בית פורומים אחרדים-אלעד

המועמד המוסכם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/8/2004 16:06 לינק ישיר 
המועמד המוסכם?

אני פונה לכל אלו שמתכוונים להצביע לרשימה המאוחדת/צביקה כהן:

תחשבו פעמיים לפני שאתם בוחרים והולכים אחרי מה ש"גדולי הדור" אמרו לכם לעשות, כי גדולי דור אמיתיים לא מתעסקים בפוליטיקה.
מה גם שמועמד שמייצג את רוב הציבור (כצביקה כהן) מבטיח הרבה הבטחות, ומקיים בדיעבד לאחר שנבחר- קרוב ל-0% מהם.
לעומתו, מועמד שמייצג קבוצה אחרת, שמייצגת מיעוט לא מבוטל, יכול להבטיח וגם לקיים. הרי אם ייבחר, מצד אחד- יעשה הכל למען הקבוצה שאותה הוא מייצג, ומצד שני- לא יוכל להתעלם מהתושבים שמייצגים את הרוב- ויפעל הרבה גם למענם.

צביקה כהן, שפעל הרבה בטבריה- טוב לו ולכולנו שיישאר במקום שבו הוא התאקלם ועזר. למה להנחית אותו באלעד? סיבות כלכליות?? אני מתקשה להאמין. אני מציע שאם הרבנים רוצים שאלעד תהפוך לעיר טובה יותר- הם זקוקים למועמד אחר, שבא עם מטרות שיפור בלבד, ולא שיקולים אחרים.
וכשהרבנים קוראים לעיר מאוחדת- הם שוכחים שאם צביקה כהן ייבחר והרשימה שלו תנצח ברוב מכריע- המיעוט הבלתי מבוטל של הדתיים לאומיים יסבול בצורה קשה עד הבחירות הבאות.

חוץ מזה, אם יש מועמד שנבחר ע"י הציבור (שמן הסתם רוצה בטובת העיר שלו), ולא נבחר ע"י גורמים אחרים (שלא בטוח שמה שהם מחפשים זה טובת העיר) - זה שמואל עמרוסי.
אני מציע שהעיתונות באלעד, שעושה הרבה כדי לקטול ולהקניט את הדתיים הלאומיים - תפסיק עם זה מיד, ושלא תכתוב "מועמד מוסכם" על מישהו שלא הוסכם ע"י התושבים.
מספיק! נמאסתם! אתם טוענים שהתקשורת שלכם יותר טובה, אבל אתם מוכיחים בדיוק את ההפך.

שמואל עמרוסי- המועמד המוסכם של הציבור!!

* אין לי, ולא היה לי קשר עם שמואל עמרוסי, ולא הובטח לי שום דבר ע"י עמרוסי. שלא יהיה צל של ספק בעניין הזה.
הדעה שכתבתי היא דעה טהורה על מה שאני חושב על העיר הזאת והבחירות הקרובות.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > המועמד המוסכם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext