בית פורומים אחרדים-אלעד

הצתה באישון ליל שבת בלשכת המרא דאתרא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2004 01:32 לינק ישיר 

יוסי,

החולרות נתפסים, נחקרים, מוזהרים, נשלחים לבתיהם למעצר בית - או הגרוע מכל - לבית הסוהר למספר חודשים, ושוב, הם משוחררים כאשר הם מתחייבים להפגש בקביעות עם קצין מבחן, וסובבים שוב באותו מעגל, וחוזר חלילה.

ידה של המשטרה קצרה מלהושיע, שכן אי אפשר "לתפוס על חם" כל עבריין זוטר - דג רקק, בכל רגע נתון, גם כשקורה והם נתפסים הם נענשים ע"י בתי המשפט הסלחניים בעונשים מגוחכים שאינם מרתיעים אותם מלהמשיך במעשיהם מכאן ולהבא.

מה עוד, שמעבר לתפיסה על חם בעת ביצוע פשע של ממש, אין בידי המשטרה כל אפשרות לעוצרם סתם כך בגין האשמות מגוחכות כדוגמת שוטטות, שריקות לעבר בחורות צעירות ונשים נשואות וכדו'.

תופעה כזאת, יכולה להיפתר רק על ידינו, במסגרת הקהילה.

אנו חייבים לעשות זאת וכמה שיותר מהר, עצימת העיניים המתחסדת ודיבורים עקרים ופלצניים על "טיפול מהשורש" רק מחזקים אותם.

כמאמר המקראי "ונלחם בנו ועלה מן הארץ", אט אט הם מתחילים לחוש כבעלי הבית בעיר,
מיום ליום (נכון יותר לומר "מלילה ללילה") גוברת תעוזתם ומעשים שאפי' מבחינתם היו עד עתה בגדר "טאבו" שלא ניתן לעוברו, הופכים מהרה למעשים שבשגרה.

מה נותר עוד לומר:

עורו ישנים משנתכם ונרדמים הקיצו מתרדמתכם.

צר לי להיות נביא זעם, אך להערכתי, "הימים הנוראים", עוד לפנינו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/9/2004 08:55 לינק ישיר 

מרנן ורבנן

"...ודיבורים עקרים ופלצניים על "טיפול מהשורש" רק מחזקים אותם".

תאמין לי שיהיה יותר נעים להתדיין בלי ניסוחים כאלה, וכן בלי "מרקד ושר" כמו שאחד המשתתפים "וויתר".

אתה חתמת את דבריך בפסימיות, אני דווקא אופטימי - מכמה סיבות
תעשה לי טובה, כיוון שאיני יכול לפתוח אשכול - תפתח אתה:

"מהן הסיבות שכל אלעדי יכול להיות אופטימי".

אני נועל בתגובה זו את תגובותי לאשכול מצוין זה שפתחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2004 09:06 לינק ישיר 

moong123

א. הערתך התקבלה ברוח טובה.

ב. עזוב אותך מחוקת הפורום וחארטות מהסוג הזה (אויש, שוב התפקשש לי... )

הגעת לפורום הפרוץ ביותר בפארק.

בפורום זה, לית דין ולית דיין (בעצם, באסוציאציה מאשכול אחר, "דיין" דוקא יש... )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/9/2004 09:47 לינק ישיר 

אני חושב שנסחפת מרנן. איך בדיוק "כח הזרוע" תרביץ להם? הלואי. הם נראים לך ילדים, שבבניקים של ב"ב שהמשמרת מרביצה והם שותקים? הם יביאו את החבר'ה שלהם ויפגעו!!!!!! בכל מי או מה שזז בלי הבחנה. שמעתי הבוקר משכן שלפני שבועיים בערב שבת הלכו שני בחורי ישיבה ברח' חובבי ציון בפ"ת וכמה רוסים התחילו איתם קרעו להם את הבגדים ושברו לאחד מהבחורים כמה שיניים קדמיות. מה הפתרון? אני פשוט יצאתי מכליי, זה לא פעם ראשונה.אולי כולנו צריכים ללכת עם שוטר צמוד? חזרנו לגלות, שבחור ישיבה יפחד ללכת בארץ ישראל? אני פשוט מזועזע לחשוב שאין פיתרון.

הנה ימים באים נאום ה''''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2004 12:23 לינק ישיר 

ידידי,

לרגע לא התכוונתי לרדת מביתי ולהפליא את מכותיי (עלאק), באותם עבריינים צעירים.

יש שיטות ודרכים מוכחות, כולן בעלות אופי פיזי בלתי נעים בעליל, כמובן.

מטבע הדברים אין כאן המקום לפרטן שכן מדובר בדברים שהשתיקה יפה להם...

הבריונים הרוסיים שהזכרת הם דוגמה טובה!!! וד"ל...

אוח אוח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/9/2004 23:51 לינק ישיר 

כמו שאמרו פה לפני, הכל מתחיל מהחינוך בבית. החינוך החרדי לא נותן הרבה אופציות: או שתלמד כל היום תורה, או שתלמד כל היום תורה. אם לא תלמד כל היום תורה, יכריחו אותך ללמוד כל היום תורה- ואז כשיימאס לך תתחיל לעשות שטויות כמו להצית מבנים, לגנוב וכו' – ואז יבואו אנשים שתומכים בשיטת "כח הזרוע" ויפגעו בך. חלק מהמקרים נגמרים במוות (לאו דווקא פיזי) של הילד הסורר וחלק מהמקרים נגמרים במוות של אלו התומכים ב"כח הזרוע" הידוע לשמצה. כך או כך, ברור לכולם שזה לא מה שאנחנו רוצים ולא מה שאנחנו צריכים. יש דרכים אחרות.
אם אנחנו לא רוצים שיקום עוד דור שבבניקים- כדאי שנשפר את החינוך עוד מהבית, עוד מגיל קטן.

חשוב לזכור שאלעד ראויה לדרך יותר מתורבתת מכח הזרוע. פה עוזר הרבה יותר מוח מאשר כוח.

ובהזדמנות זו אני רוצה לומר לחברי הפורום באשר הם, תקשיבו קצת לברסלב מרקד, הוא היחיד שמפעיל פה את ההיגיון. אל תחשבו שבגלל שאתם רוב נגדו ונגד הדעות שלו- אתם הצודקים בכל דבר.
"איזהו חכם- הלומד מכל אדם" – את זה לא אני אמרתי...

חתימה טובה ושנה טובה לכולם.

צדק לכל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2004 01:20 לינק ישיר 

מרנן , האם אתה רומז לשכור ביריונים מהמאפיה הרוסית , רח"ל?
לא עדיף , להבדיל , לשכור שרותם של ביריוני חסידות מסוימת הידועים בנחת זרועם?
לפחות שהפרנסה תישאר אצל אנ"ש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2004 06:06 לינק ישיר 

אדרבה, אני בעד!

בנושא זה, כולנו "כח"...

כח!!!

לקרב את אלעד לתושבים...

אוח אוח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/9/2004 09:03 לינק ישיר 

אני חושב ויודע שאתה טועה "צדק". הפושטקים שאני מדבר עליו הוא לא בחורים שנפלו ממסגרות חרדיות, אולי מעטים מהם.האמת שאני לא יודע מי הם, מאיזה בתים הם? נכון שיש בחורים כמו שאתה מתאר אבל לא נראה לי שהם אלה שמבצעים את הפוגרומים שדובר באשכול.מדי פעם אחנו יושבים בפיצה "האוס" (ברמן), ויושבים שמה טיפוסים שלא חשבתי וחלמתי בחלומות הכי גרועים שלי שקיימים באלעד, לצערי.

הנה ימים באים נאום ה''''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2004 11:58 לינק ישיר 

גם אנחנו יושבים בהייד פארק ורואים טיפוסים שלא פיללנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2004 12:43 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2004 16:54 לינק ישיר 

יחי ההבדל!!!!!!!!!!!!

הנה ימים באים נאום ה''''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2004 18:18 לינק ישיר 

יחי ההבדל הגדול בין מי שהורג בפה למי שהורג בידיים
ממש כמו ההבדל בין בלעם לעשו.

לעצם העניין, יש אנשים המדברים על שבירת ידיים ורגליים, וזה מראה כמה אלימות יש להם בליבם. האם הם לא חשבו שהילדים הללו מתוסכלים. זה נכון שהרבה יותר כיף לחיות עם הרבה אנשים שכולם הטובים ביותר שיש. אבל מה לעשות לכל מקום טוב נמשכים אנשים וחלקם לא טובים. או לחלופין מגיעות משפחות טובות שבתוכם ישנם ילדים לא טובים המובאים לעיר כמו אלעד בעל כרחם להם אין מה לעשות בעיר שהמקום היחידי לבילוי הוא ביכ"נ.
אז כאן באה השאלה האמיתית מה לעשות איתם ?
האם לא לתת להם פתחון פה ואז או שהם ילסטמו את הבריות או שיעזבו את העיר. על פי מה שנראה לי הם יעשו את שניהם. במשך שנות נעוריהם עד שיתבגרו ויהיו עצמאים הם ילסטמו את הבריות ולאחר מכן הם יעברו למקום אחר. אשר על כן צריך למצוא להם מסגרות מתאימות שלא חייבות להיות על פי דרכם של הצדיקים בעיר. כאמור זה ישפיע מעט על אופי העיר אבל הרבה פחות מהמעשים הרעים שלהם.
הילדים הללו צריכים עזרה, וזו מצוה בדיוק כמו לדאוג לעניים בעיר או הרבה יותר. היום הילדים הללו מרגישים לא רצויים ואז חלקם מוריד את האף למטה בעצב, וחלקם מתחיל לשנוא כל מה שישר כי ישר עבורו זה התעלמות ממנו. הגיע הזמן לעשות משהו ומהר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2004 20:53 לינק ישיר 

הוא אשר אמרתי לעיל. והדברים החוזרים על עצמם אינם מיותרים - הם כמו משאל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2004 20:55 לינק ישיר 

ברסלבר,

מקישקושיך ניכר שמידת התמצאותך בעניין, מקבילה למידת היותך חסיד ברסלב...

עברייני הרכוש והמין, בהם אנו עוסקים, מטילים את חיתתם בעיקר על בני הנוער, להם אתה כה דואג.

הפורצים, המציתים והמטרידים הסידרתיים, הם ממש לא בני טיפש-עשרה מסכנים בעלי עבר והווה טראומתי, אלא עבריינים של ממש לכל דבר ועניין.

אני בעד הענקת חיבוק חם ואמיץ לכל נער שמכל סיבה שהיא, אינו מוצא את מקומו במסגרות החינוכיות הקיימות בעיר ונפלט לרחוב, בעל כורחו.

בניגוד אליך, ישנם גם אנשים טובים בעירנו, שלא רק מדברים גבוהה, כמוך, אלא פועלים במרץ ותומכים בנערים אלו, מכל הלב.

רבים מנערים אלו, אף נקלטו במחצית השנה האחרונה במסגרות חינוכיות מיוחדות, המטפלות בבני נוער שאינם מוצאים את מקומם במסגרות התורניות הסטנדרטיות.

בזיוק בגלל זה, שומה עלינו להזהר מלעשות עוול לאותם נערים מסכנים.

הלינקג' שהנך עושה בינם לבין חבורת "העבריינים" המקומית המתוגברת בדרך כלל בחבריהם לפשע, עברייני שכונת פג'ה מהעיר פ"ת השכנה, מזיק ופוגע, בראש וראשונה, בנערים בני הטיפש-עשרה, תושבי עירנו, אשר גם בשפל מצבם, מתרחקים כמו מאש מאותם פושעים ועבריינים.

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 22/09/2004 21:27:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הצתה באישון ליל שבת בלשכת המרא דאתרא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext