בית פורומים אחרדים-אלעד

צביקה כהן מציג: "ההתנתקות"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/10/2004 19:04 לינק ישיר 
צביקה כהן מציג: "ההתנתקות"

* אם סברתם לרגע שתרבות ההתכחשות הפוליטית המצויה, תפסח על נבחרינו החדשים, טעיתם ובגדול...

צבי כהן, מוכיח שוב ושוב מאז היבחרו, כי הוא ניצור מהזן הפוליטי הרגיל, וכמעשה פוליטקאי בעלמא, הוא מתנתק בהדרגה מתומכיו ומהבטחותיו. *

* וכאילו היתה זו התנתקות של ממש, מתארגנת לה במקביל, אט אט, קבוצת "המורדים" בראשותו של המ"מ הנמרץ. *

* בתווך, העתיק 'הסב"תניק הלוזר' את "זירת המלחמה" לכותלי ביה"ד. *

שמוליק שטיין יו"ר מוסדות אגו"י בעיר, אפי שטרן מפקד זק"א אלעד, אסף העצני קמב"ץ המטה האישי של צבי כהן ועוד צוות מצומצם ואיכותי של פעילי שטח מרכזיים שעשו לילות כימים לבחירתו של ראש המועצה, לא ציפו בחלומותיהם הגרועים ביותר כי עבודתם המאומצת זה כמה חודשים תתוגמל כה מהר ע"י ראש המועצה הנבחר...

בסוף השבוע החולף, נתבקשו כל הפעילים המרכזיים, ללא יוצא מן הכלל מי במפורש ומי במרומז, שלא לסור עוד ללשכת ראש המועצה ללא הזמנה ותיאום מראש.

הפעילים ההמומים שהבטחותיו של ראש המועצה בדבר "דלת פתוחה" עוד מהדהדות באוזניהם, ניסו ליצור קשר "סלולרי" עם ראש המועצה על מנת להביע באוזניו את תרעומתם, אך להפתעתם כי רבה, נוכחו הם לדעת כי המנוי אינו זמין, משך כל שעות היממה.

ההלם הצפוי, פינה חיש מהרה את מקומו לתחושות השפלה וזעם:
"האם לא די בזאת שעל הדלק ששילמנו מכיסינו עדיין לא קיבלנו החזרים, שאנו זוכים בנוסף, ל"התנתקות" משפילה שכזו"??? תמהו בציניות הפעילים הממורמרים.

את מספר הסלולרי החדש של ראש המועצה, השיגו הפעילים על נקלה, וכך, בערב שבת האחרון זכה ראש המועצה לחנוך את הקו החדש בברכת חודש טוב "אישית ולבבית", מכל אחד ואחד מפעילי השטח המתוסכלים.

יצויין, כי מן העבר השני של הקו, לא השיב צביקה לטלפון מאלעד, שכן את השבת הנוכחית, כמעט כמידי שבת בשבתו וחג במועדו, לא מצא צביקה לנכון לעשות בעיר.
הפעם, לאחר ירושלים, וטבריה הגיע תורה של העיר נהריה לארח לה לחברה את ראש מועצת אלעד...

אגב, מקורבי ראש המועצה תולים את הקולר לצעדו זה של צביקה, בהדלפות הרבות, שהיו מנת חלקה של לשכת ראש המועצה על מקורביה הרבים, מאז היבחרו, ואשר זלגו בין השאר לפורום נכבד זה.

צביקה, שחים מקורביו, זעם והחליט בתגובה "להתנתק" מכל מדליף פוטנציאלי כלשהו.

* המורדים *

וכאילו לא די לצביקה ב"חזית" שפתח עם פעיליו, קפץ עליו רוגזו של המ"מ הנמרץ שהחל לנשוף בעורפו.

צביקה הרבסט, בעצת היועץ הנמרץ אביגדור קצבורג, שכוונותיו הטובות והברוכות ומרצו הרב, אינם חופפים בהכרח עם מידת כישוריו, מנסה, (כך טוענים מקורבי ראש המועצה), לגבש "בלוק" משותף עם נציג ויז'ניץ וסיעות המפד"ל וכוח, שיאלץ את ראש המועצה ה"מנותק" והמזלזל, להתייחס ביתר כבוד ורצינות לטענותיהם ומענותיהם של הרבסט ושל סיעות אלו.

הרבסט, נקט בצעדים אלו לאחר שהופתע להיווכח, כי בניגוד להצהרות האחדות המלודרמטיות טרם הבחירות, הוא עלול, על פי הסתמנות מצב הדברים הנוכחי, להיוותר לבסוף בלא כלום, לבד מתואר ריק מתוכן.

מקורבי ראש המועצה מספרים, כי כשנודע לו על הדבר הוא הגיב בזעם חסר מעצורים ובתגובה שינה את סדר יומו והחל בו ביום, בשיחות גישוש נגדיות עם נציגי "כוח", שיחות, שתוצאותיהן עשויות, בסופו של דבר, לשמוט את הקרקע הפוליטית, הרעועה גם כך, מתחת לרגלי המ"מ הרברבן, ולסמן את סיעת "כח" כמרויחה הגדולה של הבחירות.

* אני לוזר??? *

ובעוד עוסקים הכל במיצוי כוחם ויכולתם הפוליטית, עוסק מוישה "הסב"תניק הלוזר", כרגיל, בליקוק פצעיו.

מוישה שנפגע עד עמקי נשמתו מהכינוי המשפיל, אך המציאותי למדי, שניתן לו בפורום זה, החליט לעשות מעשה ובגיבוי "נערי המרא" הוביל הוא מהלך של תביעה ודיון יוצא דופן, בפני הרכב מיוחד מבית דינו של הגר"נ קרליץ, הרכב אשר בו אמור לשבת גם הגר"ש בעדני, חבר מועצת החכמים.

הנימוק העומד מאחורי התביעה הוא טענתם של אנשי הסב"ת ולפיה הבטיח להם אלי ישי, בנוכחות עדים, כי תוצאה של פחות מעשרה נציגים לסיעת "שי", תביא בעקבותיה לפרישה מיידית של אחד מנציגי הגר"מ מלכה מהרשימה, פרישה שתוביל אוטומטית ל"הכנסתו" של מוישה, נציג הסב"ת.

הגר"מ מלכה, שעסוק גם כך בימים אלה מעל לראש בנעשה במוסדותיו, לאור התפטרותו המרעישה של המנכ"ל הטרי ואיש סודו הוותיק ר' מאיר דהן, הגיב באדישות לטענה באומרו כי הוא אישית, לא הבטיח מאום.

וכך, בצר להם, נאלצו אנשי הסב"ת לתבוע את לא אחר מאשר יו"ר תנועת ש"ס בכבודו ובעצמו מר אלי ישי.

ישי, שהוזמן לדיון, שנערך השבוע, לא טרח כלל להגיב ק"ו שלא להופיע ובאקראיות מוזרה בחר לעשות כן גם אחד מחברי ההרכב המיועד.

כן כן, היה זה אותו חבר שאינו נוהג להופיע דרך קבע בהרכבי ביה"ד של הגר"נ קרליץ, הלא הוא הגר"ש בעדני חבר מועצת החכמים...

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 16/10/2004 19:12:30

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2004 19:20 לינק ישיר 

לא נעים לומר "אבל אמרנו"

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2004 19:25 לינק ישיר 

איזה כייף

מתחיל להיות שמח

אני מאד מקווה שהכל נכון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2004 19:43 לינק ישיר 

אני מקוה מאוד שהעיר תתנהל כשורה ולא תיראה כמו פני האנשים שמנהלים אותה
ועכשיו מאוד מענין לשמוע את התגובה של תושב_לשעבר
בטח הוא כבר ניתק את האינטרנט אחרי הבחירות כמו שהוא אמר

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2004 22:27 לינק ישיר 

אכן צביקה כהן התנתק מכל מקורביו...

מלבד מוישה פרידמן חברו של.... ואיציק טרבלסי ועוזרו הנאמן...
יש הרגשה של אכזבה מכל הפעילים שסבבו אותו, אך מה לעשות טובת העיר לנגד עיניו... כך הוא לפחות טוען.

הרבסט עשה טעות שהוא לקח את אביגדור קצבורג כעוזרו, אביגדור ידוע כאיש חם מזג דבר שיכול להביא להתחממות מהירה של הצדדים.
היה על הרבסט להתעקש ששבתאי איזנשטאט יהיה עוזרו!
הוא מומחה גדו ליסי אנוש ויכול לכבות כל שריפה על נקלה...

נקווה מאוד שהמהלך הזה לא יפעל לרעתו!

לגבי הרבסט בעצמו... כולם אומרים שפניו אינם כתמול שלשום,
פנין מכורכמות והוא מרבה לזעום על דברים פעוטים... הוא אף דחה את נסיעתו לחו"ל בעניני עסקים בגלל הדברים ההולכים ומסבכים בעיר...

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2004 22:34 לינק ישיר 

בן תיירה,

הוא התעקש (הרבסט), אך מן הצד השני התעקש גם פכטר, וכרגיל כשהבוס מחליט, הרבסט מיישר קו...

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 16/10/2004 22:34:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2004 22:39 לינק ישיר 

השמועה מספרת שהמ.מ המיועד היה די עצבני השבת
והרבה בעשיית שששששששששששש במהלך התפילה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2004 22:52 לינק ישיר 

החבר'ה הסבירו שהוא כיוון לכך שה-ששששששששש ישמע למרחוק, בכיוונו של בית הכנסת "חניכי הישיבות" שבמורד הרחוב, על מתפלליו ובעיקר על "גבאיו"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2004 22:53 לינק ישיר 

א. הוא כבר לא מיועד... הוא מ"מ בפועל.

ב. מה גם אצלכם עושים ששששששששששש?

ואני חשבתי ש..........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2004 22:56 לינק ישיר 

איך יתכן? הלא הגבאי הפל לשמש....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2004 23:18 לינק ישיר 

זה באמת מוזר הרי קצבורג הסתכסך עם הרבסט והוא עזב את הבית כנסת שלו והנה פתאום הוא מעדיף אותו על איזנשטט.........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2004 23:51 לינק ישיר 

סביר להניח שצביקה לא ויתר על שפסי

רק צריך לחכות ולראות איך ואיפה הוא ישלב אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2004 01:07 לינק ישיר 

השאלה מה פתאום הוא בוחר דוקא ביריב שלו קצבורג ועוזב את המקורבים. זה נראה כמו צביקה כהן שעוזב גם את כל המקורבים ומתחנף לכוח. איזה עיר אין לפוליטיקאים כאן אומץ במקום לקרב את מי שעזר להם הם בועטים בו ומלקקים למי שדרך עליהם. גועל נפש!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2004 07:39 לינק ישיר 

