נאך איינער נעמט די בילדער. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
צ'או צ'אצ'א סא עולם?. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
וואס איז געשעהן דא? אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
הצלה וואלענטירן (שטייען) זיצן גרייט על כל צרה שלא תבוא. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
פארן מצווה טאנץ. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ער איז נישט אראפ געפאלן אינמיטן? ער שטייט דאך ביים שפיץ טיש? (קען מען דאס אנריפן א מופת?) אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
כיצד מרקדין לפני הכלה אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
לאמיר זעהן אויב עטץ ווייסט, ווער איז איינגעשלאפן קודם? אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
א חלק פון די מעכטיגע עירקאנדישנס. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
שווער מיט איידעם אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ריקודין של מצווה אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
חתן כלה טאנצן אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
[ביידע הענט ביי די צוויי זייטן פון אן אפן מויל וואס שרייט מיט קולי-קולות:] דזשובוי!!!!!!!!! דהי בעסט אוו דהי בעסט אוו דהי בעסט!
א חלק פון די אויבן אן ביים שבע ברכות מוצ"ש אינעם גרויסן שאטער, עס ווערט געמערקט ר' אריה לייב גלאנץ הי"ו. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place