בית פורומים אחרדים-אלעד

פוגרום מהדרין,אל תתנו להם כח!!!!!!!!!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/9/2004 00:56 לינק ישיר 
פוגרום מהדרין,אל תתנו להם כח!!!!!!!!!!!!

לפני כחודש נסעתי בקו 280 מב"ב.היות והיה יום חם והמושבים הקדמיים נוחים הרבה יותר ,התישבתי בספסל השלישי,לפתע נגש גבר חסידי העונה לתאור "צדיק" והחל לבקש ממני לעבור אחורה, כמובן שלא התיחסתי ואז הוא החל להתקרב לעברי נעמד ליד המושב והחל לצעוק,ולקלל,"תעברי אחורה חסרת צניעות,פריצקה,הילדים שלך יהיו חולים וכד.." דברתי בטלפון בעניני עבודה,כשהנ"ל מקלל ונצמד לכסאי יותר ויותר .עד כדי כך שנאלצתי לסיים את השיחה .לאחר מס' דקות שוב נכנסה שיחה והפעם הנ"ל נצמד ממש והחל לצעוק "חסרת צניעות מה את מדברת בפלפון,פריצקה,וחסם את המעבר.
כשירדתי בתחנה באלעד .הוא ירד איתי . והחל לצעוק ,"הפרוצה הזאת גרה בשכונה שלי?" המשכתי ללכת במורד הרחוב כשלפתע גיליתי שהוא עוקב אחרי .וכל פעם שהסתובבתי הוא עבר צד.התחלתי לרוץ ואז הוא נכנס לחניה נרגעתי ,כשלפתע ראיתי שהוא יוצא מסמטה אחרת.ראיתי זוג שנעצר והם עקבו המומים אחרי הענין.המשכתי לטוס.והוא גם התחיל לרוץ.לפתע הוא נכנס לבנין נרגעתי ואז ראיתי אותו יוצא שוב!!!רצתי הסטרית לגן של בני.
לאחר שבוע נסעתי שוב באוטובוס.ושוב הוא עלה ,חילק פשקוולים בענין המהדרין,בקשתי מהנהג שישיג לי את שמו .והנהג אמר לי שיש עליו תלונות רבות,בקיצור.

כל היודע פרטים על האיש שעונה לתיאור הנ"ל :חסיד עם פאות מסולסלות ארוכות,שער שחור.נמוך ושמן,עם תיק שחור.ופעיל רציני בעניין המהדרין.נוסע בקו 280 מב"ב ,בשעה 1:30 כל יום.וגר באזור יונתן בן עוזיאל
בבקשה לפנות אלי באישי,דחוף!!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 01:01 לינק ישיר 

זהו אחד מהמקרים הרבים,והמזעזעים, שנשמעים לאחרונה בישובינו. אנשים בעלי סטיות עם מסכה של צדקות ,מנצלים את העניין.....ובהוראת הרבנים (כדברם) בודקים כל אשה שעולה לאוטובוס,מנהלים אתה משא ומתן ממושך, עוקבים אחריה וכד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 01:09 לינק ישיר 

לא להאמין!!!!! אפרופו האשכול .לפני מס' דקות נשמעו צרחות באזור שפע שוק.שתי בחורות ספרדיות צעקו על חסיד שרדף אחריהם לתוך החניון של לאומית .....................................

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 01:29 לינק ישיר 

ומי אלו שחזו בעיני קודשם והתריעו כבר לפני דור כי:

מסתבר, ששפת הכוח זו השפה היחידה שהחבר'ה האלה (החסידים - מ.ו.) מבינים,
מה לעשות, הרי זו שפת האם שלהם...

כמו תמיד "מרנן ורבנן"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 01:30 לינק ישיר 

>>>>>>>>>>>>> http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=2&topic_id=978750 <<<<<<<<<<<<

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 01:40 לינק ישיר 

על כן החלטתי, "עדיפה כל מפלגה ולא את הפרובקציות של החסידים".

"עדיפה כל מפלגה ולא את השתלטות הקרקעות של החסידים (לכל מנין(בשבת מניין ובחול חצי מניין) אנשים)".

