|
|
| נשלח ב-25/8/2004 13:34 |
|
| |
מדיבורים ששמעתי, הנוכחות היית דלה.....
אך כמובן תלוי את מי שואלים.
עדיין לא שמעתי מישהו אובייקטיבי...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2004 14:00 |
|
| |
תושב_לשעבר אם תמשיך בסגנונך זה בכינוי רבנים חשובים בשם ליצנים תורחק מהפורום אני משתדל שלא להתערב בתוכן הודעות הפורום היות ופורום זה הוא במה לכולם אבל אני חושב שעברת את
גבול הטעם הטוב אפילו שאיני תומך ברשימה הכלל חסידית מאחורי הרשימה הזאת עומדים רבנים שאותם כינתה ליצנים מאוד חשובים שאינך מגיע לאפר רגליהם והינך בודאי יודע מה העונש של מי שמזלזל בת"ח...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2004 14:09 |
|
| |
דברים כדורבנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2004 15:02 |
|
| |
אני הייתי שם, והאמת היה בזיונות...... קהל דל ועלוב גם הנאומים לא היו איי איי איי, חוץ מ.... כמובן מיודעינו צביקה הרבסט שהצלחת הרשימה הולכת לו בנשמה תרתי משמע, והוא דיבר חבל לכם על הזמן נאום חוצב להבות, לאט לאט הוא לומד את המלאכה מעמיתיו למפלגה שבניתיים עדיין ממלאים את פיהם מים....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2004 17:31 |
|
| |
ioni99 היקר!
אתה צודק, אני מתנצל, הדבר נכתב ברגע של כעס - על זה שהרבנים האלו יוצאים נגד גדולי הדור של כל החוגים בעולם החרדי. עד שסוף סוף כולם מתאחדים לשם שמיים. ישנם אנשים שמנסים לפלג וחבל מאוד. אתה לא חושב כך?
לגבי ההערה השניה אני חושב שאינה במקום, מיכוון שאינך מכיר אותי. וזה לא נאה למנהל פורום להתבטא כך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2004 21:24 |
|
| |
מודה... ועוזב...
בתנאי שאכן עוזב...
דרך אגב,
הייתי באמת ובתמים ממליץ לכבודו, שכל פעם אחרי שאתה כותב משהו, תקרא אותו לעצמך שוב, ותחשוב פעמיים עם אתה אכן עומד מאחורי הדברים.
שהרי אוי לנו מיום הדין, כן אותו יום שבטעות ידעו מי אתה ואז... ואוו, איזה בזיונות...
חומר למחשבה
תוקן על ידי - נוברדוק00 - 25/08/2004 21:27:27
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2004 22:14 |
|
| |
בן תיירה,
אכן, הנוכחות היתה דלה,
החום, היה פשוט בלתי נסבל.
והנאומים ונואמיהם היו בנאליים וצווחניים...
הרבסט:
"עליתי לכאן, לחלק העילי של העיר, כי איני מכיר 70% מהתושבים כאן".
(יענו, למטה הוא 5-5 עם כולם...)
ועוד מפניניו:
"תוצאה של פחות מ-11 מנדטים תחשב כישלון".
(הווה אומר: חיבוק דוב מסורבל למוישה כהן המסכן...)
וכו' וכו'
אך על הכל פיצה המחזה מרנין הלב ומשובב הנפש של סיירי המועצה ושוטרי משטרת רה"ע שפיטרלו כל הערב סביב האירוע ולא מטעמי אבטחה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 11:40 |
|
| |
יש כאן טעות חמורה!!!!!!
על פילוג של מי אתם מדברים
אם עושי הרשימה היו מעוניינים בשלום אמיתי היו חושבים ובודקים באמת מה שווה הציבור הכלל חסידי, ומדרגים אותו בהתאם.
ולא אח"כ יושבים ולחוצים ... מה יהיה עם כח יכניסו 2 מנדטים
וזה אכן מה שיהיה
מי שפרש מהציבור זה היה עושי הרשימות שלקחו ציבור לא גדול שלא שווה אפילו מנדט אחד והעדיפו אותו, מכל מיני סיבות פוליטיות על פני קבוצה ששווה לכל הדיעות מנדט וחצי, וזה יהיה בעז"ה התוצאה.
ימים ידברו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 11:43 |
|
| |
יעקוב12 - חזרתה?
בכל מקרה לא ברור מה אתה אומר!.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 12:52 |
|
| |
לך IONI99
אתה לא מתבייש כך לדבר על הקהילה החסידית אתה הרי זה שהולך לשאול דוקא אצל האדמו"רים פתאום יש לך את האומץ לדבר נגדם.
בושה וחרפה פשוט למילים כאלה במקום למחוק את אותו אחד שכותב על אנשים צדיקים וגדולים שאנחנו ממש עפר לרגליהם אתה עוד נותן לו תמיכה הרי הוא (תושב לשעבר) ממש כמו אותו מסכן שהולך לעזוב את המעוצה שהלך נגד רבנים.
הקהילה החסידית באלעד הולכת עם תמיכה של כל האדמו"רים בארץ מלבד חסידות אחת ששם האדמו"ר כבר לא מחליט אלא שני בניו שמאז ומעולם רק רבים אחד עם השני. ולכן שאין מי שיחליט ויש רק מריבות כל הזמן אז יכול כל אחד שם לקום ולומר אני הולך עם המפלגה הזו וזהו.
הרי ידוע שמאז שאלעד קמה ועד היום הזה התושבים החסידים לא קיבלו כלום היו צריכים לשכור דירות להתפלל בחדרי אשפה ועוד הכל על חשבונם וגם שהגיעו חסידות ויזניץ לעיר הם לא קיבל וכלום ואם ניזכר קצת מי בישיבת המועצה הצביע נגד המקוה בשיכון ויזניץ היה הרי חברו לסיעה של חיים מאיר כץ הלוא הור גרוסמן וכהן אבל פתאום הוא חושב ללכת איתם הרי אחרי הבחירות הם יראו לו את דרכו ואת מעמדו.
ולכן החליט הרב פורוש בהתיעצות עם כל האדמו"רים שיש להם חלק בעיר לצאת במפלגה נפרדת ולתת את הכוח לתושבי וחסידי העיר כמו שמגיע להם.
והרי כל תושבי העיר מכל הסוגים יודעים שתמיד בבתי הכנסת של החסידים אפשר למצוא תמיד מי שיעזור ומי שיקבל אותם בצורה יפה ובשמחה מה שלא קורה בכל המגזרים הליטאים והספרדים כולל הד"ל.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 17:27 |
|
| |
ראש העין היקר!
לא יעזור לך הקללות האיומים, אתה דוגל בכח ואנחנו דוגלים בשם ה'. - כל גדולי התורה איתנו. גם האדמורים שאתה מציין, מאז שהתחיל מסע הבחירות לא ראיתי ולו מכתב המלצה אחד וגם לא מהאדמורים שאתה מציין.
ואתה יודע למה? כי הם לא יצאו נגד גדולי ישראל כמוכם.
הקב"ה איתנו - עובדה ראית באיזה בושת פנים קריספל נזרק מבית המשפט.
אנחנו קוראים לכם בשעה זו. וזאת קריאה אחרונה!!
אנא למען האחדות ולמען תושבי אלעד - הצתרפו לאחדות, אל תגרמו לפיצול.
בא נחשוב ביחד - נניח שתקבלו במקרה הטוב 1.5 מנדדים כלומר בסופו של דבר מושב אחד.
מה תוכלו להשיג איתו כלום. כי הרי צביקה יהיה כפוף לרב, ע"פ ההסכמים שנחתמו.
בנוסף צביקה ידע את מקומו הוא מספיק חכם ללמוד מהמקרה המצער של קריספל ולא לחזור על אותם טעיות.
כמו כן יהיו לנו כמות גדולה של חברי מועצה (יותר ממה שאתם משערים).
בקיצור אם לא תץתרפו אלינו - אתם תתיבשו בקדנציה הבאה - אפילו יותר מהד"ל - כך שאחרי ה4 שנים, גם אם ישקו אותכם לא תוכלו לשוב ולפרוח באלעד.
אז שוב פעם ובפעם האחרונה - שמעו לגדולי ישראל. והצטרפו אלינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 22:14 |
|
| |
לשעבר,
אחרי הבחירות, כשבלון ה"אחדות" יתנפץ, ל"כח" יהיו שני מנדטים, לויזניץ מנדט אחד, לצביקה הרבסט מנדט אחד ולשמוליק גרוסמן מנדט אחד.
לש"ס יהיו 5 או 6 מנדטים משלה, וצביקה כהן יצטרך לפחות 7 קולות בקואליציה - אז עם מי הוא ירכיב את הקואליציה?
תוקן על ידי - אישחסידהיה - 26/08/2004 22:18:27
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2004 16:20 |
|
| |
להמעוררים והחסיד!
התושבים באלעד עדיין ממתנים להמלצה בכתב מהרבנים שאתם טוענים שהם תומכים בכם.
לדעתי אתם סתם משתמשים בתמונות שלהם, אולי אפילו ללא רשותם. אם הם תומכים בכם מדוע הם לא מבאים לכם מכתבי תמיכה כמו שאנו קיבלנו ופרסמנו?
עדיין ממתין ...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2004 17:06 |
|
| |
פורוש לא היה עושה שום דבר על דעת עצמו...
הכל בהתייעצות עם אדמורי החסידויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2004 17:32 |
|
| |
משהו מסריח? ולא ברור!
אם אתה אדמור של חסידות מסויימת ואתה קורא לציבור שלך לצאת נגד גדולי התורה. ואתה לא כותב את המלצתך בכתב? זה נראה לא הגיוני.
לכן אני מגיע למסקנה שאו ש .. או ש ..
ומיכוון שאני לא רוצה להסיק מסקנות פוגעות נגד אדמורים חס ושלום. אז המסקנה היא פשוטה - אין להם תמיכה של האדמורים שהם מציינים - ובקיצור סתם פלגנים שהולכים נגד גדולי ישראל.
|
|
|
|
|