|
|
| נשלח ב-20/9/2004 04:04 |
|
| |
לגבי הטיפים מה דעתכם???
אם אני נכנס לחנות חליפות ומודד חליפות אני צריך להביא טיף למודד???
אם אני עושה הובלה של דירה אני צריך להביא טיף???
אני רוצה לשמוע את דעתכם???
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2004 05:01 |
|
| |
הכל תלוי במי שאתה אמור לתת לו.
אם הוא מצפה לכך, אזי וודאי שרצוי שתתן לו.
ליידע אותך מובילי דירות בלי טיפ לא עבר עליהם היום כמו שצריך.
לגבי מדידת בגדים, לא שמעתי שמקובל אבל אם הוא באמת עשה עבורך עבודה טובה רצוי שתגיד מילה טובה למנהל זה גם סוג של טיפ. אחרת למה הוא ירצה להיות נחמד אליך ? רק בגלל שאתה חבר סניף ?
בקיצור הייה נחמד ויהיו נחמדים אליך בשמים. לעיתים מילה למנהל או 1 ש"ח טיפ בחתנת דלק או 50 ש"ח למוביל עושים את החיים שלך (כן שלך ) להרבה יותר שוים (במיוחד אם אתה הולך לחזור לאותו מקום).
תחשוב שבחתונה נתתה למלצר 10 ש"ח פעם הבאה אתה שם ואתה מלך ב-10 ש"ח כשגם ככה החתונה הזו עולה לך 100 ש"ח במקרה הצנוע.
אני לא יודע אם זה הלכה אבל שמעתי שעני נחשב מי שחסר לו את מה שהוא רגיל אליו. אזי אולי זו חצי הלכה, המלצה טובה קא משמע לן.
פשטייס ?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2004 11:26 |
|
| |
אם בטיפים עסקינן, אז הנה טיפ קטן ממני.
כאשר אתם הולכים לאירוע כגון חתונה או בר מצוה באולם שהוא באיכות ממוצעת ומעלה (באיכות נמוכה זה לא יעזור) קחו מכל אחד שיושב בשולחן מספר שקלים קטן ותנו את הכל ביחד למלצר.
מכיון שבדרך כלל יש לפחות 8 אנשים בשולחן אז אפילו אם כל אחד יתן 5 ש"ח, למלצר זה 40 ש"ח = שעתיים עבודה !
וכמובן שאם יש בשולחן 10 או 12 איש מספיקים גם 3-4 שקלים מכל אחד.
מנסיון אני יכול לספר לכם שהמלצר יקבל פתאום מרץ בלתי נדלה ויעמיס על שולחנכם כל טוב ארץ גושן.
משום מה בבריתות זה לא כל כך מצליח לי, אבל מצד שני, כאשר מזדמנת לי חתונה באולם יוקרתי, ההשקעה מחזירה את עצמה כפל כפליים.
בתיאבון.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2004 16:37 |
|
| |
טיפ טיפה מוזר האשכול והדיון בנושא הזה...
אגב צ'יקו, באיזה אירוע הייתה וזה עזר???.
אגב אצלינו נהגו אכן לאסוף מכל אחד ואחד כמה שקלים, והיינו מניחים אותם בצלוחית במרכז השולחן, ובגמר האירוע המלצר היה לוקח את הטיפ!...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|