בית פורומים אחרדים-אלעד

מה שלא הולך בכח - הולך בעוד יותר כח!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/9/2004 10:38 לינק ישיר 

אם אתה מדבר אל שפיות לא נראה לי שבש"י יש שפיות כששמוליק גרוסמן נמצא בתוכה אם משה כהן וגדעון יפת ... אבל בעצם יכול להיות שגדעון יועיל במשהו שיתיר לבנות מקווה בבית כמו שעשה לפני 4 שנים בביתו....

ספרדי אמיתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2004 10:39 לינק ישיר 

"גרוסמן",

כשתחזור לניק הרגיל שלך אני אחזור להגיב לדבריך.

נמאס כבר ממבול הניקים הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2004 11:09 לינק ישיר 

מרנן היקר!!

אני מסכים איתך בעניין הנשים.

מסכים איתך שלא יתכן שהחסידים ירצו במהדרין על אפם וחמתם של השאר.

אבל השבוע בחוג בית גדול מאוד שהשתתפו בו למעלה מ50 מה"חסידיים" בשיחה עם נציג מספר 4 ברשימת ש"י ששאלו אותו על זה שהוא לא נלחם "מספיק" בשביל להביא לאוטובוס מהדרין. אמר וזה ציטוט בערך "אם זה "ההישגים" שהבאתי לפני שאני חבר מועצה, תחשבו לעצמכם כמה אני יוכל לעשות אחרי שאני יהיה חבר.(סוף ציטוט).

ופה מתחילה הבעיה.

ככל שכוחה של ש"י יעלה כח הם יעשו בתוך המערכת כבתוך שלהם ובשביל להשתיק אופוזיציה פנימית, יפרידו יותר את "מקומות הישיבה" בקואליציה הפנים אוטובוסים באלעד.

שנית.

המכתב המופרסם מהמרא דאתרא בעניין ישבה נפרדת באוטובוסים אינה נר לרגליך כשאתה תוקף את כח?

האם המכתב הנלווה מהרב גרוס ומוצי"ו עימו בעניין ההפרדה לא מעניינים אותך?

מי יותר תומך באנשים עובדים.... הליטוואקעס?

מי יותר מעריך את הבעלי בתים?

אני פשוט לא מצליח לרדת לסוף דעתך. אתה לעיתים נשמע נעול על מטרה רק לא כח ואתה אפילו לא מנסה להבין שיש עוד מכלול דברים.

נכון אין מפלגה מושלמת, אפילו לא חצי אפילו לא רבע. אבל זה מה יש.

מרנן, אתה אחד האנשים היותר מוכשרים וחכמים מעל במה זו.
אנא על תשנה את הסטיגמה שלך, "ההגיון הבריא".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2004 11:31 לינק ישיר 

ידידי,

מצא את ההבדלים:

חסידות ויז'ניץ - בכל קונסטלציה שהיא "שווה" מנדט.
סיעת "כח" לעומת זאת, תלויה ועומדת.

ויז'ניץ - "נבלעת" בתוך הסיעה המאוחדת והצבעה לסיעת "שי" אינה מתפרשת, בשום פנים ואופן, כתמיכה ספציפית במהלכי הציבור הויז'ניצאי בעיר.
"כח", מן הצד השני, תהווה אבן בוחן ציבורית, לכוחו של כלל הציבור החסידי בעיר.

הצבעה ל"כח" פירושה, תמיכה מוחלטת בכל מהלכי הציבור החסידי בעיר, ללא כל סייגים כלשהם.

בדבר אחד הנך צודק, הן כח והן ויז'ניץ דוגלים בשיטת "הכפיה החסידית", אלא, שבהצבעה ל"שי" אין משום חיזוק כלשהו לחסידות ויז'ניץ.

הצבעה ל"כח" מאידך, ובפרט של אנשים שפויים ותמימים, תחזק את רוחם של המוני החסידים בעיר, ותביא להמשך רמיסת כבוד נשותינו וזכויותינו...

אגב,
מגוחך לראות כיצד אין לך מושג על מה אתה שח.
מכתבו של המרא עליו הנך מדבר הנו תוצאה של "הצעת הפשרה" שהעלה גרוסברד ג'וניור, שתיווך בין רבני העיר החסידיים שתמכו בהפרדה מוחלטת באוטובוסים, לבין הרבנים הליטאיים שהתנגדו לרעיון.

רק לא כח!

ושלא יעבדו עליכם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2004 12:44 לינק ישיר 

לידיעתך מרנן, כל הרבנים בעיר, כולל הליטאיים, תמכו ב"מהדרין". חוץ מהרב גרוסמן.

ועיניך הרואות שבסוף זה מצליח וכולם מרוצים.

ואלו שפונים אל נשים וגוערים בהן, הם חסידים שוטים שאין יר"ש בליבם, וגם אינם נשמעים להוראת הרבנים שהורו שלא לעורר מדנים ע"ז.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2004 12:51 לינק ישיר 

אני לא רוצה לקבל את מה שמגיע לי ב ש"י במתנה, כאילו עושים לי טובה

אני רוצה את מה שמגיע לי בזכות!
ואם לא אנחנו ניקח את זה בכ"ח!

כדי שנוכל לחיות כאן!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2004 17:25 לינק ישיר 

מגיע לנו נציג ב"יושר" ניקח אותו ב"כח"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2004 21:03 לינק ישיר 

שמעתי שהערב יש חוג בית של יושר עם פורוש.
מישהו יכול לדווח האם זב נכון, והיכן זה מתקיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2004 04:37 לינק ישיר 

בוא נגיד כבר שכח יכניס מנדט או שנים, הרי כח בעיר בטח לא יהיה להם.
הם יהיו משהו כמו ק"ד בבני ברק.

איזה ענין יש להצביע בשבילם? רק כדי שנשיר יד החסידים על העליונה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2004 05:04 לינק ישיר 

אני כעת גם נוטה (קצת, אולי) להצביע "כח", רק בשביל להביע את מחאתי נגד הנחתת מועמדים וסיוג מועמדים "מלמעלה" כביכול, זה היה נראה כאילו היה גילוי שמימי שמשה כהן וכל הציבור בני תורה ספרדים שצריכים לוותר על מקומם לחלוטין למען.... איזה אחדות מדומה.

אני שואל למה בשביל אחדות חיצונית צריך להקריב ציבור קדוש על מזבחו, מי שרוצה רשימה משותפת שהוא יקריב, זה ממש לא הוגן שמי שרוצה רשימה משותפת בשביל מטרה מסוימת ידפוק משהוא אחר וישים אותו במקום עשירי, בשביל כלום, אם כך לא ניתן את הטון שאי אפשר לעשות מאיתנו "סמרטוט", אז נאכל אותה גם במודיעין עילית.

נו, שם כבר בטח יהיה "קד", ובעזרת השם גם כאן בבחירות הבאות יהיה "קד" בכל מחיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

רק "קד"!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2004 09:46 לינק ישיר 

סליחה על השאלה

אבל מי בדיוק "מאנשי יושר" מתכונן להצביע לכח ?

מה - בגלל שפורוש הבטיח ?

הנה - גם אני מבטיח, בואו תצביעו לי.

חברי יושר היקרים - אתם מבלבלים את המוח, ועושים יותר

רעש מאשר אתם שווים באמת.

יש מיטה באלעד שעדיין לא ביקרתם בה ?

לרחב לא היה כזה הספק ...

כל ההתנהלות שלכם לא הוסיפה כבוד ל"מודרנים", אלא רק שמה

אותם ללעג ולקלס בעיני הציבור.

בן תיירה - למי תפנה אם יהיו לך בעיות ?

לצביקה הרבסט או גבירר ??

אתה באמת חושב שאתה מעניין את גבירר ?

פורוש הבטיח לכם - יאללה, אני ממש נרגש....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2004 11:07 לינק ישיר 

יש רק מישהו אחד שקיים את כל מה שהבטיח ויותר מבין המתמודדים - שמואל עמרוסי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2004 17:39 לינק ישיר 

ראשית מרנן:"יושר" לא באו עם יומרות פוליטיות בסך הכל המטרה היתה והינה פתרון לבעיית החינוך של ילדים רבים בעיר. ולא אומר בדווקא ילדי "מודרניים" לאו דווקא לצערי. ולכן הם עשו טעויות פוליטיות מתוך תמימות וכוונות טהורות. אומנם הבעיה העיקרית היא שלא התיעצו איתך "ופה טמון הכלב" כמאמרם.

הנה ימים באים נאום ה''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2004 18:34 לינק ישיר 

מפלגת "כח" שווה בקלפי בדיוק 720 קולות , במידה ויהיה אצלם 95% הצבעה זה 684 קולות וזה מבטיח את המנדט הראשון .
כל קול נוסף שתקבל הרשימה היא תוצאה של עב' בקרב הקהילות השונות והעיקרית שבהם היא "יושר" .
חברי התנועה שנותרו ללא ברירה ללא נציג עשו חשבון פשוט : במידה ופורוש יכניס 2 מנדטים לא תהיה ברירה וצביקה כהן ייאלץ להכניס אותם לקואליציה . במיד ו"שי" תקבל 8-9 מנדטים הם יקימו קואליציה לבד וכל הקהילות הקטנות יהיו אבודות ולכן כיום החשבון הוא פשוט . תמיכה בכח תיתן ל"יושר" כח חזק יותר מול "שי" . ככל ש"כח" תתחזק כך ייטב .

וכבר אמר בן תיירה : מגיע לנו מנדט ב"יושר" נקבל אותו ב"כח" ....הטקסט שלך כאןהטקסט שלך כאן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2004 18:37 לינק ישיר 

יושר ?? תזכירו לי ...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מה שלא הולך בכח - הולך בעוד יותר כח!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.