אני לא מגן על צביקה
אבל מה, כל אחד שעזר לו, אז הוא חייב לו כעת את נשמתו.
אני דווקא מעריך את אומץ ליבו שידע לנטרל גם את אלה שעזרו לו בבחירות,תחשבו על זה שאיזה מישהו אנאלפבית שעזר לו בבחירות כעת יהיה ראש לשכה, די. ואם אתם מכירים את הנפשות הפועלות, יש הרבה שעונים לקריטוריון של אנאלפבית.
ועוד באים עם דרישות זה לראש לשכה וזה לעוזר בכיר.
אני מכיר שם את כולם יש שם אחד שמוכן להגיש תה לצביקה העיקר להיות בקרבתו, די עם החנפנות הזאת, יש כאלה שביקשו ביכנ"ס יש כאלה שרוצים חינוך, אפילו שיש שם גם אנשים מתאימים ואני מעריך שאלו אולי בסופו של דבר יבואו לכדי "סיפוק", אבל כל עוד אתה סתם אדם, אתה יכול לרצות את כולם, אבל מאותו רגע שאתה צריך לקבל החלטות, אזי כל החלטה שלך היא על חשבון השני, ולכן יש את כל המתיחות הזאת.
רק אני לא בדיוק מבין מה אביגדור אוחנה נתקע שם???? אולי זה כפוי ע"י אלי ישי.
הוא לא האדם המבריק עלי אדמות שאני מכיר, לא הוא ולא כל מיני טרבלסים למיניהם, "שבש"ס מחזרים אחריו כבר כמה שנים" ולכן הוא היה "המובטל בטיטו" באותם שנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2004 07:46 לינק ישיר 

אבל אני גם שמעתי על זה שהוא הבטיח להם לפני הבחירות שתמיד הם יוכלו להיות איתו בקשר ואם זה נכון מה שכתוב כאן שהוא זרק אותם זה חמור מאוד! אם הוא כזה גבר למה הוא לא אמר את זה לפני הבחירות? זה לא חוכמה לזרוק את כל הפעילים במוצאי הבחירות ולהתייחס לאנשים שעבדו בשבילך כמו סוסים כל היום והלילה כמו אל כלבים. גם אם רוצים לנטרל אפשר לעשות את זה בעדינות. הרי צביקה כהן הוא איש שלום ומאיר פנים. ככה מכרו לנו אותו כל הזמן אז מה פתאום הוא נהיה כזה גס רוח????????????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2004 08:14 לינק ישיר 

כבוד רב השכונה,

אני מאמץ כל מילה ומילה שלך וחושב שדבריך נכונים מאוד אין ספק שלא כל מי שסייע בבחירות ברמה כזו או אחרת יכול לקבל תפקיד כזה או אחר במערכת.

מה גם שגם אותם פעילים/מקורבים שאתה מדבר עליהם מודים בפה מלא שלא הובטח להם דבר וחצי דבר לגבי מינויים.

אז נכון שיש שהשקיעו את מיטב מרצם וזמנם וחלקם אפי' מכספם ימים וגם לילות כאשר הם מזניחים את עסקיהם הפרטיים אבל הכל היה למען המטרה של החלפת השלטון ואת זה הם עשו בגדול.

נכון גם נכון כבוד רב השכונה שלא כל פעיל מסוגל למלא תפקיד ולא כל רכז רחוב/אזור מסוגל להיות מנהל לשכה או מנהל מחלקה אבל גם אם יש המתאימים לכך זה עדיין לא מבטיח את האפשרות לכך.

אגב, לגבי סיום דבריך אני חולק עליך גם לגבי אביגדור אוחנה שהיה עוזר בכיר במשרד הפנים תפקיד שמקנה המון ידע מוניצפלי ולדעתי זה חשוב מאוד במערכת המקומית.
וגם לגבי טרבלסי שעשיתי בירור אומנם די חלקי בעיר מגוריו ומתברר שמדובר באדם שהוא כלל לא קטלא קניא וזה שאף אחד פה לא יודע או ידע במה הוא התעסק מתברר שזה סימן ההיכר שלו בכל מקום שהוא היה דממה מוחלטת לגבי עיסוקיו, ואיך אמר לי עסקן ציבור חזק בטבריה השילוב של צביקה כהן וטרבלסי הוא הטוב ביותר שיכול היה כל ראש רשות לבקש לעצמו.

אם זה נכון או לא ימים יגידו ועד אז נתאזר בסבלנות .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > צביקה כהן מציג: "ההתנתקות"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext