בית פורומים אחרדים-אלעד

מופע האיימים נמשך גם ברדיו קול חי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/8/2004 14:45 לינק ישיר 
מופע האיימים נמשך גם ברדיו קול חי

הקריספי לא נרגע.

לפני כשעתיים הופיע הבריון הזה ברדיו בראיון מאזוכיסטי ראוי לשבח. הזיל דמעות תנין. בשלב מסוים "נשבר" "לפתע" קולו. הכין את עצמו היטיב.אבל מה לעשות ובין מאזיני רדיו קול חי יש גם כמה מאזינים אינטלגנטיים.

עכשיו הפרחח הזה מנסה להלעיט את העם ברעיון נהדר.

הוא הרי נאמנו של אריה דרעי ואלי ישי מנסה לפגוע בו.

וואלה, אחרון נאמניו של אריה. מי אתה יא יבחוש בן שלולית? אתה מנאמניו של דרעי. וכי הוא לא מתחרט על המינוי שלו? וכי הוא לא אומר השכם והערב שאין לו כל השפעה עליו ועוד "פנינים" שאמנע מלצטט.

אבל זה נוח וזה אולי אף יגזור איזה כותרת. אבל מה לעשות והציבור לא מטומטם ואף אחד לא קונה את הלוקש.

"מאיימים עליי ברצח" - טוען הקריספי והזמין את הגנת המשטרה. מי בכלל מתייחס למאזוכיסט הזה? מי מאיים עליו? בדיחה עלובה

והעיקר שכחנו... הקריספי הוא בכלל מגדולי תלמידיו של מרן הגר"ע יוסף שליט"א. מה לא ידעתם? אההה כן "הרב בירך אותי בהצלחה". ועוד "אני שאלתי אותו, אבל הרב זה לא נגדך?" .

נו תגידו אתם חברים. צביקה כהן צריך קופירייטר טוב יותר?

יפוטרו הקופירייטרים ומשרדי הפרסום. יש להעסיק את הקריספי ולהעלות אותו לשידור מידיי יום. את מסלול ההתרסקות הוא מכיר היטיב. אילולי הכיר את המסלול לא היה ניצב עליו כיום.

כן, ובל נשכח להזכיר לקומץ מקורביו הבאים מידיי יום לראות את החבל התלוי במרכז החדר.

להביא עמכם קרטונים ולעזור לקריספי לארוז

ותושבי אלעד: "הגיע זמן גאולתינו"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 15:42 לינק ישיר 

תראו מה קורה למי שלא שומע לדעת תורה. ראו הוזהרתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 16:28 לינק ישיר 

קוראכפייתי

עם הקשרים שיש לך ברדיו קול חיhttp://masoret.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1050322 איך לא הצלחת למנוע את הראיון?

חוץ מזה אם צביקה כהן יפטר את הפרסומאים שלו ממה תתפרנס?
יש לציין שאתה ממלא את תפקידך נאמנה! חבל לפטר אדם מוכשר כמוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 16:45 לינק ישיר 

לשעברניק לך אין זכות בכלל להתערב בענייני עירינו אתה בסה"כ בריון שמנסה להלך אימים על חברי הפורום
ותעשה טובה לעצמך ולנו לך תבחוש בזבל של קרית ספר והסביבה
ממה שאני יודע יש הרבה...
והרי אתה יודע בדיוק כמוני שמאחורי צביקה כהן וקריספל עומדים עשרות בעלי אינטרסים שמחכים לשנייה שאחד מהם יבחר וכל אחד ידרוש את שלו אם זה הרב גרוסמן שיבקש תקציבים וכו, וכו' ואם זה כל בעלי העניין שלא קיבלו פעם קודמת לכן
מבחינתי זה לא משנה מי יבחר משתיהם זה נבלה וזה טרפה רק דבר אחד אני יודע שלקריספל יש קבלות והוא מחזיק קצר את העיר ולא נותן לאלעד להראות כמו מחנה פליטים שכל אחד בונה איך שהוא רוצה
ועושה מה שבראש שלו
ולפי איך שאני מכיר את צביקה וכל המכערים שסביבו פני העיר עומדת להשתנות ולא לטובה
ולא שאני חסיד גדול של קריספי אבל לעזאזל חסר אנשים מוכשרים באלעד שהיה צריך להביא את צביקה מרמת חובב?
ובאמת חבל שאין מועמד שבאמת איכפת לו את טובת העיר ולא התפקידים שיש בעיר ולפי תהליך בחירת מועמדים בציבור החרדי (בכלל חסידי מתחילים ללכת בדרך הנכונה ) אני לא רואה בקרוב אדם שיהיה איכפת לו מטובת העיר ויאחד באמת את כולם ימים יגידו...

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 17:19 לינק ישיר 

למה אתה אומר שאין יש את עמרוסי שלמיטב ידיעתי בחור מוכשר תושב העיר שדגל בטובת העיר בכל מעשיו.
דאג לקהילתו, ואחרי העתירה ידאג למי שיבחר אותו דהיינו תושבי העיר. שהרי ברור שבחירתו תהיה ע"י לא מעט חרדים.

אז שבועיים לא רקדתי באתר אז מה, עכשיו אני ארקוד ואתם יחד איתי בוחרים אחד משלנו שמואל עמרוסי לטובת העיר.

לא נפסיק לשיר ולרקוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 18:48 לינק ישיר 

ברסלב מרקד,
צריך לחרוט כל מילה שלך בסלע.

עמרוסי הוא היחיד שנבחר ע"י הציבור, היחיד שאין לו
אינטרסים אישיים, כלכליים וכו', היחיד שרוצה בטובת העיר נטו, ולא מתעסק במה שמסביב.

שמואל עמרוסי- המועמד המוסכם של הציבור!

בוחרים 1 משלנו, זאת סיסמא שמדברת בעד עצמה. שמואל עמרוסי הוא אחד משלנו, ורוצה את הטובה של כולנו!

בבחירות הקרובות, עושים צדק- בוחרים את שמואל עמרוסי, המועמד הצודק!

צדק לכל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 18:58 לינק ישיר 

קוראכפייתי,

"בנפול אוייבך אל תשמח ובכשלו אל יגל ליבך"
"בור ששתית ממנו מים אל תשלך בו אבן"

וד"ל.

צדק_לכל,

אם שמואל עמרוסי ייבחר ע"י רוב התושבים, יתברר שהוא המועמד המוסכם של כולם והמועמד הצודק ובלה בלה בלה.

ראש עיר - בניגוד לשופט, למשל - נבחר בבחירות דמוקרטיות. מכך נובע שנבחר האיש שמתאים יותר באופן סובייקטיבי, ובמילים אחרות, האיש שדעותיו תואמות יותר לקונצנזוס, ולא האיש המוכשר ביותר או הטוב ביותר. לכן, לשמואל עמרוסי אין בדל סיכוי להיבחר, כי 80% מבני העיר הזו הם חרדים, ואין שום סיבה שתגרום להם למנות לעצמם ראש עיר דתי לאומי.

(העובדה שישנם יותר מדי חרדים שרוצים בראשות, והם גם רבים על זה כמו תרנגולים ומשליכים בוץ זה על זה - לא בהכרח הופכת את עמרוסי למועמד האולטימטיבי.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 19:46 לינק ישיר 

נייעס_רוב
עבור לימוד התורה צריך להקריב קורבנות. והציבור צריך לעשות סדר עדיפות ולהחליט מה הוא רוצה:

האם הוא מעדיף עיר של אברכים או עיר של בעלי עסקים?

בעיר של בעלי עסקים הארנונה גבוה, כולם משלמים ארנונה ולכן משקעים בנוי החיצוני של העיר. לשם מוזרמים רוב התקציבים.

בעיר של אברכים משקעים בנוי הפנמי של העיר - לא בעצצים ובמבנים אלא באברכים עצמם - וכולם כולם צרכים להשתתף בהשקעה הזאת.

אברכים , שמראש בוחרים ברמת חיים נמוכה יותר מבעלי בתים אבל גם בעלי הבתים משלמים יותר בצורה משמעותית לטובת האברכים ובתמורה הם גרים בעיר של תורה.

כל מי שבא לאלעד ידע ויודע את זה והוא בחר לגור באלעד. אלעד היא לא רעננה - מה אתם רוצים להפוך את אלעד לרעננה?

מדוע אברכך עם 5 ילדים שרוצה להגדיל את דירתו צריך לשלם אלפי שקלים למועצה היטל השבחה מהנדס וכו' כדי להוסיף חדר ? מאיכן הוא יביא את הכסף. מדוע הילדים שלו צרכים לגור בצפיפות?

הרב גרוסמן לקח על עצמו לשנות את המצב כמובן שבפוליטיקה כמו בפוליטיקה כדי שצעד מסויים יתבצע לפעמים צריך לדאוג שגם אנשים אחרים יהנו - אך מה לעשות לא אנחנו רוצים שלטון דמוקרטי אנו מעדפים שלטון של תורה של תלמידי חכמים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מופע האיימים נמשך גם ברדיו קול חי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext