביל מה בכלל צריך שאדם אוכל חרדים לתאבון ממפלגת שינוי יעשה לנו קייטנות..."
נו על אחד שכזה חשבצתם שהרב שולזינגר יחכה רגע כמימרא לפניי שיוציא מכתב חוברת יכנוס עצרת ויעשה הכל להרחיק את הציבור מן העבירה?
ברור שלא
על אותו חיים וולדר שעליו סיפקו לו סיפורי מעשיות ספרים עבי כרס יותר מ"ילדים מספרים על עצמם" ו"אנשים מפסרים על עצמם" גם יחד
על אותו חיים הוא התכוון לא על חיים וולדר שאנחנו מכירים
לא על אותו חיים וולדר מקייטנות ילדים מספרים על עצמם
על חיים וולדר הזה הוא סומך בעיניים עצומות
הוןא בכלל התכוון למישהו אחר...
תבדקו ותראו שצדקתי..
נשלח ב-2/8/2004 19:31
דערדערער,
קניתי.
איך אמר פעם משה גרילק? "את החרדי שהחילונים מכירים גם אני שונא".
נשלח ב-2/8/2004 19:39
דעררעדער אומר דברי טעם.
איך לא חשבנו על זה קודם?
כל הסימנים מראים שזה לא חיים ולדר שאנחנו מתכוונים אליו.
חזיר - נראה לגמרי אחרת ממנו.
קליפה קשה - ממש אין לו. ראיתי אותו פעם.
קיטנות מטונפות- זו לא ההגדרה שהולמת קיטנות מושקעות, מקצועיות ושוות שכאלו.
ספרים מטונפים- זה כבר בעיה של הבלעבוסטע. צריך מידי פעם לנקות... (שרות תמיכה ונקיון לא כלול)
אז אם זה כל כך רחוק מלתאר אותו, איך טעינו?
אגב, למי הוא כן התכוון?
תוקן על ידי - אבגגבא - 02/08/2004 19:43:07
נשלח ב-2/8/2004 21:02
יכולתי להפנות אותך במריי מקומות למי הוא התכוון אלב אצוטט כאן שוב מחדש
הוא התכוון לחיים וולדר עליו הוא שמע מאותם אנשי דמים ומרמה מאותם בני עוולה מאותם "חסיד שוטה" שלמינם מאותם בנים משחיתים...ל-ה' אלוקיכם שחושבים שבכך ישפילו את וולדר ויכריחו אותו לנהוג כרצונם היות ואין להם תשובה של ממש לבי"ד מנסים לנהוג בשיטות של עולם תחתון ...
לאותו חיים וולדר עליו הם סיפרו לו הוא נתכוון
נשלח ב-2/8/2004 22:43
כב' הרה"ג רמ"מ שולזינגער סליט"ע
איך האב הסיילע :
מאחר וחיים ולדר נמנה עם הכותבים ב"יוסד" בקביעות,
האם עדיין ניתן לרכוש עיתון זה, שיסודותיו בהררי קוידש, מכספי מעשר (לכה"פ לבני-תיירה שאין ידם משגת), או שמא יש בכך משום "מסייע" שעונשו גדול מאוד רח"ל?
במידה וזה נאסר, מה דין הכספים שהוצאו עד כה?
מנאי, המתאבק בעפר רגליו:
עוץ
נשלח ב-3/8/2004 04:14
עוץ
ר' ממ"ש כבר לא מהיום נגד יתד...
ולמי שלא תפס את הפואנטה, הרב שולזינגר אמר: היה צריך לקרוא לחוברת "יכרסמנה חזיר מיער" כך הרי הוא קורא לעצמו, "חזיר מיער" (ח. יערי, לזקנים שבינינו).
כך שהוא לא קרא לו חזיר, אלא הקצין בשביל קלמבור מקורי, יש מבין??
(מפי עד שמיעה, ששמע את שיעורו של הר' ממ"ש בקול הלשון, לוחצים 1 ואח"כ 2 ושוב 2 (הספדים וכו') ואח"כ 3 ובוחרים שיעור מס' 20 ושמעו ותחי נפשכם, אם נפלתם במקרה על שיעור של הר"ש פינקוס אני מתנצל מראש, כתבתי את המספרים מהזכרון, ואת מס' הטלפון אינני זוכר, מסתיים ב 1001)
נשלח ב-3/8/2004 04:30
אתם כותבים על הגרמ"מ שולזינגר כאילו היה איזה איש מהרחוב.
ובכן שתדעו שכח התורה שהוא דבר עצום ונשגב (ובכוח התורה אפשר לברוא עולמות שלמים), מצוי אצלו ביותר בהיותו שנים רבות גדול מגידי השיעור בעולם לדף היומי, עלוי אדיר ותלמיד חכם עצום בעל שיעור קומה בולט בכל העולם, ויש להיזהר בגחלתו!
ואם איננו מבינים את התנהגותו יש לומר "לא זכינו להבינו".