בית פורומים אחרדים-אלעד

לשיפוטכם: החלטה אישית!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/9/2004 01:48 לינק ישיר 
לשיפוטכם: החלטה אישית!

שלום לכל המאזינים! חוק איסור תעמולה נכנס לתקפו, אבל כמה מילים אישיים שכבר נכתבו פה בפורום, לדעתי ראויים שיכתבו שוב בצורה מסודרת.

לאחר מו"מ של כל הרשימות השונות, החלטתי האישית כאן לפניכם:

רשימת כח צריכה עדיין לעבור טבילת אש כדי להוכיח שהיא אמנם ראויה להקרא מפלגה חברתית, היא להוכיח את עצמה שהיא מפלגה שדואגת ל"אזרח הקטן" כפי שהיא מתיימרת לקרוא לעצמה, כי זה בטוח ש"שי" תדאג אך ורק לגדולים ומוסדותיהם, ה"אזרח הקטן" יאנק תחת עול השלטון, זה ברור, הוא פשוט לא צריך את האזרח הקטן, מה שאין כן מפלגה הבנויה על האזרח הקטן חייבת לדאוג לו כדי שבבחירות שלאחמ"כ לא תיעלם מהמפה הפוליטית.

והייתי מציע בכזה מקרה לקרוא לרשימת "כח" - מפלגה כ'לל ח'ברתית.

ואם מאיר פרוש ימשיך במסע העבודה שלו באלעד 25 אחוז ממה שהוא היה כאן לפני הבחירות, הוא יצליח להעלות את אלעד על דרך המלך מבחינה חברתית, הוא ממש ירד לאנשים ועזר עד לפרטי פרטים, (שמעתי כך במקרה משכנתי).

בכל מקרה, יתכן ואכניס "כח" לקלפי, אמנם, לא עם לב שלם!
אבל נחכה למחר בבוקר!

לאחר כמה תגובות בעד ונגד:

תודה לכל היועצים. ב"ה ניחנותי בכח חשיבה עצמאית, ואני יכניס לקלפי את מה שנראה לי שהכי טוב לאלעד, עברתי באלעד וראיתי כל מפלגה ומפלגה ממה היא מונעת, ובעיקר מי הם האנשים שעומדים בראשה, ובעיקר מה הם ה"מידות" שלהם אם עין טובה, או צרות עין, עזרה לזולת או אי פרגון, אני עדיין באמצע לגבש את המסקנה הסופית שלי, לא בטוח, אבל כנראה שהאנשים האלה במקרה נמצאים ב"כח" - - - -

האנשים שמה הם לא רעים, אינם צרי עין, בעלי רצון לעזור לזולת, אני אומר את זה מידיעה.....
וסתם כך חוץ מהמדרין (שאין לזה קשר לפולטיקה) החסידים הם בין היחידים שחיים טוב עם כולם, ללא הפליה בין ספרדים לאשכנזים, בין בני תורה ללא בני תורה, אהבת ישראל אמיתי.

ולא יעזרו להניע אותי מדעתי סיסמאות נבובות וחלולות של "אחדות" של כמה צרי עין ובעלי מחלוקות וזרוע נטויה שנקלעו לפונדק אחד, כדי לקבל את הקול שלי ה"אזרח הקטן".

מפד"ל אין סיכוי, בכל זאת אני חרדי. אבל "כח" למה לא?
היה עדיף כמובן " ", אבל במקרה חרום גם "כח" טוב?

לא סופי, אבל כנראה סופי.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2004 02:15 לינק ישיר 

תמים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2004 02:44 לינק ישיר 

... מי שמצביע שי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2004 02:49 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2004 02:52 לינק ישיר 

מציאות, חוץ מהפרחת סיסמאות אחדות ש"אף אחד כבר לא קונה", מפלגת שי לא מכרה כלום לציבור חוץ מאת הציבור עצמו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2004 03:00 לינק ישיר 

סלבודקאי חביבי,

נניח שאתה צודק.

הרי בדרך הטבע, העיר שלנו במצבה הטוב, דומה לסדום ועמורה.

בא פעם אחת, נסמוך על גדולי התורה, שהם גם...ש-ל-ך...

כן, שלך, הרי אתה לא חסיד ולא בן חסיד.

ונקוה שהקב"ה יעשה את שלו...

ומי אתה, שאתה חושב שאתה מבין משהו,

למה, מחר שהחסידים ילחמו בשביל האינטרסים שלהם, נראה לך שהם יספרו אותך, יראו אותך מחצי מטר...

על אפך וחמתך, ירקו עליך בפרצוף, ואתה תגיד, אוו איזה כייפ, לקחו אותנו לממדיון, וואו איזה ממטרות.

והם ישבו וילעגו לתמימותך, ויכינו את הקמפיין הבא, איך לשכנע אותך לתת להם את דירתך בשליש מחיר...

ת'אמת, נכון אני תמים שאני חושב שצריך לשמוע בקול גדולי התורה שלי ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2004 07:53 לינק ישיר 

אני בהחלט מאמין עצום בכל הגדולים שמפיהם אנו חיים, אך אני בשום פנים אינני מאמין בעוזריהם ובסובביה, כאן ידוע לכל שלא הרב שטיינמן הוביל את המהלכים אל יעקב אשר ופכטר ושות', כדי לדפוק כמה אנשים.

לכן במהלכים פוליטיים פנימים יהיה עדיף לי להשמיע את קולי דרך רשימה אחרת, כדי שלהבא ידעו שאי אפשר לסבן ציבור שלם, ע"י סיפורי הבל ושווא,ויתירה מכך אי אפשר להונות ולהותיר ציבור קדוש של בני תורה אמיתיים מאחור במקום העשירי, בשביל כל הסיפורים האלו.

לכן בתור חרדי איני יכול להצביע ל-עד, אבל ל-כח למה לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2004 10:12 לינק ישיר 

סלבוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2004 10:20 לינק ישיר 

תודה גם באישי קיבלתי תמיכה מניקים שלא הייתם מאמינים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2004 11:51 לינק ישיר 

סלבודקה,

אתה באמת חושב שמפלגה מגזרית המורכבת מעשרות תתי קבוצות והמאוימת להיות קד של אלעד (צביקה כהן אמר זאת במפורש), תוכל לשרת אותך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2004 12:40 לינק ישיר 

שיננא,

עם טיעונים כשלך כדאי לעבור לסוריה או לאירן, וכמה שיותר מהר...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > לשיפוטכם: החלטה אישית!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext