בית פורומים אחרדים-אלעד

פוגרום מהדרין,אל תתנו להם כח!!!!!!!!!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/9/2004 02:10 לינק ישיר 

חלק מהמדריך להתפטרות מנודניקים קנאים בזמן נסיעה באוטובוס.

חוליגן: הלו, אתה יושב במקום של נשים!

נוסע: אם לא שמת לב אני אישה, רוצה לראות? לבדוק?

חוליגן: גברת! את במקום של הגברים, תעברי אחורה!

נוסעת: גבר, אני גבר!

* מתוך המדריך השלם לניפנוף חוליגנים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 02:13 לינק ישיר 

הניפנוף האפקטיבי ביותר הוא פשוט:

לא לתת להם כח!

בידינו הדבר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 02:18 לינק ישיר 

אני רוצה לשתף אתכם בסיפור מזעזע: באחד מימי שישי נסעתי באוטובוס האחרון וכמובן הצפוף לב"ב .
בספסל הראשון ישבו 2 ילדים.בגילאי10 11
אני התישבתי בספסל השני,ליד חסיד שהחזיק בשטריימל, אשתו ,כמובן,החזיקה שתי ילדים מאחורה והיא נגשה לבקש ממנו ,(באידיש,הוא לא ידע שאני מבין) שיחזיק ילד אחד.תשובתו היתה שהוא לא יכול כי הוא מחזיק את השטריימל "צודיק"
בתחנה האחרונה-ביציאה מהעיר עלתה אשה בהריון. בקשתי מאחד הילדים שיקום ויפנה את מקומו,הילד קם והאשה התיישבה ,כמובן שמיד התחילו כל "החסידים"מסביב להשתולל. כמובן שמחיתי,והם הבינו שהם לא הגיוניים,אז הם התחילו לומר שהם לא מתכוונים למחות על זה שהיא יושבת מקדימה אלא על זה שהיא יושבת ליד "גבר" זר (ילד בן עשר!!!!)סוטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וכמובן שה"צודיק"לידי גם השתתף בקול מחאה נמרץ עד שהשתקתיו,כשבקשתי ממנו שבמקום לצעוק,שילך לעזור לאשתו..

תוקן על ידי - the_man12 - 02/09/2004 2:22:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 02:19 לינק ישיר 

ליידי,

האשכול הזה זיעזע אותי והזכיר לי נשכחות.

בל נהיה אדישים.

נניח את "מלחמות היהודים" לרגע ונתלכד כולנו מול האוייב הפונדמנטליסטי המשותף.

לא משנה מה תצביעו, שי, מפד"ל, לוק, מחל.

דבר אחד חשוב וקריטי:

רק לא כח!

כדי שנוכל לחיות כאן!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 02:22 לינק ישיר 

מצטרף לקריאתך מרנן ורבנן, "רק לא כח".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 02:27 לינק ישיר 

איך אמר שרון?

אל תתנו לטרור להשפיע,

לכו להצביע!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 03:28 לינק ישיר 

הוי, המון נבער, מוסת...!

נסו להיזכר מי הם אלו שארגנו את קוי המהדרין, מי הם אלו שגרמו לכל הבלאגן הזה...

האם אלו אנשי סלונים (משה גבירר, כח) או אנשי ויז'ניץ (חיים-מאיר כץ, שי) ?????

רבים מכם, מן הסתם, אינכם יכולים להבחין בין חסיד סלונים לחסיד סלאנים, ובין שניהם לחסיד ויז'ניץ או לחסיד ערלוי. אבל תבינו, להאשים את כל החסידים בהתנהגות הקלוקלת של כמה ויז'ניצאים זה כמו להגיד שכל החרדים זורקים אבנים בבר-אילן...

חוצמזה, בעיית האוטובוסים (כמו הרבה בעיות אחרות) לא תיפתר בבחירות - חברי המועצה בין כה וכה אינם יכולים להתערב בכך. אבל הפוליטיקאים של "שי", שנלחצים מהזינוק המטאורי של כח, מהאג'נדה שלה שקונה שביתה בליבות התושבים, עובדים עליכם בעיניים... הם יספרו לכם ש"כח"="מהדרין".

תקנו את זה...
תצביעו "שי" - למען ה"אחדות" הגדולה...
תצאו טפשים...

וכולנו נפסיד...!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 03:29 לינק ישיר 

למי שאין לו סבלנות לקרוא טקסט כל כך ארוך... -

אנשי ה"מהדרין" מצביעים "שי"!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 08:10 לינק ישיר 

איש חסיד,

מדוע לא נשמע קולכם כשבריונים חסידיים תקפו נשים צנועות וחסודות, שכל חטאן היה רצונן לשבת באוטובוס בניחותא לאחר יום עבודה מפרך?

