בית פורומים עצור כאן חושבים

פורנוגרפיה, סכנתא ואיסורא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2004 13:25 לינק ישיר 

עוד בעניין זה: בתכנית הבוקר של רפי רשף הועלה לשידור מנהל האתר הפורנוגרפי שצילומי העירום של ויקי כנפו משודרים בו. הנה תמליל של חלק קטן מהשיחה, מצוטט מהזיכרון וללא פרשנות.
אמתכם הנאמנה פשוט נותרה בלי מילים:

רפי רשף: איך שכנעתם את ויקי כנפו להצטלם בעירום?

מנהל אתר פורנו: יש לנו שיטות משלנו.

רפי רשף: שילמתם לה?

מנהל אתר פורנו: שאלה הבאה בבקשה.

רפי רשף: אתה לא מרגיש שזה ניצול ציני של מצוקתה של כנפו?

מנהל אתר פורנו: למה? הנה אני מדבר אתך פה בחינם, אבל המאזינים ימצאו את האתר ויכנסו לסרט וזה יכניס לי הרבה כסף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2008 01:40 לינק ישיר 

לדעתי גם בלי איסורי התורה יש עוול במודעות חשפניות לצרכי מסחר כאשר הן פונות ללקוח מפני שהוא/היא נמשך מינית להודעות. זה שמנדנדים בפנים של אדם משהו שמעורר את התאבון אליו בלי שיוכל האדם לבוא על סיפוק תאבונו הזה, הוא עוול פשוט. לא כן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2008 02:35 לינק ישיר 

[אנקדוטה קטנטנה, בספר "עולמה של סופי" (רומן-מבוא לתולדות ההיסטוריוסופיה של העולם) כותב יוסטיין גורדר (שאגב, הוא היה מורה לפילוסופיה בבית ספר תיכון בנורווגיה, נקודה למחשבה)
שהיחס בין פילוסופיה לבין כל מיני אמונות טפילות שמוצעות למכירה הוא כמו היחס בין אהבה לפורנוגרפיה.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2008 08:48 לינק ישיר 

קומקום בתוך סיר

קומקום בתוך סיר לא שורק
נשיקה אלוקית מייסרת ונעלמת
לבנים דביקים,בושה אופפת
קץ לחלום אחר
חבר ומשגיח כשרות,מציעים לי מרכולתם
קץ שוב,מצעים נקיים,לבנים לבנים
התגלות אלוקית מייסרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2008 23:11 לינק ישיר 

אלוקים אדירים!
ארבע שנים, ארבע שנים!
איך שהזמן טס.
והאשכול עדיין אקטואלי. דומה כאילו רק אתמול נכתב.
ואם להתייחס לנושא, חבל שלא הצלחתי לאסוף מספיק חומר בנידון, והחיים שטפו, והספר לא יצא לאור. בינתיים. חבל, כי היה נדמה לי שזה רעיון טוב, שיכול להועיל להרבה אנשים, דתיים כחילונים, יהודים כגויים.
אם מישהו רוצה לשתף פעולה, בתשלום כמובן, אני מזמין אותו להרים את הכפפה, כאן או באישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 15:10 לינק ישיר 

בתור חדש יחסית בפורום, רק עכשיו נתקלתי באשכול הזה.
בהנחה שתקום (אולי כבר קמה, אני לא יודע) חברת הפקה שתקפיד על תשלום גבוה למשתתפים (ותנטרל את סוגיית הניצול), ועל תכנים לא אלימים (ותנטרל את כל הטיעוניים החינוכיים שרצו כאן) 99% ממה שנטען כאן באשכול, יגלה כקשקוש מקושקש.
מה אכפת לי?
כי ההתנגדות לפורנוגרפיה באה כאן על רקע דתי, וכל הנסיונות לערב טיעונים חינוכיים וסוציאליים בשקל, נראים לי נלעגים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 15:28 לינק ישיר 