אני אישית מצביע "שי" אע"פ שיש שם נציגים של הרב גרוסמן, כי "שלום באלעד - זו איכות חיים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 01:44 לינק ישיר 

עזוב,זה לא קשור דווקא לפוליטיקה
אחרי מה שקרה לי,סיפור אחד מתוך עשרות.צריך לזעזע את העיר,ללכת לרבנים...ולספר בדיוק מה קורה.כיצד מעיפים ומשפילים נשים בהריון מספסל לספסל ,ועודץץלא עלינו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 01:44 לינק ישיר 

הרבנים יסייעו?

הצחקת אותי...

הלא הם הפחדנים הכי גדולים.
תשאלי את שמעלקא גרוסברד יו"ר ועד התחבורה, כיצד כפו עליו חברי "ועד הרבנים הגאונים - אלעד" את "פשרת" המהדרין המבישה.

ולך חיימק'ה,

ים ביום הבחירות, זה איכות חיים!

כל השאר, חארטה...

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 02/09/2004 2:18:29

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 01:46 לינק ישיר 

מיסטר חיים , האם שכחת את ויז'ניץ, הרי הם גם ברשימת שי המהוללה. והם אחראים לחלק גדול מהפשעים הנ"ל!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 01:50 לינק ישיר 

חבר'ה, הגיע הזמן לתבוע את אגד פלוס!

בפירסומים שלהם אין ציון שהקוים מהדרין, על האוטובוס לא רשום שזה קוי מהדרין לכן צריך לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות על נסיעה שנחסכת מאיתנו בגלל המהדרין.

הגיע הזמן שהחוליגנים האלה ירדו לנו מהצואר.

לא מזמן נסעתי באוטובוס מאלעד, ישבתי עם אישתי באמצע קצת לכיוון הקדימה, פתאום הגיע המארגן ואומר לי שהאישה צריכה לעבור אחורה, אמרתי לו שהוא יכול לקפוץ לי ואם הוא רוצה שיביא מגבת בכדי שאכסה בה את האישה. הוא התעקש ואז אמרתי לו: תשמע חבוב, בפירסומים שלכם לא כתוב שזה קו מהדרין, אם אתה רוצה תוריד אותי כאן ונפגש בבית משפט! הבן אדם התקפל והלך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 01:53 לינק ישיר 

מיסטר האיש, מסכים שלויז'ניץ היה יד, אבל הצלחת שי היא לא ניצחון לויז'ניץ והצלחת כח היא ניצחון מופרז לכלל חסידים. תחושת הניצחון תיגרום להם להסתובב מיום ג' ולהבא באף בשמים ובטן ברצפה, ולהשתולל מכאן ואילך בטירוף יתר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 01:55 לינק ישיר 

מתוך הוראות שנתנו לנהגי אגד פלוס: עפ"י הוראת משרד התחבורה הקוים אינם במתכונת מהדרין וחל איסור גמור על הנהג לתמוך בנושא , במקרה של הפרעה באוטובוס יש להזמין משטרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 01:58 לינק ישיר 

הכוח היא שפת האם שלהם.

וכשהם כוחניים, אנו, נשותינו וטפנו סובלים.

רק לא כח...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 01:58 לינק ישיר 

ברשותי התקנון המלא של הנהגים רק שאין לי סורק.

דרך אגב נהג או איש אגד פלוס שיפר את ההוראה הנ"ל נקנס בכל הפרמיה החודשית , אז לתשומת לבך "צורם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 02:06 לינק ישיר 

ליידי,

אני שב ומפנה אותך לתיאורו של מקרה דומה שאירע לאשתי בעבר ולדרכי פעולתי בנידון>>>>http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=2&topic_id=978750

אל תתנו להם כח!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 02:07 לינק ישיר 

הנורא מכל,שגם נשותיהם של ה"צדיקים" המסכנות והמתוסכלות .
החלו להיות פעילות בנושא,באחת הפעמים שזה קרה ישבתי עם בעלי ונגשה אלינו אשה חסידית ,בהריון כשמס' ילדים מושכים בשמלתה,ובעלה ,כמובן,יושב עם חבריו בקדמת האוטובוס ,וצעקה שזה "מהדרין" ,אזרתי אומץ ושאלתי אותה "מקנאה???" והיא היתה המומה וחזרה למקומה!!!!
מ ס כ נ ה !!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > פוגרום מהדרין,אל תתנו להם כח!!!!!!!!!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext