ולא שאני חס וחלילה שונא אותם להפך אני אוהב אותם ורבים מהם חברים שלי. אבל הריקודים של המה יפית ורפיסות הקומה הזאת לפני כל פראק והמבורג של רב אשכנזי מוציאה אותי מדעתי. זה מזכיר לי תמיד את מושקה היהודי הגלותי שרוקד לצלילי החליל של הפריץ. איכס...
נשלח ב-29/8/2004 19:38
הגרשז אני לא מאמין שאני כותב את זה.
אני מסכים עם כל מילה שלך
נשלח ב-29/8/2004 19:43
אוי ווי. זה מה שחסר לי...
נשלח ב-29/8/2004 20:43
זאת בדיוק הסיבה שהרב בן דוד לא נכנע בבחירות הקודמות ללחצים של הרב גרוסמן וכך הוא הראה להם שהוא לא עוד יס-מאן שאפשר לשחק בו כמו מאריוטינה.
וזה מה שהחבר'ה של משה כהן לא קולטים כמה שהם יתחנפו ככה ידרכו עליהם. כמה שהם יעבדו ככה יבעטו בהם.
רק מה. אני יודע שאין שום סיכוי שהם יפנימו את זה הם יודעים יותר טוב מכולם כמה האשכנזים קרים וחסרי רגש קטן ביותר של הכרת הטוב אבל הם ממשיכים לרדוף להתחנף ולדחוף בכוח את ילדיהם למוסדות שלא רוצים אותם.
דרך הגב שאלתי את הרב יוסף בן דוד ואין לו מושג מי זה הנוכל הזה שקורא לעצמו לוחם חופש וכל הזמן כותב עליו. בטח זה איזה אברך מתוסכל מהכוילל שלו שיודע שרוצים לזרוק אותו...
לא נעים, אך כבר בליל ש"ק הבחנתי בצער בכך שככל הנראה...
שכחת לקחת את הכדורים השבוע...
נשלח ב-30/8/2004 00:32
אתה מדבר על אנשים מתוסכלים? אחרי כל השגעונות שלך שאתה מטיף מוסר לחברי בית הכנסת שלך על גבי הפורום אתה עוד מעיז להתלונן עלי?
תסלח לי אבל מישהו צריך להגיד לך את האמת בפרצוף:
אתה טמבל מושלם. צבוע ומתחסד!!!!!!!!!!!!!!!
ולגבי הטענה שלך. זכותי לכתוב על מי שאני רוצה כל עוד שאני כותב את האמת כפי שהיא נראית לי. אני לא מבין למה זה הופך אותי לנוכל בעיניך. (אני גם לא מאמין שהגאון האדיר ראש כולל אור דוד כינה אותי נוכל.) לא שיש לי ציפיות מטמבל כמוך אבל בכל זאת למינימום של נורמליות אני כן מחכה ממך.
תקפוץ לי. אני מעריך ואוהד את הרב בן דוד ומשפחתו ולכן אני כותב עליהם. אף פעם לא לעגתי להם להיפך. ואם פה ושם הכנסתי קצת הומור אני בטוח שהם קיבלו את זה ברוח טובה.
ולך הגרשז אני מציע ללכת ללמוד קצת בכולל של הגאון האדיר הרב יוסף (לא שאני חושב שאתה מתאים לרמה הגבוהה שם. לידיעתך הכולל של הגאון האדיר הרב יוסף הוא הכולל הכי טוב באלעד גם מבחינת הרמה וגם מבחינת הראש כולל והשיעורים העמוקים שהוא מוסר שאפילו האברכים שלו שהם העידית שבעידית בקושי מצליחים להבין מרוב עמקות, וגם מבחינת המילגה זה הכולל הכי כבד בעיר.)
מה שאני אומר הוא ששבועיים בכולל של הרב יוסף שיודע איך לתפוס אברכים בטלנים כמוך קצר ביחד עם שיחות שבועיות של הגאון הצדיק הרב אליעזר יעשו ממך בן אדם!
נשלח ב-30/8/2004 09:25
לוחם חופש!
אני מסכים איתך - הרב בן דוד אדם דגול.
נשלח ב-30/8/2004 09:27
כולכם פושעים.
דיברתי עם המרא דאתרא אתמול והוא אמר לי שכולכם תהיו בגיהנום, גם הפרענק.
נשלח ב-30/8/2004 09:29
ואיי איזה יופי ממש נעים לקרא כאן את הקללות.
-----------------------------
עדכן, החדשות החמות ישירות מהמקוה.
הלו כאן מודיעין?? לא, כאן סקופים ופרשנות.
נשלח ב-30/8/2004 20:30
תושבלשעבר מתחזה. מי אתה שתקרא לגאון הצדיק הרב בן דוד פרענק. של נעליך מעל רגליך. המשפחה הזאת היא מגדולי מקימי התורה בעולם כולו. הרב בן דוד ביחד עם הרב וולבה הם זיקני המשגיחים. והגאון האדיר הרב יוסף נחשב לאחד מראשי הכוללים הטובים בארץ עד כדי כך שמרן הגרש"ז אוירבעך ניסה פעם ללחוץ עליו שישאיר בכולל את בני פישר אחרי שהוא התעסק בין הסדרים בצורכי ציבור והגאון רש"ז התקשר אישית לגאון האדיר הרב יוסף וביקש שישאיר אותו בכולל והוא הסביר לו שבכולל שלו זה לא שייך והגרש"ז אוירבעך קיבל את דעתו ואמר אשריך שזכית להקים כולל של בני עליה.
וגם בעיר הרב יוסף יזרוק את כל העסקנים מהכולל שלו. אומנם הוא מסכים שהם יעבדו לבחירות אבל זה רק בגלל האחדות. אבל את העסקנים הוא יעיף על טיל כי אצל הגאון האדיר הרב יוסף חוץ מתורה אין כלום.
נשלח ב-2/9/2004 12:56
לוחם לא הבנת,ל"שעבר" התכוון לומר "פרעק",תבין אותו שרק קללות הוא כותב בלי טעויות.