התנגדות דתית אינה מילה מגונה,
 דתית -זו לא תמיד איצטלא המקובלת על חרדיות ודתיות, הנובעת מחוסר בטחונו, וביכולתו של האדם לשלוט ביצריו.
דתיות מצביעה בעיקר על חוקים ערכיים, אתיים ואסטטיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2008 23:41 לינק ישיר 

מי שאחזו,
בכוונה לא דיברתי על דת, הגם שבאופן אישי אני שמח לעזור לאנשים גם בזה ולהצילם מדינה ש"ג.
ניסיתי למצוא ערכים שמדברים אל כל אדם, וכמו שהדגשתי בבחינת חמירה סכנתא מאיסורא.
אולי דווקא הגורם הדתי גרם לכך שהפסיכולוגים ואנשי המדע נזהרים שלא לדבר על הסכנתא יותר מדי, כדי שלא יחשדום בפאנאטיות דתית, וחבל.
חבל מאד.
לפי מה שנראה מדובר בבעיה בעל מימדים איומים, מפלצתיים. אנשים סובלים ומצוה לעזור להם להיחלץ.
ע"י הסברה נכונה ניתן לצמצם את המגיפה בתוככי העולם התרבותי.
חבל שאין מי שמרים את הכפפה, למעט כמה אתרים דתיים, שעושים את זה כאמור מכיוון הדת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2008 00:20 לינק ישיר 

לדעתי ניתן לקבוע כלל שלילי לגבי פרסומות פורנוגרפית בלי שום קשר בסיסי לדת.

וזה הכלל: כל פרסומת שעושה מעשה דלילה (שהיא מושכת את מי שמביט בה לחשוק להגיע לדבר המתואר בפרסומת אבל הוא מנוע מלהגיע אליו) עושה עוול לציבור ואם היה אפשרי לחוקק חוק המונע פרסומות מהסוג הזה, מן הראוי לחוקק אותו.

עקרונית, ניתן היה לומר את אותו הדבר גם לגבי פרסומות אחרות כמו על מכוניות גמישות וחזקות ועל נסיעות לגני העדן בחו"ל וכד' המתארות מצבים שמושכים את המביט בהן לרצות להגיע אליהם בלי יכולת המפרסם לספק את הרצון הזה. אבל כמובן שרמת המשיכה המינית היא באופן כללי עוצמתית יותר ללא השוואה ולכן לכאורה רק עליה ניתן להחיל את הכלל ואת החוק במלוא הביטחון בצדקת חוק כזה.

(הדת היתה אוסרת עוד יותר פרסומות שכן מאפשרות להגיע למה שהן מושכות ואילו לטענתי יוצא ההפך.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2008 00:48 לינק ישיר 

האם אפשר להבין מדבריך שלפרסם  בורדלים ואת מחיר הדיירות שלהם זה בסדר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2008 13:15 לינק ישיר 

המשל תמשל

לא נכנסתי לנקודה הזו. כתבתי מבחינת העוול של הצגת גירוי והשמטתו. מבחינה זו גרוע המפרסם הזה ממפרסם בורדלים. אבל מבחינת מה ששלילי בקידום הזנות גרוע מספק הגירוי מהמשמיטו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2008 22:15 לינק ישיר 

כמה שזה צודק מנסיון אישי הרבה ז. נשפך לפח (היי חרוז) מהפורנו למרות שזאת הנאה לרווק (כשאין אשתך לידך... תן ל.... להיות אשתך..{עצווווב מאוד} ) תכל'ס כואב הלב זה אחד מהעבירות שהכי צובטות ת'לב מה לעש       ות נקווה  שנחזור בתשובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2008 14:36 לינק ישיר 

מעשה נורא באינטרנט וקאמרע.... (אור_נערב)
http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1957669

כיצד עלינו להתמודד עם תופעת הנטוריזם (נודיזם) (שיג_ושיח)
http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2459804

בברכה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2009 17:25 לינק ישיר 

http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,1050,209,34642,.aspx

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2009 16:53 לינק ישיר 

שחרית

<"כיצד יוכל אדם ליהנות ממשהו שנולד בטומאה איומה שכזו?">

?!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > פורנוגרפיה, סכנתא ואיסורא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.