| נשלח ב-8/9/2004 12:04 |
|
| |
בקשת סליחה לקראת יום הדין
שלום לכולם!
אני רוצה לנצל במה זו כדי לבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו במהלך הבחירות, אנא הבינו שזה לא היה אישי אלה כחלק מתעמולת הבחירות. היה חשוב לנו מאוד שהליטאים יקבלו יצוג אוגן ושרשימת שי תצליח, ובעיקר שמשה כהן יכנס- וב"ה הצלחו.
אני מאמין שב"ה מהיום יתחיל עידן חדש באלעד. עידן של איחוד ואהבת חינם בין כל פלגי העיר ואני מתדגיש כל פלגי העיר בלי יוצאים מין הכלל.
אנו נפעל לשיפור איכות החיים של כל תושבי העיר (אשכנזים ספרדים ד"ל ליכודניקים - כולנו יהודים - וזה מה שחשוב) , למיגור השחיתות. ולהגברת היושר ולאחדות.
אנו מאחלים הצלחה לרב צוריאל קריספל בהמשך דרכו. הוא תרם רבות לעיר אלעד.
אנו מאחלים הצלחה למר לוק ומקווים שימשיך לתרום לעיר.
אנו מאחלים הצלחה רבה למר נצח כהן. למדנו להכירו והוא נראה אדם משיכמו ומעלה.
ולכל האנשים שכותבים בםורום זה - סליחה אם פגעתי במישהו, אתם אנשים טובים שאיכפת לכם מהעיר ומהתושבים.
אני חייב לחזור לספסל הלימודים.
שנה טובה וגמר חתימה טובה - לכל תושבי אלעד.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2004 12:33 |
|
| |
תושב לשעבר,
הלא כולם יודעים שאתה בסך הכל תומך כוח (אנלפבית), שניסה בדרך אוילית ומטופשת לגרום לשנאה קשה נגד הרב גרוסמן וסיעת שי.
ברור שלא הצלחת להשפיע (אינני חושב שיש מישהו מתוך 25 משתתפי הפורום שאין לו דעה מגובשת, ואם יש אחד כזה, ודאי שהתרמית השקופה שלך סך הכל גרמה לו להצטרף לשי).
הדבר היחיד שבאמת אפיין אותך ולא היה הצגה גרידא, היה שגיאות הכתיב.
על כל פנים מהכותרת הייתי סבור שאתה מבקש סליחה, מהרב גרוסמן או לכל הפחות מהציבור שניסית להציגו כפאנטי ומטופש.
על כל פנים, כנראה שאימת ראש השנה אינה משפיעה עליך, ומסתבר שאחרי שאתה עוזב אותנו, תחזור לעבודתך הקבוע בהפעלת טרור באוטובוסים נגד נשותינו ובנותינו (גם כאן כמובן הכל בשם עולם החסידות ומאיר פורוש שליחו הנאמן עלי האדמות של אלללה).
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2004 12:59 |
|
| |
תושבוש,
לא נשכח לא נסלח!
עד... שתבקש סליחה בשם כל אחד מעשרות הניקים שלך עד היום,
החל מ.. יעקב12 הזכור לשמצה וכלה בתושב_לשעבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2004 18:40 |
|
| |
חודש אלול הוא כבר בן כמה שבועות וחבל שנזכרת בו רק היום. על עבירות בין אדם לחבירו אפילו יום הכיפורים אינו מכפר ועליך לבקש סליחה מכל אחד בנפרד ולעשות זאת בפורום, בפומבי, כמו שפגעת בהם ואז אחרי שהם יסלחו לך אולי, תתפלל טוב טוב שגם הקב"ה יסלח לך
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2004 00:29 |
|
| |
אני סולח לך, אני לא שומר טינה לטפשים.
מה גם שלמרות כל הנסיונות המצחיקים שלך, לפגוע בשי, הם סך הכל שמרו על כוחם די יפה, אבל הכי חשוב המנצח הגדול של כל המערכת...
הרב גרוסמן כמובן.......
גם הכריע בקרב מרשים את קריספל, גם הביא את המועמד האישי שלו, וגם לא איפשר לגעת לרעה בגרוסמן ג'וניור, ואפילו המילה האחרונה בעניין משה כהן לא נאמרה.
ואם אתה עדיין לא מבין, אתה מוזמן לנחם אצל הרב מלכה, שם -יסבירו לך...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2004 08:33 |
|
| |
אני סולח.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2004 09:09 |
|
| |
עין
נצחון של הרב ?
חחחחחחחחחחחחח
עם נציג אחד אמיתי בדמותו של שמוליק, לא הייתי קורא
לתוצאות נצחון...
ההפך הוא הנכון - הוא המפסיד הגדול של הבחירות.
כמובן שהוא מנסה לצייר זאת אחרת, אבל כולנו יודעים את
האמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2004 14:12 |
|
| |
Fa,
אל תזלזל. נציג אחד כמו שמוליק, יכול להיות שווה הרבה יותר משניים אחרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2004 17:20 |
|
| |
אני לא סולח ולא מוחל לשרצים כמוך ובמיוחד שגם בקשת הסליחה שלך היא עוד נדבך במסכת השקרים וגסות הרוח שלך והלוואי והיית "לשעבר" מכל בחינה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2004 18:03 |
|
| |
לא נשכח, ולא נסלח!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2004 23:16 |
|
| |
אם כבר הזכירו את שמוליק...
מסתובבת שמועה בעיר שבעקבות העתירה שהגיש לחייב את קריספל להחזיר למועצה- 8,000,000 ש"ח. הרי שמשרד הפנים הודיע לבג"צ כי הוא מקבל את התביעה ומחייב את קריספל להשיב למועצה את כל הסכום.
מפחידדדדדדדדד
|
|
|
|
|