בית פורומים אחרדים-אלעד

סלקצי-ה בחיידר "קהילות יעקב"....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/8/2004 17:32 לינק ישיר 

yossi28
לא רוצים לא אותך ולא את התרומות שלך. ולגבי הילדים - ההורים אשמים - מדוע הם דוחפים בכח את הילדים שלהם לבתי ספר שלא מתאים להם!

אני לא מבין מדוע הורים ספרדים דוחפים את הילדים שלהם בכח לגנים של דוברי אידייש?

כל פעם שאנו מפרסמים גן לדןברי אידייש תמיד אבל תמיד יהיו הורים ספרדים שינסו לדחוף בתחבולות שונות את הילדים שלהם.

אני לא מבין למה?

אם אני יראה פרסום של גן לדוברי ערבית אז אני ינסה בכח לרשום את הבן שלי? כל אחד צריך לחפש גן שמתאים לאורך החיים שלו.

אדם צריך לקבל החלטה מהי דרכו האם הוא להיות חרדי ובהתאם לזאת לרשום את ילדיו.
ולא לרשום את ילדין למוסדות שאינם מתאימים לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2004 20:27 לינק ישיר 

הרבי מאלעד!

מדבריך ניכר כי לבך פצוע ושותת...

קרה משהו?

רוצה פסיכולוג?

ולאדון לשעבר, לפני שנתיים ושלוש הם "כן" קיבלו את הילדים הנ"ל למרות שמצבם של ההורים לא השתנה, מצב החיידר כן השתנה!
והוא מקצין דיעותיו מיום ליום רק בגלל התחרות שיש בשוק...
קמו לו מתחרים ולכן הוא מודאג... מה עושים?
זורקים כמה ילדים, קמה רעש ומהומה... והנה קהילות יעקב חזר לתחרות! הוא הרי זרק את הילדים של ההוא וההוא...

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2004 22:44 לינק ישיר 

הרבי - קבל
ורציתי להוסיף שמלבד העצלות בה לוקים הרבה מ"אנשי החינוך" , י שנו שיקול הכבוד , דהיינו , החיידר שלנו הוא הכי הכי , הוא של בני תיירה בלבד , הוא נקי מפרנקים ברברים ומבעלי תשובה עבריינים , וכו' ...
ולכן , צריך לחשוב פעמיים
שליחת הילד למקום שבו הערך העליון הוא שנאת חינם , גזענות והתנשאות - אין בה כדי להוסיף לו הרבה יראת שמיים ותורה...
כמובן שאני לא בא להכליל - אבל התופעה קיימת בממדים לא קטנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2004 22:48 לינק ישיר 

ויש להוסיף בעניין - בפורום נמצאים כמה בוגרים מצטיינים של השיטה המפוארת (מי אמר לשעבר??) , ועיון קל בדמותם הוירטואלית (בהנחה שהיא משקפת את האמיתית) מעלה תמונה קשה ועצובה של אדם גזען , עילג ומתלהם , תוצר של חינוך לשנאה , התנשאות ובורות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2004 23:35 לינק ישיר 

מענין מה יקרה אם לאות מחאה נפסיק לקחת טרמפים כל היום את ה"בני תיירא" השנוררים שרגע לאחר שירדו מרכבינו מלגלגים על "הבעלבות" שעובד למחייתו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 08:35 לינק ישיר 

כבוד הרבי

אתה מוכן שהילדים שלך ילמדו עם ילדים חילונים ?

אגב,

אם חשבת לנסות ולשלוח את הבן שלך לאליאנס או גימנסיה

הרצליה, חבל על הזמן, לא יקבלו אותך שם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 09:01 לינק ישיר 

אני לא חושב שההשוואה של אבא עובד למחלל שבת הגיוני,וכפי ששמעתי בשם הרב גרוסמן שליט"א "אבא שלי היה חלבן,אז מה? לא היו מקבלים אותי לחיידר? מה היה יוצא ממני" מה נומר על מילים אלו?ושמעתי מאברך חשוב שכאשר הקימו את "דעת זקנים" אמר הרב שטיינמן שליט"א "שלא מקימים חיידר רק לבני אברכים" מה קרה מאז?יש עוד הרבה מה לומר הענין שלא יועילו כל המילים לצערי.

הנה ימים באים נאום ה''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 09:30 לינק ישיר 

נולדתם באלעד? המצב הגרוע הזה בא מבני ברק ומירושלים! מבתי ספר לבנות וישיבות לבנים!!! עם מקומם בגיהנום של כל מנהלי בתי הספר והישיבות/ חדרים, אף אחד לא היה רוצה להחליף, לא חלבן ולא פקיד ולא שום אב עובד אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 09:48 לינק ישיר 

צפלין

נתינת דוגמאות קיצוניות היא דרך להמחשת דברים.

ובקשר לגרוסמן - אולי באמת היה שהוא לא היה

מתקבל לחיידר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 10:56 לינק ישיר 

לכל יפי הנפש.
האם לא הייתם עושים הכל שהבן שלכם יקבל את החינוך הכי טוב שאפשר? אם היה לכם אפשרות להוציא מבית הספר תלמדים שיכולים להזיק לילדים שלכם לא הייתם עושים זאת?

כשזה מגיע לילדים שלכם אתם שוכחים הכל הכן עושים זאת אז למה אתם באים בתלונות אלנו שאנו מוצאים ילדים שאינם מתאימים.

לצערי הרב רוב הילדים שאינם מתאמים הם ספרדים. אבל אנחנו לא מוצאים את הילדי כי הם ספרדים אנחנו מוצאים אותם כי הם לא מתאמים ואנו חוששים לעתיד ילדנו.

אתם חושבים שיש דרך אחרת? תקימו בית ספר אחר ושהילדים שלכם ילמדו איתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 12:01 לינק ישיר 

וטינופת כמוך היא בדיוק הסיבה שאיני רוצה כי ילדיי ילמדו

עם ילדיך.

תמשיכו לחנך לגזענות, לבטלנות, ולפשיטת יד.

הרבה לא ייצא מכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2004 01:31 לינק ישיר 

מטורף מה שקורה בעיר הזאת.

איך אמר רביץ בראיון לקול העיר? עיר הנידחת!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > סלקצי-ה בחיידר "קהילות יעקב"....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.