אנו תושבי אלעד זקוקים לרחמי שמיים מרובים ולקוות שוועדה קרואה תבוא לעירינו עיר השנאה והמחלוקת כשמשימתה הראשונה תהיה הטסתו של כל המתקרי "גרוסמן" מעירינו למען יתקים הפסוק מחה תמחה וגו'.ואו אז יבא השקט למקומינו ונזכה לראות בביאת גואל צדק וכו'.
נשלח ב-25/8/2004 17:31
העיקר לא קריספי, מה?
שאלוקים ייתן לכולנו את מה שחסר לך...
נשלח ב-25/8/2004 17:41
קורא כפייתי? או שמא כותב כפייתי? או אולי דובר כפייתי? או סתם אדם כפייתי שכופה עצמו על אנשים ועל פורומים.
נשלח ב-25/8/2004 17:59
מה הקשר לוועדה קרואה??? לא הבנתי כלום!
מה שהעיר שלנו זקוקה לו זה אדם חזק שימוד בראשות המועצה ולא יתן לכאלה ואחרים לסחוט את הקופה הציבורית!
ולהזכירך, השנים שבהם היה וועדה קרואה בבני ברק היו אלה שנים שחורות משחור!
קבוצה של אנשים שלא עניין אותם כהוא זה מהעיר...
ולסיכום
האק נישט אין טשייניק! (באידיש)
נשלח ב-25/8/2004 18:18
אם קריספל שלדעת רוב העיר עשה עבודה מצויינת כראש עיר ואני מדגיש כר-א-ש ע-י-ר עומד להפסיד את התפקיד בגלל אינטריגות של בעלי מחלוקות למיניהם ובראשם המרא כלענה גרוסמן ושות' אז כנראה שזה סופי שחרדים לא מסוגלים לנהל לא את עצמם ובטח שלא עיר.
נשלח ב-26/8/2004 03:04
אכן, עבודה מצויינת ולכן כולנו , חוץ ממך, כל כך רוצים אותו.
שאלוקים ייתן לנו את מה שחסר לך, אמן
נשלח ב-26/8/2004 07:51
קורא,
אני מאחל לך שגם במשך חמש השנים הבעל"ט, העיר בה הנך מתגורר תשאר נקיה ומטופחת כפי שהיא היתה במשך כל "עידן קריספל".
אישית, לא נראה לי שיש צ'אנס לכך...
קריספל, בסיכומן של כמעט שתי קדנציות, היה ראש מועצה (ממונה ונבחר), "סביר פלוס" !
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 26/08/2004 7:55:56
נשלח ב-26/8/2004 09:30
קריספל באמת עשה עבודה מצויינת בניקוי העיר ושתילת עציצים - אבל זה הדבר היחידי הטוב שהוא עשה.
והפשע החמור ביותר שלו שהוא היזניח את האברכים , זילזל בהם ובמיוחד ברב , ובציבור הלטאי.
אני מקווה שלמדתם את הלקח! אסור לפגוע ברב ובציבור הלטאי. ראש מועצה/עיר שיעשה זאת (בכל מקום בארץ) יעוף בבעיטה לפח הזבל.
נשלח ב-26/8/2004 11:04
תושב לשעבר
הציבור הליטאי ובראשם ה"בני תורא" (מלשון שוורים מועדים) יש להם את כל הזמן שבעולם לנהל מחלוקות מקיר לקיר כי הרי הם מתים באוהלה של כולל אבל כשאנו אנשי העמל נתעורר מאדישותינו נכה אתכם שוק על ירך ולאחר מכן תייללו כמו לאחר הבחירות הקודמות הזכורות לנו לטובה.
נשלח ב-29/8/2004 17:08
צחוק הגורל הוא שהבג"ץ הוא אשר יציל אותנו מהמרא כלענה שלנו וישאיר את צורי על ממלכתו.אמן.