בית פורומים אחרדים-אלעד

הסב"ת בעקבות יושר- ממתינים לשעת הכושר...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/8/2004 20:30 לינק ישיר 

השייח אני חושב בדיוק כמוך המשפחה הזאת עשתה בעיר הזאת מה שאף פוליטיקאי לא עשה והכל בכוחות עצמה ללא כל עזרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2004 22:19 לינק ישיר 

המשפחה הזאת עשתה כמה וכמה דברים בחיים שלה

הצליחה למוטט את מוסדות "אור החיים" בבניברק
עד היום הם לא מצליחים לצאת מהתסבוכת שמשפחת בן דוד הכניסה אותם

הם אספנים של דירות
שהם עוברים דירה הם לא מוכרים אותה כמו כל אדם מהישוב הם פשוט קונים אחת חדשה ואת הישנה הם משכירים
(אגב אחד מהבנים של הרב בן דוד עובר בקרוב דירה ואת הדירה שלו שזה בעצם שני דירות מחוברות הוא משכיר לצביקה כהן)

וסוג העבודה היחידי שהם מכירים זה אסיפת שנור מתורמים טובי לב בדרום אמריקה

הא שכחתי
הם דואגים להתעדכן במכוניות חדשות כל שנתים שלש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2004 23:15 לינק ישיר 

למה אתה מלכלך?
אם אתה לא יודע, הם שינו כאן את כל תפיסת החינוך בעיר. הם היחדים שקיבלו את כ ו ל ם ללא יוצא מן הכלל. בעלי תשובה. ברסלברעס. שסניקים. מרביצי. אינטגרציה אמיתית ומגיע להם על זה כל הכבוד!

אני מבין שאתה אוכל את הלב מזה שהם "עושים חיים" אבל לדעתי זאת זכותם המלאה. יש הרבה שעושים רבע ממה שהם עושים ונהנים מהחיים הרבה יותר...

תוקן על ידי - לוחם_חופש - 01/08/2004 23:41:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2004 01:18 לינק ישיר 

אני לא חושב שאפשר לומר על הרב בן דוד שהוא עושה חיים הוא איש צנוע ופשוט אולי על הילדים שלו אפשר לומר שהם נהנים מהעולם הזה אבל מה יש להתלונן גם אנחנו צעירים כמוהם ואם היה לנו את הכסף שיש להם היינו נהנים אותו דבר וחוץ מזה שחוץ מלהנות מהחיים הם עושים עוד דברים ועוזרים להרבה אנשים בעיר אז בסך הכל אני מבין את הביקורת אבל אני לא חושב שהיא מוצדקת הם בסך הכל בני אדם עם חסרונות כמו של כולם אבל עם הרבה הרבה יתרונות ואל תשכחו שגדול נסיון העושר מנסיון העוני...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2004 01:24 לינק ישיר 

צפלין מה שאתה כתבת זה לא נכון הרבסט ואיזנשטט ורייסנר ושנקר כולם חבורה אחת שמתפללת באותו בית כנסת שמי שמכיר זה לא בית כנסת רגיל אלא סגנון כזה של מועדון סגור (לא לשלילה כמובן) איך אומרים? רב הדמיון על השלילי רק מה שיש כאלו שהם יותר פוליטיקאים כמו הרבסט שיודע למצוא חן בעיני כל רואיו ואפילו בעיני החזונישניקים של בני ברק ויש כאלו כמו רייסנר שהם דוגרי משדרים את האמת שלהם בלי פוליטיקה זה בסך הכל עניין של סגנון של אנשים אבל בסך הכל שניהם מאותו רקע.

תוקן על ידי - הגרשז - 02/08/2004 1:26:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2004 08:36 לינק ישיר 

בוקר טוב,הגרשז אני עדין טוען שאתה טועה."במקרה" אני מכיר את הבכנ"ס הנ"ל וזה לא כמו שאתה מתאר את אופיו לצערי,אני מבין שאתה מתפלל שם מידי פעם ושומע מהשכנים כל מיני תאורים על הנפשות הפועלות סליחה המתפללות,אבל עדין זאת לא האמת.

הנה ימים באים נאום ה''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2004 09:41 לינק ישיר 

אמרו לי שהאקסיות (המכוניות) נעלבו אז הנה הראשונה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2004 09:44 לינק ישיר 

מצורף קובץ

המפלגה מתגלגלת...
תמונות מ"הגילגול" הקודם...
המשך יבוא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2004 10:13 לינק ישיר 

על זה נאמר וימותו הקנאים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2004 10:47 לינק ישיר 

תגידו, מחפשים שם פעילים ל'מטה רכב' במפלגה?

אם כן, אני רץ

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2004 10:50 לינק ישיר 

פוילישער,

נראה לי שפספת את הרעיון ... שם לא רצים ... שם נוסעים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2004 10:55 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחח

שמעתי שגם טסים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2004 11:36 לינק ישיר 

מצורף קובץ

על זה היה אומר הלוחם: "המפלגה ממריאה"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2004 11:42 לינק ישיר 

מצורף קובץ

מפלגה אינטרנציונלית...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2004 12:40 לינק ישיר 

גרשזי,

ראשית קבל

אכן, הרב אליעזר בן דוד בשיעור הבוקר היומי שלו ב"חוק לישראל" (יש דבר כזה...), ביום ה' שעבר, הכריז, במפתיע, על הקמת מפלגה חדשה בנשיאותו.

דא עקא, שהמציאות בשטח אינה עולה בקנה אחד עם הצהרתו הגרנדיוזית קמעא.

ראשית, פילוח ריאלי של חסידי הרב בן דוד בעיר מעמידם על לא יותר מעשר-חמש עשרה משפחות.

אומנם, בבתי הספר שבנשיאותו מתחנכים מאות ילדים, אך מה לעשות והוריהם רואים ברב בן דוד לא יותר ממנהל בית ספר מעולה ומחנך דגול. (לא פחות, אך גם לא יותר...)
מכאן, ועד הפיכתו למורם ורבם בעניינים של "מאחורי הפרגוד", הדרך רחוקה...

יתירה מזאת, בשטח, לא ניכרת כל תכונה המעידה על נכונות "הבשורה".
אנשי הקהילה מספרים, כי אבינועם בן דוד, המועמד הטיבעי לכתר יו"ר הסיעה, ומשפחתו, יצאו לחופשת הקיץ השנתית שלהם בחו"ל והם אינם מתעתדים לשוב לפני ר"ח אלול.

ובכלל, שומעי ליקחו של הרב אינם מתרגשים מהכרזתו.
לדבריהם מדובר באדם כריזמטי, בעל אישיות מרתקת, הנוהג להקצין את דבריו התיאורטיים ולהמחישם בשלל דוגמאות ומשלים. לדבריהם, ההקשר בין משנתו הפילוסופית משהו לחיי היום-יום, ערטילאי למדי ומשום כך אין "לעשות עניין" מהכרזה כזו או אחרת...

ולך צפלין,

שנקר ורייסנר לא התיימרו מלכתחילה, לבסס את מפלגתם על קומץ חבריהם בלבד!

הרקע הטיבעי לריצתם, טמון, במרירות הרבה שקיימת בקרב המעגל הרחב יותר של בני התורה המודרניים, אשר מחד, חוששים מלקרוא בפומבי תיגר על שילטון נערי הרב בעיר, אך מאידך רואים במי שכן מעז לעשות זאת (קרי:"יושר"), מעין "גיבור מקומי" שיש להחזיק לו אצבעות.

לנישה הזאת, קיוו יקי וחבריו להתחבר, בעידן טרום-הרבסט.

אך כעת, כשעמידתו של הרבסט בראשות סיעת "ביחד" היא עובדה כמעט מוגמרת, הרי שמבחינת החבר'ה של ציבור בני התורה המודרניים, חסל סדר "שערי יושר", שכן, אם אפילו הרבסט, הבעלב'ת המודרני, נשאר בקן החם של המרא דאתרא, הם, הגוזלים הרכים, על אחת כמה וכמה.

שהרי, אף ליטאי מודרני בן תורה, לא יחשיב עצמו ל"קתולי יותר מהאפיפיור" ויצביע ל"יושר" המתריסה של שנקר, בו בזמן שיש אלטרנטיבה בדמות "ביחד" הביתית/אברכית של הרבסט...

במצב שכזה, יעדיף כל אברך מודרני סביר, להתמכר אין-אונים לאשליה שהרבסט הבלתי שפוט (לכאורה...), ישנה לבדו, את סידרי העדיפויות הפנים-קהילתיים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הסב"ת בעקבות יושר- ממתינים לשעת הכושר...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.