| נשלח ב-9/8/2004 13:53 |
|
| |
שמעתי שהציעו בזמנו לעו"ד במברגר מקום שני ביושר, והוא סירב.
nik_elad אלעדניקית...
גם לנשים יש מה לומר!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2004 14:45 |
|
| |
עשה בשכל ...
רביעי במפד"ל נראה ממשי לעומת חמישי אצל קריספל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2004 14:49 |
|
| |
טוב מאוד תאכלי הרבה כובעים אבל בעלך בטח לא הולך עם כובעים ואת וודאי הולכת עם שייטל אז אין לך מספיק כובעים לאכול אז אני אתן לך את הצ'כי שלי מיום חול ואת הברביסיו של שבת שתאכלי כמה שיותר כובעים פוי מה בת ישראל עושה כאן באינטרנט את בטח מיזרוחניקית ואפילו פאה אין לך אז אל תעיזי לדבר על כובעים
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2004 15:26 |
|
| |
על הסכין,
קח סכין, פנה למוהל הפשלן שלך, ובקש ממנו שישלים את המלאכה... 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2004 20:53 |
|
| |
למה 'מזל'???
חבל!!!
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 09/08/2004 21:04:03
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2004 08:55 |
|
| |
שמעו נא רבותיי "מתדיינים" מומחים .
אני מרגע סגירת הרשימות ועד היום עדיין לא מתאושש מהמהלך שעשו "יושר" , מצד אחד ציפיתי מהם ליותר מזה ומצד שני אני שומע את מקורביו של רייסנר מדברים על ה"ליל שישי" האחרון ומתארים אותו באופן קשה כ"ליל הסכינים" וכרמה פוליטית של ליגה ג' .
ע"פ מה שידוע לי בשעה 20:30 סוכם על רשימה עצמאית כאשר הרבסט במקום הראשון , ויז'ניץ שני וכו' וסיעת "יושר" שולבה ברשימה . סיפרו לי שמבית צביקה כהן יצאו בשעה 20:50 צביקה הרבסט , צביקה שנקר , חיים מאיר כץ - ויז'ניץ במכוניתו של יקי רייסנר לכיוון המועצה . להזכירכם זהו 10 דקות לסגירת הרשימות . ברכב סוכם שהם רצים ברשימה נפרדת . הרבסט החזיק את הערבויות וצביקה שנקר את החתימות .
אינני יודע בדיוק מה ארע מאז , אך הבנתי שבתוך המועצה נטרפו הקלפים וצביקה הרבסט כפה על עצמו את הרשימה המאוחדת והותיר את "יושר" באויר מתוך כוונה שהם ייצאו ע"י כך מהמשחק הפוליטי בפעם הזו .
ואז נפלה ההחלטה : או לקפל זנב וללכת או ללכת על המהלך עם קריספל כאשר הציפייה היא ל- 2 מנדטים וקריספל יפרוש ואז רייסנר בפנים . קשה כרגע לראות כיצד קריספל יקבל 2-3 מנדטים , אך בפוליטיקה שלנו הכול אפשרי ולכן כדאי מאוד לחכות ולראות האם "יושר" עשתה את המהלך החכם ביותר או המהלך הטיפשי ביותר .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2004 13:49 |
|
| |
לדעתי עם החיבור הזה לקריספל, אין שום מהלך חכם!
אין לו שום סיכוי לגרוף קולות מש"ס,
מספיק שיום לפני הבחירות הרב עובדיה עושה כמה סבובים עם המסוק מעל העיר ואף אחד לא יעיז להצביע למשהו אחר.
מה שכן, שאם יש עדיין כאלה שתומכים ברייסנר וצביעו לאלעד שלנו, רצו רייסנר יקבלו קריספל או שם טוב...
מהלך חכם וודאי שלא!
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
|
|
|
|
|