בית פורומים עצור כאן חושבים

החוזרים בשאלה ומניעיהם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/12/2005 16:55 לינק ישיר 

האשכול עוסק בכך מכיון שזהו נושאו. למשל, באופן מפתיע אמנם, באשכול על השדים עוסקים בשדים, והכי מוזר שבאשכול על הסנהדרין עוסקים ב... (לא רוצה לומר..).

למה זה חשוב? כי זו תופעה מתעצמת והולכת. ורק עוצמי עינים יכולים להתעלם מכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2005 17:40 לינק ישיר 

יש נתונים סטטיסטיים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2005 17:51 לינק ישיר 

פשוט מאד, אחוז התמותה עולה. מסקנה, הרבה עוזבים את האמונה ומתים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2005 18:03 לינק ישיר 

סטטיסטיקה לפני ההתנתקות או אחריה - לא מכבר היו נתונים מדאיגים על שקבוצות,חלקם התראיינו בטלויזיה, עשרות בני נוער ממפוני גוש קטיף, הפסיקו לקיים מצוות, חלקם התחילו משתמשים בסמים וכו'.הם אינם משלימים עם כך שההבטחה "לא תהיה" לא קויימה, האשליה התנפצה להם בפנים, והם אינם מוצאים טעם בקיום המצוות. נראה לי שעדיף לחכות ולראות מה יהיה עם כל המועמדים להתנתקות גם בשומרון, שנאחזים באמונת שלמות הארץ -ורק אחר כך לעשות סטטיסטיקה.

תוקן על ידי - riv - 11/12/2005 18:03:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2005 20:50 לינק ישיר 

יציאה בשאלה מתוך ויקפדיה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%94_%D7%91%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2005 21:06 לינק ישיר 

נאך,

הערך שם נראה כאילו כתבת אותו בעצמך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2006 10:16 לינק ישיר 

אמשלום,

אילו אני הייתי כותב זאת לא הייתי משמיט את אחד היוצאים המרתקים שקיימים היום -פרופסור בן שלמה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%95%D7%A1%D7%A3_%D7%91%D7%9F_%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%94

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2006 16:18 לינק ישיר 

כיצד אסביר את התורה על רגל אחת?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305830,00.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2006 19:30 לינק ישיר 

מכיוון שהנושא עלה, רציתי לשאול את הדתיים בפורום, איך אתם מתייחסים לחבר שחזר בשאלה? * ממשיכים לשמור איתו על קשר כאילו כלום לא קרה? * מנתקים קשר? * מנסים לשכנע אותו שיחזור בתשובה? * מביעים צער? * מביעים שנאה / כעס? * התייחסות אחרת? ושאלה אחרת לגמרי - איך לדעתכם *ראוי* להתייחס לחבר שחזר בשאלה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2006 09:42 לינק ישיר 

בדידי הווה עובדה והכרעתי כאפשרות הראשונה. איני יודע אם כך גם ראוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2006 17:18 לינק ישיר 

בתור חרד  אני חושב שהתשובה הפשוטה היא "כבדהו וחשדהו" שאני מינות דמשכי ודרך האדם להימשך אחרי רעיו - תאמר לי מי חבריך אומר לך מי אתה. לכן אכבד אותו ואשמור מרחק. שמא תאמר למה? אולי תשפיע עליו לטובה?... אכן אם אתה מרגיש ויודע ואתה חזק באמונתך ואתה ממשיך לחזק אותה כל יום, ולוקח את הפרי וזורק את הקליפה - אשריך וטוב לך. ואם לא אז חייך שתימשך אחריה לאט לאט, וחייך קודמין!

================================================
אנה מפניך אברח....
   תאמין או לא, יש אלוקים,והוא אוהב כל אחד מאיתנו, וכעת ההנהגה היא הנהגת המשפט ויש דין ויש דין ותורת ישראל אמת! עיוור מי שלא רואה.... 

והעקשנים שרוצים לחפש חופש או שבאמת מחפשים תשובות ילכו אצל חבריהם החילונים שעשו או שעושים סיאנסים ויראו בחוש  וידברו עם הרוחות ואז יראו שיש  דין ודין בין אם נרצה או שלא נרצה - על כרחך אתה נוצר! 
ברצוני להדגיש  שזה דבר אסור על פי תורה! ולכן אינני ממליץ לעשות את זה וישנם מספיק אנשים שנפלו בזה....ואפשר לשאול אותם על סמך נסיונם. [ויש עדין כאלו שעשו או נכחו כמעט  בכל שכונה- חפש ומצא].  

אם לא היה אפשרות לכפור ולברוח מהדת - לא תהיה בחירה מושלמת.   

תוקן על ידי - צבי613 - 25/09/2006 17:39:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2006 17:57 לינק ישיר 

בס"ד

אני אישית מספיק לי עדותם הנאמנת ללא ספק של הרמח"ל, הבית יוסף ועוד... שהיו אנשים הגיוניים ושקולים לחלוטין! לכל מי שמסתכל בספריהם. ויודע מחכמתם. והם היה להם מגידים מן השמים, ללא ספק אין להם אינטרס לשקר עלינו או לכפות עלינו שטויות....  וכן ר' אביגדור מילר זצ"ל שבדק ועבר עוד כשהיה צעיר וכן אח"כ, על כל ספרי הדתות ופילוספיה וענה כראוי ואין שאלה ללא תשובה ממצה.

ושוב תמיד ישאר מקום לאמונה ולבחירה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2006 08:23 לינק ישיר 

תרי"ג
למדנו נא את דברי הרב מילר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2006 07:11 לינק ישיר 

סליחה על שחייתי ביניכם בשקר

הוריי חזרו בתשובה, וכשגדלתי הייתי חילוני בתחפושת, לא אוהב את מה שאני עושה, מרגיש רמאי, מושחת מבפנים. יותר מהצער על העבירות, כמו לא להניח תפילין, הרגשתי מלוכלך על שאני מנסה לרצות את כל העולם. את אבא, את האשה, את הרב, את החברים איתם אני לומד. ובעצם, אני עובד על כולם, מדבר אחד בפה ואחד בלב....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2006 07:18 לינק ישיר 

אמשלום ,

ותגובת מיימוניינו כאן :

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2048082

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > החוזרים בשאלה ומניעיהם
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 ... 73 74 75 לדף הבא סך הכל 75 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.