מדוע לא הוקעתם את אותם קנאים שהשפילו נשים, לעיני עם ועדה, בברבריות הגובלת בסטיה?

איך זה שמעולם לא שמענו ולו על חסיד אחד שישב באוטובוס "בשעת מעשה" וקם, פנה לחבירו וגער בו "די, הפסק".

אדרבה, במצבים שכאלו (כך סיפרה לי אשתי שחוותה זאת על בשרה...) יושבים, צמודים זה לזה, החבר'ה מהשטיבעל, ובמקרה הטוב, הם מתרווחים על מושבי הספסלים הקידמיים, כשהם מתבוננים בסקרנות ומחייכים בהנאה מתחת לשפמם, לנוכח התנהגות חברם, המתעלל הסוטה...
במקרה הרע, הם עוד קמים ומסייעים לו...

חלילה לי מלהשמיץ את כלל הציבור החסידי בעיר, אך העובדות מדברות בעד עצמן.

איש חסיד ידידי, חדל קשקשת ברשת!

"בשעת מעשה" לא ראינו, לא את גבירר, לא את רובין ולא את מי מחבריהם, נלחם לצידנו, כתף אל כתף, מול אותם "קנאים קיצוניים (כדבריך).

כולכם, ללא יוצא מן הכלל, עמדתם (נכון יותר לומר "ישבתם"...) וגיביתם, מי בהסכמה ומי בהסכמה שבשתיקה, מהלך מחליא, שיסודו, כפיית דעת מיעוט קנאי, על הרוב הדומם והשפוי.

מתן כוח ל"כח", יתפרש ציבורית, כנתינת לגיטימציה למעשים שכאלו.

שכן, אם אנשים, שאינם נמנים על שורות הפלג החסידי, יתמכו ברשימה חסידית נטו.
הוי אומר - מהלכי כפיה חסידית כפי שחווינו על בשרנו בשנים האחרונות אינם מפריעים לאיש.

הציבור החסידי, שרבניו כולם עמדו, בגדול, מאחורי הסדרת קווי המהדרין, יחוש שמעתה ואילך הוא רשאי לעשות ככל העולה על רוחו שכן "לית דין ולית דיין".
אדרבה, יחשבו בליבם אותם חסידים, הנה, "נכנסנו" בציבור הליטאי, ואנשיו בתגובה עוד "ליקקו" לנו (החסידים), והצביעו לרשימה חסידית טהורה.

לכן, כל מי שגורלה של העיר יקר לו,
כל איש ואישה, שמתנגדים לכפיה החסידית הברברית,
חייבים, להצביע ולהשפיע.

שומה עלינו:
להרחיק את כח ממוקדי הכוח!

--------------------------

רק לא כח!

כדי שנוכל לחיות כאן.

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 02/09/2004 9:00:28

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 09:01 לינק ישיר 

וכמון לא לשכוח

רק לא שי

כדי שנוכל לחיות כאן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 09:07 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2004 09:08 לינק ישיר 

אגב

ברור הרי לכולם שמקרה זה לא היה ולא נברא, כמו גם מחצית הניקים בשירשור זה שנוצרו ע"י אנשי ש"י החוששים ממפלגת כח, התופסת לאט לאט נתח גדול מכלל מצביעי אלעד, כך שהם מנסים להפחיד אותנו בסיפורי האימה.

לא שאני בעד קווי המהדרין - ממש ממש לא, לפי דעתי זו סטיה מדרגה ראשונה, אך רמת ההשמצות העולה...קצת מגעילה אותי.

מחר נצח כהן יביא את ביבי, וביביהו, כמו שרק הוא יודע - ילמד אותנו איך מפחידים את הציבור.

אז רק לא כח? מצויין,

אבל לא לשכוח - גם לא ש"י.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 09:20 לינק ישיר 

חברה
אל דאגה אחרי הבחירות נושא ההפרדה יהיה רשמי וחוקי תהיה מחיצה בתוך האוטובוס נשים יעלו מאחורה וגברים מקדימה - וכל הבעיות יפתרו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 09:31 לינק ישיר 

הנה לך, מרנן ורבנן!

כעת הדובר הוא אחד מאנשי שלומנו מעדות ליטא, הוא לא מסתפק בספסלים הראשונים, הוא רוצה מחיצה, כך שהנושא של מהדרין אפילו לא פונקציה.

אנא! זכור נא מי העמיד מתנבים בנושא המהדרין!

אל תעשה שימוש חורג בזכרון החורג שלך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2004 11:16 לינק ישיר 

פאג'ינג חבובי .

המקרה לא היה?? אתה מוזמן לעלות לאוטובוס ולראות כל יום מחדש!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > פוגרום מהדרין,אל תתנו להם כח!!!!!!!!!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.